آموزش زبان ++C و #C

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من object را در max ساختم و texture هم دادم.می خوام بدونم میشه با همون texture تبدیل کرد و با directx بتونم شی ساخته شده رو توی صفحه بچرخونم ؟یعنی بتونم با کمک موس شی و مدیریت کنم.با #c و به کمک directx می خوتم این کارو بکنم.

شدنش كه ميشه.
به نظر من شما آموزش هايي كه با Directx sdk نصب ميشه رو يه نيگا بنداز.
تو يكيش يه ببر رو آورده از Max و ميچرخونه و texture داده.

دقیقا منم دنبال همچین مثالی می گردم.ولی نتونستم پیدا کنم.توی cd های نصب راهنما نداره:confused: می تونید یکhelp خوب به من معرفی کنید؟
ممنون از کمکتون

من object را در max ساختم و texture هم دادم.می خوام بدونم میشه با همون texture تبدیل کرد و با directx بتونم شی ساخته شده رو توی صفحه بچرخونم ؟یعنی بتونم با کمک موس شی و مدیریت کنم.با #c و به کمک directx می خوتم این کارو بکنم.

فايل ساخته شده با 3dmax رو بايد به فايلي با فرمت x تبديل كني تا قابل خوندن براي DX باشه.
در ضمن مشي كه از 3dmax اكسپورت ميكني بدون تكستچر هستش و بايد تكستچر رو جدا گونه روي آبجكت لود كني

فايل ساخته شده با 3dmax رو بايد به فايلي با فرمت x تبديل كني تا قابل خوندن براي DX باشه.
در ضمن مشي كه از 3dmax اكسپورت ميكني بدون تكستچر هستش و بايد تكستچر رو جدا گونه روي آبجكت لود كني
من یک پلاگین برای مکس دارم که فایل به صورت ایکس اکسپورت می کنه
اگه کسی می خواد بگه

سلام به همگی دوستان اهل برنامه نویسی
باید خدمتتون عرض کنم که من به زبان C#.NET 2005 و به خصوص کار کردن با پایگاه داده ها (sql server ) در C# تسلط کامل دارم

اگه دوست داشته باشین خوشحال می شم که کمکتون کنم

البته من با ایمیل بیشتر حال می کنم تا این فروم ها
پس بنابراین اگه دوست دارید با من در ارتباط باشین به من ایمیل بزنید

خوش یاشید

این ایمیل من تو Yahoo
royaye.mahtabi@yahoo.com

زبان C#.net 2005

سلام به همگی دوستان اهل برنامه نویسی
باید خدمتتون عرض کنم که من به زبان C#.NET 2005 و به خصوص کار کردن با پایگاه داده ها (sql server ) در C# تسلط کامل دارم

اگه دوست داشته باشین خوشحال می شم که کمکتون کنم

البته من با ایمیل بیشتر حال می کنم تا این فروم ها
پس بنابراین اگه دوست دارید با من در ارتباط باشین به من ایمیل بزنید

خوش یاشید

این ایمیل من تو Yahoo
royaye.mahtabi@yahoo.com

آقا من اولین بازیم رو به عنوان آخرین تمرینی که باید تو کلاس برنامه نویسی تحویل بدیم نوشتم!بازی سنگین و پیچیده XO یا همون Tic Tac Toe
ترینر یا کد تقلب نداره !!!!!:biggrin1:
موفق باشی
راستی من یه کتاب تو نمایشگاه خریدم به این اسم
چگونه بازی بسازیم(سه بعدی)
و مبنای کتاب هم روی همین c# میچرخه
این c# رو از کجا گیر بیارم
انوقت c# با c#.net فرق داره
؟
من باقالی ترین فرد این تاپیک هستم
گفتم شاید یه بازی در آینده اومد با مارک hamedsoft ,و یوبی سافت رو با تمام جاه و جلالش پشت سر گذاشت
(فکر کن بخوای به یه برره ای فیزیک هالیدی درس بدی!!!)

آخرین ویرایش:
سلام من ترم یک نرم افزار هستم و استادمون اومده C رو درس میده . ( نه سی پلاس پلاس یا سی شارپ)
من یکی دو تا مشکل دارم گفتم شاید یکی بتشه کمکم کنه .
اول از همه اینکه من توی یه محیط خیلی قدیم ( از اون صفحه آبیا و کلا مال 1994 ) دارم برنامه رو می نویسم ولی استاد که میخواد بنویسه تویه یه محیط مدرن می نویسه . من دنبال اون برنامه ام . اسمش د (نمی دونم چی چی ) سی بود . محیطشم خیلی شبیه ویژال استودیو بود .
دوم اینکه میخوام یه برامه ای بنویسم که سه عدد بگیره و Max و Min رو مشخص کنه . فقط هم مجازم از if و elseاستفاده کنم و اند رو باید بی خیال شم . چی کار کنم . سه تا متغیر تعریف می کنم ولی هر کار می کنم درست نمیشه .
سوم اینکه چطوری یه برنامه بنویسم که یک عدد 4 رقمی رو از کاربر بگیره و رقم هاش رو جدا جدا نشون بده .
اگه میشه کمکم کنید .
من الان دارم توی TORBO C خیلی قدیمی می نویسم در حالی که برنامه ای که استاد توش می نوشت خیلی از این بهتر بود .

سلام من ترم یک نرم افزار هستم و استادمون اومده C رو درس میده . ( نه سی پلاس پلاس یا سی شارپ)
من یکی دو تا مشکل دارم گفتم شاید یکی بتشه کمکم کنه .
اول از همه اینکه من توی یه محیط خیلی قدیم ( از اون صفحه آبیا و کلا مال 1994 ) دارم برنامه رو می نویسم ولی استاد که میخواد بنویسه تویه یه محیط مدرن می نویسه . من دنبال اون برنامه ام . اسمش د (نمی دونم چی چی ) سی بود . محیطشم خیلی شبیه ویژال استودیو بود .
دوم اینکه میخوام یه برامه ای بنویسم که سه عدد بگیره و Max و Min رو مشخص کنه . فقط هم مجازم از if و elseاستفاده کنم و اند رو باید بی خیال شم . چی کار کنم . سه تا متغیر تعریف می کنم ولی هر کار می کنم درست نمیشه .
سوم اینکه چطوری یه برنامه بنویسم که یک عدد 4 رقمی رو از کاربر بگیره و رقم هاش رو جدا جدا نشون بده .
اگه میشه کمکم کنید .
من الان دارم توی TORBO C خیلی قدیمی می نویسم در حالی که برنامه ای که استاد توش می نوشت خیلی از این بهتر بود .

اول از استادت بپرس بايد از چه كامپايلري استفاده كني؟!! چون الان دقيق يادم نيست ولي فكر كنم بورلند هم محيطي شبيه ايني كه شما ميگي داشت البته ميگم درست يادم نيست
در مورد سوال اول هم خب خيلي راحته شما 3 عدد رو از ورودي ميگيري تك تك با هم مقايسه ميكني يعني ميگي اگر عدد اول از عدد دوم بزرگتر بود اونو با عدد سوم مقايسه كن اگر نبود عدد دوم رو با عدد سوم مقايسه ميكني و درنهايت وقتي يه دونه به عنوان مكس انتخاب شد 2 تا عدد ديگه رو با هم مقايسه كن اگر مثلا A بزرگترين عدد بود بايد در نهايت B با C مقايسه بشه تا عدد كوچكتر هم مشخص بشه البته راههاي زيادي هست كه بشه هر مساله رو حل كرد من يكي از راههاشو گفتم نميدنم اگه مشكلي تو نوشتن برنامه داري بگو تا برات بنويسم اگر تو راه حل مونده بودي كه فعلا اين راه رو امتحان كن ببين به نتيجه ميرسي يا نه

ترینر یا کد تقلب نداره !!!!!:biggrin1:
موفق باشی
راستی من یه کتاب تو نمایشگاه خریدم به این اسم
چگونه بازی بسازیم(سه بعدی)
و مبنای کتاب هم روی همین c# میچرخه
این c# رو از کجا گیر بیارم
انوقت c# با c#.net فرق داره
؟
من باقالی ترین فرد این تاپیک هستم
گفتم شاید یه بازی در آینده اومد با مارک hamedsoft ,و یوبی سافت رو با تمام جاه و جلالش پشت سر گذاشت
(فکر کن بخوای به یه برره ای فیزیک هالیدی درس بدی!!!)

دوست عزيز من به شما پيشنهاد ميكنم اگر اصلا با برنامه نويسي اشتايي نداري اول از C شروع كن يا اگر ميخواي برنامه نويسي شي گرا (object oriented ) رو ياد بگيري يه كتاب C++ مثلا مثل Deitel Deitel رو تهيه كن و در كنارش يه كتاب UML رو هم بگير اينجوري حداقل تا حدودي با مفهوم برنامه نويسي شي گرا اشنا ميشي و يا بهتر بگيم يه چيزي هم ياد ميگيري ولي واقعيت اگر از برنامه نويسي چيزي نميدوني من فكر نميكنم زياد درست باشه كه با C# شروع كني
در مورد دانلود برنامه هم اگه از سايت هاي تورنت استفاده كني خيلي راحت تري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or