آموزش ساخت اکانت در PlayStation Network

سلام
اقا ما میتونیم از یه ادرس که قبلا یکی انتخاب کرده استفاده کنیم؟ مثلا من الان میتونم از همین ادرس انگلیس که یکی از بچه ها تو پست های قبلی داده استفاده کنم ؟

سلام دوستان.
من یه 3000 دارم.فک کنم فریمش 35 6 باشه.البته کپیه.پسرخالم زد اکانت قبلیمو ترکونید.الان می خوام یکی بسازم.شکل و شمایله پی اس ان فرقیده.توی قسمته ایمیل و پسورد ایراد می گیره.می گه یکیش داغونه(نادرست).هر کاری می کنم نمی شه.لطفا راهنماییم کنید.راستی کارت پی اس ان به چه دردایی می خوره؟؟؟

باید یه ایمیل جدید بزنی

ولی ایمیلی بزن که وجود داشته باشه مثل من بدبخت نشی, رمز خود ایمیلتو لازم نیست بزنی

کارت psn هم میشه باهاش از store خیلی چیزا خرید کرد ;)

رفقا مشکل اولم حل شد . حالا می خوام بدونم میشه چیزایی که الان خریدم رو یه نفر دیگه رو یه پی اس3 دیگه دانلود کنه؟
بله . کل کانتنت هایی که با یک اکانت خریداری شده رو حداکثر میشه روی 5 تا کنسول دانلود و فعال کرد .

سلام
کسی می تونه یه آدرسی مال unitet kingdom بهم بده,من بازیام ریجن 2 هستن برا همین باید kingdom بزنم تا بعدا مشکلی پیش نیاد برا خرید و استفاده dlc و........
ممنون می شم کمکم کنید

سلام بچه ها من چه کنم یه اکانت دارم همش با اون بازی میکنم الان 2 هفتس هر وقت sing in میکنم 2 دقیقه بعدش دوباره sing out میشه یه اکانت دیگه ساختم این مشکلو نداره چیکار کنم من تو killzone3_fifa12 و... لول هام توی این پروفایله چیکار کنم کمک پلیز

سلام بچه ها من چه کنم یه اکانت دارم همش با اون بازی میکنم الان 2 هفتس هر وقت sing in میکنم 2 دقیقه بعدش دوباره sing out میشه یه اکانت دیگه ساختم این مشکلو نداره چیکار کنم من تو killzone3_fifa12 و... لول هام توی این پروفایله چیکار کنم کمک پلیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or