آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

اهم نه من بازی ها رو نگه نمیدارم و بالافاصله که بازی رو تمام کردم و تروفی هاش هم که صدردصد کردم بازی رو پاک میکنم
هارد پلی 3 اصلا جا نداره نمیخوام نگه دارم توش برام مهم نیست
الانم دارم بازی Darksiders رو که همین الان دانلودش تمام شده رو انتقال میدم ولی 10 گیگه لامصب زیاده و نمیدونم چرا سرعتش کمه تا دیروز سرعتش زیاد بود
اگر دیدم اوضاع این طوری بود با لن وصل میکنم که سرعتش بره بالا
مرسی در کل حامد جان توصیحاتت خوب بود:x

خواهش میکنم 10 گیگ زیاده ولی اون برنامه تقریبا ثانیه ای 1-2 مگ تو حالت وایرلس از کامپیوتر انتقال میده اگه از دیروز تا الان طول کشیده داره از نت میگیرش دوباره تنظیمات رو از اول بچین و از تو لیست دانلود ها از تو استور بگیرش

خواهش میکنم 10 گیگ زیاده ولی اون برنامه تقریبا ثانیه ای 1-2 مگ تو حالت وایرلس از کامپیوتر انتقال میده اگه از دیروز تا الان طول کشیده داره از نت میگیرش دوباره تنظیمات رو از اول بچین و از تو لیست دانلود ها از تو استور بگیرش
خدای من با کابل لن چه سرعتی داره الان دارم یه بازی 18 گیگ رو دانلود میکنم تا دو ساعت دیگه تمام
بعد حامد نمی خواد دوباره از لیست دانلود، دانلود کنی چون خودش ریستار میکنه و از اول دانلود میکنه من همین که از اول امدم تنظیمات رو درست کردم نزدیک 400 مگ رفته بود بعد یهوه شد از صفر شروع کرد به دانلود کردند و به سرعت تمام شد اصلا باور کردنش خیلی سخته خدایش چه برنامه هایی میسازند

دوستان اینکار 100% جواب میده و مشکلی پیش نمیاد ؟

من میخوام آپدیت و یه DLC از BF3 بیرم که امروز اومده آیا این کار جواب میده یا ممکنه وسط کار بذاره تو کاسه ام !!! چون حدود 3.7 گیگ باید دانلود کنم :-/

دوستان اینکار 100% جواب میده و مشکلی پیش نمیاد ؟

من میخوام آپدیت و یه DLC از BF3 بیرم که امروز اومده آیا این کار جواب میده یا ممکنه وسط کار بذاره تو کاسه ام !!! چون حدود 3.7 گیگ باید دانلود کنم :-/
این همه تست کردیم اگه مشکلی داشت که به فنا رفته بودیم!!!
مشکلی نداره خیالت راحت

سلام به همه دوستان
من چند روز پس از بارها تلاش نتونستم چند تا بازی رو آپدیت کنم و آخرای آپدیت ارور میده و باید قطع شم.
می خواستم از طریق کامپیوتر اپدیتا رو دانلود کنم وبریزم تو دستگاه,ولی چون آشنایی با این روش نداشتم و نتونستم از توضیحات و آموزش این روش تو صفحه اول سر در بیارم می خواستم ازتون خواهش کنم اگه لطف کنید و منت سرم بزارید به صورت عامیانه و خیلی مبتدی و مرحله به مرحله طریقه دانلود از کامپیوتر و چگونگی ریختنش تو دستگاهو برام توضیح بدبد تا مشکل بزرگی که برام پیش اومده بر طرف شه به لطفتون.
ازتون بی اندازه ممنون می شم کمکم کنی.
در ضمن اگه لطف کنید و بگید که از کجا آپدیتارو باید دانلود کنم.
امیدوارم درخواستمو قبول کنید و برام به صورت خیلی مبتدی و کلاس پایین توضیح بدبد.
ممنون از همگی

این همه تست کردیم اگه مشکلی داشت که به فنا رفته بودیم!!!
مشکلی نداره خیالت راحت

خوب بعد از وارد کردن آی پی موقعی که میخواد تست کنم گزینه دوم internet connecton رو fشfailed میده !! مشکل از کجاست ؟هم برنامه رو بستم هم فایروال غیر فعال هستش

خوب بعد از وارد کردن آی پی موقعی که میخواد تست کنم گزینه دوم internet connecton رو fشfailed میده !! مشکل از کجاست ؟هم برنامه رو بستم هم فایروال غیر فعال هستش

برنامه رو بستي ؟
خسته نباشي :|
برنامه بايد در مكل مدت زمان باز باشه ! IP روي PS3 بايد روي همون اتوماتيك باشه فقط تنها تفاوت اينه كه به جاي ديزيبل گذاشتن PS3 PRO XY توي خود تنظيمات بايد ENABLE اش كرد و اطلاعات اش رو درست وارد كرد كه دوتا فيلد هم بيشتر نيست
يه كم گيج كننده هست اما خيلي اسون و راحته

سلام،من همه کارها رو انجام دادم و فایل رو به ps3 انتقال دادم و وقتی شروع با دانلود میکردم برنامه ps3prox قطع میشد و یه چند بار امتحان کردم تا درست شد ولی الان هر کاری میکنم سرعتش بالا نمیره ولینک دانلود و ادرس رو هم درست دادم

برنامه رو بستي ؟
خسته نباشي :|
برنامه بايد در مكل مدت زمان باز باشه ! IP روي PS3 بايد روي همون اتوماتيك باشه فقط تنها تفاوت اينه كه به جاي ديزيبل گذاشتن PS3 PRO XY توي خود تنظيمات بايد ENABLE اش كرد و اطلاعات اش رو درست وارد كرد كه دوتا فيلد هم بيشتر نيست
يه كم گيج كننده هست اما خيلي اسون و راحته

تو صفحه اول با رنگ قرمز نوشته بود برنامه رو ببندید.

درست شد برنامه رو استارت زدم وصل شد

راحت بود 1.7 گیگ بود دانلودش کردم تموم شد (1 ساعت و 1 دقیقه ) ;)

روش دوبار پشت سر هم کلیک کنین ،میبینین که اون گزینه ADD به UPDATE تبدیل شد ! UPDATE رو بزنین و برین سراغ PS3

حالا بازی رو RESUME کنید ، ملاحظه میکنید که با سرعت فراوونی داره دانلود میشه و حالش رو میبرین :دی

خوب حالا یه مشکل جدید !

این کارایی که گفته شد انجام دادم الان روی 3 ریزوم رو میزنم ولی سریع تموم نمیشه ! یعنی انگار داره ادامه دانلود رو انجام میده !!
دوستان فهمیدم مشکل از کجاست اون قسمتی که باید اسم فایل رو بزنید باید دقیقاً اسم فایلی که دانلود کردید رو وارد کنید تا دستگاه بتونه اون رو از روی کامپیوتر بخونه

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:23 PM ارسال شده بود ----------

اگه میشه لطف کنید لینک دانلود آپدیت جدید BF3 و DLC END GAme رو بزارید ( منطقه 2 )

من فقط دی ال سی رو دارم

خدمت شما :

http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...WIDzDaMZtRixDMXZv.pkg?product=0085&country=gb

آخرین ویرایش:
سرعت دانلود ( در حقيقت اپلود ) با وايرلس از 1-2 مگ در ثانيه بيشتر نميشه مگر با لن وصل كنيد كه اون هم شرايطي داره

اون اشتباهه :|
خوب مشكل هم حل شده انگار :d

سلام. من ابدیت bf3رو با pc گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تو ps3 کپیش کنم همه چیزم درست میزنم ولی وقتی میرم تو ps3 باز سرعت دانلود تغیری نمیکنه.کسی میدونه مشکل از چیه؟

سلام. من ابدیت bf3رو با pc گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تو ps3 کپیش کنم همه چیزم درست میزنم ولی وقتی میرم تو ps3 باز سرعت دانلود تغیری نمیکنه.کسی میدونه مشکل از چیه؟

دوست عزیز حتماً یه جای کار ایراد داره ! چون من خودم دیروز آپدیت BF3 رو با این روش زدم و درست کار کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or