من object را در max ساختم و texture هم دادم.می خوام بدونم میشه با همون texture تبدیل کرد و با directx بتونم شی ساخته شده رو توی صفحه بچرخونم ؟یعنی بتونم با کمک موس شی و مدیریت کنم.با #c و به کمک directx می خوتم این کارو بکنم.
من یک پلاگین برای مکس دارم که فایل به صورت ایکس اکسپورت می کنه
اگه کسی می خواد بگه
ترینر یا کد تقلب نداره !!!!!:biggrin1:آقا من اولین بازیم رو به عنوان آخرین تمرینی که باید تو کلاس برنامه نویسی تحویل بدیم نوشتم!بازی سنگین و پیچیده XO یا همون Tic Tac Toe
سلام من ترم یک نرم افزار هستم و استادمون اومده C رو درس میده . ( نه سی پلاس پلاس یا سی شارپ)
من یکی دو تا مشکل دارم گفتم شاید یکی بتشه کمکم کنه .
اول از همه اینکه من توی یه محیط خیلی قدیم ( از اون صفحه آبیا و کلا مال 1994 ) دارم برنامه رو می نویسم ولی استاد که میخواد بنویسه تویه یه محیط مدرن می نویسه . من دنبال اون برنامه ام . اسمش د (نمی دونم چی چی ) سی بود . محیطشم خیلی شبیه ویژال استودیو بود .
دوم اینکه میخوام یه برامه ای بنویسم که سه عدد بگیره و Max و Min رو مشخص کنه . فقط هم مجازم از if و elseاستفاده کنم و اند رو باید بی خیال شم . چی کار کنم . سه تا متغیر تعریف می کنم ولی هر کار می کنم درست نمیشه .
سوم اینکه چطوری یه برنامه بنویسم که یک عدد 4 رقمی رو از کاربر بگیره و رقم هاش رو جدا جدا نشون بده .
اگه میشه کمکم کنید .
من الان دارم توی TORBO C خیلی قدیمی می نویسم در حالی که برنامه ای که استاد توش می نوشت خیلی از این بهتر بود .
ترینر یا کد تقلب نداره !!!!!:biggrin1:
موفق باشی
راستی من یه کتاب تو نمایشگاه خریدم به این اسم
چگونه بازی بسازیم(سه بعدی)
و مبنای کتاب هم روی همین c# میچرخه
این c# رو از کجا گیر بیارم
انوقت c# با c#.net فرق داره
؟
من باقالی ترین فرد این تاپیک هستم
گفتم شاید یه بازی در آینده اومد با مارک hamedsoft ,و یوبی سافت رو با تمام جاه و جلالش پشت سر گذاشت
(فکر کن بخوای به یه برره ای فیزیک هالیدی درس بدی!!!)