kv7_shadow
کاربر سایت
به احتمال زیاد فایلت بد دانلود شده . این دفعه با IDM امتحان کن . وسط دانلود اگه pc خاموش یا ریست بشه یا برق بره حتی اگه بعدش Resume هم بکنی باز فایل خراب از آب درمیاد ولی Pause دستی با برنامه مشکلی نداره .
------
در مورد برنامه یه چیز رو بگم که بعضی وقتها شما لینک میگیرید و دانلود میکنید . بعدا ps3 فایل رو نمیشناسه و میره از خود نت دوباره دانلود میکنه . تو این جور موارد اگه همه چیز اوکی هست ( مثل فایروال و چیزای دیگه ) و مطمئن هستید از همه چیز , یک بار لینک های فایلتون رو دوباره بگیرید . بعضی وقتها لینک عوض میشه یعنی تهش یه جا نوشته 4 مثلا ( تو آدرس دانلودیه فایل) ولی فرداش که دانلود کردید و لینک میدید در واقع لینک اصلی عوض شده و شده 5 .... همون موقع لینک رو دوباره بگیرید و بدید به برنامه .
منظورم اینه که شما فایلتون رو از این آدرس دانلود میکنید روز شنبه مثلا :
www.ares.bazicenter5.com
بعد 2 روز که فایل دانلود شد وقتی همه کارای برنامه رو میکنید میبینید که Ps3 میره از نت دانلود میکنه . دلیلش اینه که آدرس فایل مثلا روی سرور های سونی جا به جا شده و شده مثلا :
www.ares.bazicenter6.com
خب شما هم که به برنامه همون لینک قبلی رو دادید بنا براین دانلود نمیکنه . اینجا میرید و تو قسمت Log لینک رو یک بار دیگه میگیرید و میدید به برنامه .
البته خیلی کم اتفاق میوفته ولی واسه من شده اینطوری . مخصوصا حالا که psn همش در حال تغییره .
مرسی
فقط راهی هست قبل نصب که ببینم فایل سالمه یا نه؟؟ یادمه قبلنا یکی در مورد md5 حرف میزد؟؟؟ یعنی چی دقیقا باید چیکار کنم؟
---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 AM ارسال شده بود ----------
مرسی هزار تا!!!! :d
اینبار رفتم لینکشو لیچ کردم یه آپلود سنتر، بعد از اونجا دانلود کردم!!!!
شناخت ارور نداد، نصبش کرد، تمام!!
واقعا مرسی