آموزش ساخت اکانت در PlayStation Network

سلام
من یه اکانت ساختم یور و پس رو دارم تو سایت هم وارد میشه چطور باید تو دستگاه واردش کنم هرچی می زنم می گه رو یه اکانت دیگه هست تو سایت ایملم و اکانت یکی هست هر دو رو هم می دونم
اصلا کجا باید این رو وارد کرد تو دستگاه

salam man mikhastam too psn ozv sham ama too ghesmat adres girmikona mishe ye adres baraye amrika beman bedid:(

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

lotfan

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

agar hak ps3 bepare dige nemishe hakesh kard?

salam man mikhastam too psn ozv sham ama too ghesmat adres girmikona mishe ye adres baraye amrika beman bedid:(

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

lotfan

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

agar hak ps3 bepare dige nemishe hakesh kard?
یادمه تو اون بخشه آدرس من همرو نوشتم betoche و قبول کرد :d یعنی خیلی مهم نیست چی وارد میکنی فقط باید پرش کنی .
من خیلی از هک نمیدونم ولی اگر هکش بپره (با آپ دیت کردن بپره ) باید بدی بیرون دان گریدش کنن برات.

ببخشید.من ایمیل رو با پسورد رو درست میزنم ولی تاریخ تولد رو نمیدونم، میگه پسورد یا ایمیلتون incorrect هستش.چرا؟
تاریخ و اینا مهم نیست فقط باید یه چیزی وارد کنی .
تو دادن پسورد یک سری شرایط داره مثلا تعداد حروفش کم تر از یک مقدار مشخص نباید باشه اونارو رعایت میکنی ؟

ب خ س دوستان جنتلمن اند فلان , من اکانت امریکا دارم عذاب می کشم داغونم کرده نمی دونید چی بهتر از امریکا است ؟ قرار بود آسیا درست شه چی شد ؟ ممنون.

age oon avalesh senet balaye 18 sal bashe ke hatman pas ya emaileto eshtebah mizani ama na age zire 18 sale to nemitooni ye master accont besazi va too oon ja yani ghesmati ke pas va emaileto vared mikoni bayad adres kasi ke yek master accont dare bezani

یه بازی گرفتم ریجنش کره هستش
می خوام کد آنلایشن رو بزنم ولی نمیشه اکانت کره بسازم
کسی بلده؟
یه شماره می خواد:(

دوست عزیز اون شماره شمارهی شهروندی هر کره ای هست
پس باید بیخیال اکانت کره شی شما میتونی باساخت اکانت مالزی کد رو اونجا بزنی و با اکانت اصلیت انلاین بزنی

سلام
من می خوام اکانت آمریکا باز کنم ولی تو قسمت آدرس از خودم هر چی منویسم قبول نمی کنه,کسی آدرس آمریکا داره یه لطفی بکنه و بده بهم
ممنون بی شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or