آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

اول مراحل دریافت بازی رو انجام میدین و مطمئن میشین که بازی به لیست دانلودها رفته! خوب حالا PAUSE رو بزنین تا دانلود متوقف بشه فعلا!
برنامه لازم رو دریافت کنید: دانلود

دوستان یکی میشه اسم این برنامه رو بگه که خودم دانش کنم.چون نمیشه.

بچه ها من به سختی تونستم بازی AC3 رو PKG ـش رو پیدا کنم ,حالا که میخوام نصبش کنم نمیشه , یعنی تا استارت دانلود رو توی PS3 میزنم PS3Prox ام از کار میوفته و ارور Stopped Working ویندوز رو میده!

چی کارش کنم اینو من؟ یه دفعه پاکش کردم و دوباره هم نصبش کردم , نشد.

کسی راهی به نظرش میرسه؟

يادمه من يه بار اين خطارو گرفتم اما باور كن اصلا" يادم نيست چه مدلي درستش كردم ! فكر كنم خودش درست شد !
دقيقا" يادمه كه يهو شوت ميشد بيرون !
ببين ادرس بازي رو درست وارد كردي ! يعني جايي كه هست فايل pkg رو مي گم

بچه ها من به سختی تونستم بازی AC3 رو PKG ـش رو پیدا کنم ,حالا که میخوام نصبش کنم نمیشه , یعنی تا استارت دانلود رو توی PS3 میزنم PS3Prox ام از کار میوفته و ارور Stopped Working ویندوز رو میده!

چی کارش کنم اینو من؟ یه دفعه پاکش کردم و دوباره هم نصبش کردم , نشد.

کسی راهی به نظرش میرسه؟

من اون اوایل که نصبش می کردم و دات نت فریمورک های ویندوزم 3.1 و 4 نبود این ارور رو می داد.
Microsoft Windows Installer 4.5 , Microsoft MSXML هم دوباره پاک کن و نصب کن ...

اپدیتا رو چجوری به این شکل باید گرفت?میخوام متال گیر 4 رو اپدیت کنم یه توضیح بدید.با این روش 2تا بازی برای ویتا گرفتم فقط اپدیت کردنم بگید که سری mgs4رو اپدیت کنم

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

مسخره شده يم ايا ؟!:|
خوب دقيقا" به همون روشي كه گفته شده :d
اولش وقتي ميزني اپديت مياد YES مي كني يه 5 ثانيه صبر كن بعد لغوش كن بعدش برو توي PC لينك رو دانلود كن و همونطوري كه گفته شده بريز روي PS3

سلام
من کنسول رو آپدیت 4.31 ریختم امروز هر کار میکنم وصل نمیشه!
وقتی تو ps3proxy میرم get ip رو میزنم دوتا ip بهم میده که اصلا قبلا همچین اتفاقی نمیوفتاد! چیز دیگه ای هم ب pcوصل نیست که بگیم ip اونه!
هر کدام ip ها رو ه م میزنم فایده نداره! تایم اوت میده! شده سوال برام! ممکنه باگ از فرمور 4.31 باشه؟

سلام
من کنسول رو آپدیت 4.31 ریختم امروز هر کار میکنم وصل نمیشه!
وقتی تو ps3proxy میرم get ip رو میزنم دوتا ip بهم میده که اصلا قبلا همچین اتفاقی نمیوفتاد! چیز دیگه ای هم ب pcوصل نیست که بگیم ip اونه!
هر کدام ip ها رو ه م میزنم فایده نداره! تایم اوت میده! شده سوال برام! ممکنه باگ از فرمور 4.31 باشه؟

بعد 4.31 منم یه مشکلاتی داشتم اما در این حد نبود که تایم اوت بده ! برای من دانلود نمیشد و مشکل ـم با زدن دانلود بکگراند حل شد ! :d
مطمئنی بدون این نرم افزار راحت وصل میشی ؟ چون ارور تایم اوت مربوط به ISP ـه ! اگه مشکل از نرم افزار بشه یه ارور دیگه میده :d

بعد 4.31 منم یه مشکلاتی داشتم اما در این حد نبود که تایم اوت بده ! برای من دانلود نمیشد و مشکل ـم با زدن دانلود بکگراند حل شد ! :d
مطمئنی بدون این نرم افزار راحت وصل میشی ؟ چون ارور تایم اوت مربوط به ISP ـه ! اگه مشکل از نرم افزار بشه یه ارور دیگه میده :d

ب نت راحت وصل میشه ولی نمیشه به pc با proxy وصلش کرد تایم اوت میده! همه چیزم درسته ولی موقع تست تایم اوت میده!
این که دوتا ip بهم میده موقع get id سوال شده برام!

هیچ راهی برای اینکه فایل های دانلود شده ی ناقص رو درست کرد نیست؟
(اونایی که موقه ی نصب یا انتقال ارور می دن)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

من علاوه برا اینکه اخرین اپدیتو ریختم,با این برنامه برای ps3 اپدیت 500 مگی متالگیرو گرفتم هیچ مشکلیم نداشتم.

فکر میکنم مشکل از ویندوزم باشه که اونم واقعا اصلا حس تعویضشو ندارم همون کنسول رو میذارم روشن با خودش dl میکنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or