arthes
کاربر سایت
من سه تا عددو از ورودی می گیرم . میگم اگه A>B باشه و اگه A>C باشه چاپ کنه A مکسه .در مورد سوال اول هم خب خيلي راحته شما 3 عدد رو از ورودي ميگيري تك تك با هم مقايسه ميكني يعني ميگي اگر عدد اول از عدد دوم بزرگتر بود اونو با عدد سوم مقايسه كن اگر نبود عدد دوم رو با عدد سوم مقايسه ميكني و درنهايت وقتي يه دونه به عنوان مكس انتخاب شد 2 تا عدد ديگه رو با هم مقايسه كن اگر مثلا A بزرگترين عدد بود بايد در نهايت B با C مقايسه بشه تا عدد كوچكتر هم مشخص بشه البته راههاي زيادي هست كه بشه هر مساله رو حل كرد من يكي از راههاشو گفتم نميدنم اگه مشكلي تو نوشتن برنامه داري بگو تا برات بنويسم اگر تو راه حل مونده بودي كه فعلا اين راه رو امتحان كن ببين به نتيجه ميرسي يا نه
به همین ترتیب برای B , C که نتیجه نمی دونم چرا چاپ میی کنه هر سه تا مکسند .
اگه برات ممکنه این برنامه رو فقط از قسمت شرطیش بنویس . خیلی ممنونت میشم . راستی در مورد سوال سوم نظری نداری ؟ دقت داشته باشین ا همش یک جلسه C یاد گرفتیم حالا استاد همچین تکلیف هایی میده !
طرف میگه واسه من فرقی نمی کنه توی چی می نویسید . من آخر کار ازتون سورس و EXE رو میخوام و باید بتونی سورستو توضیح بدی . منم چون محیط این Torbo C خسته کننده است به فکر یه چیز جدید هستم .اول از استادت بپرس بايد از چه كامپايلري استفاده كني؟!! چون الان دقيق يادم نيست ولي فكر كنم بورلند هم محيطي شبيه ايني كه شما ميگي داشت البته ميگم درست يادم نيست
خودش یه برنامه ای استفاده می کنه که اسمشو نمی دونم تو مایه های د.....و C . اگه کمکم کنیدممنون میشم .