iMehrdad
کاربر سایت
شما برنامه .net framework رو نصب کن(مخصوص خود ویندوز هستش)
احتمالا مشکلت از اونه
فایروال و آنتی ویروس هم ببند
حامد جان برنامرم نصب کردم بازم همون مشکل رو دارم
انتی ویروس ندارم فایروال هم خاموش
شما برنامه .net framework رو نصب کن(مخصوص خود ویندوز هستش)
احتمالا مشکلت از اونه
فایروال و آنتی ویروس هم ببند
حامد جان برنامرم نصب کردم بازم همون مشکل رو دارم
انتی ویروس ندارم فایروال هم خاموش
ویندوزت 64 بیتیه یا 32 ؟
میخوای برنامه رو با برنامه your uninstaller پاک کن تا از رجیستری ویندوزت پاک بشه بعد نصبش کن اگه نشد باید ویندوزت عوض بشه
32 بیت هست الان رفتم یه ورژن دیگه از برنامه ps3 p*r*o*x*y رو دانلود کردم میگه اول net framework نصب کنی در صورتی که من از خود سایت ماکروسافت نصب کردم
شاید من اشتباه نصب کردم امکانش هست حامد جان اون net framework که باید نصب کنمو لینکشو اپ کنی؟
ممنون حامد جان خیلی لطف کردی ولی لینک اول مشکل دارهجفتشو دانلود کن و به ترتیب ورژن نصب کن
Microsoft NET Framework 4.0 Final
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
منبعپسورد فايل زيپ : www.asandownload.com
ممنون حامد جان خیلی لطف کردی ولی لینک اول مشکل داره
من تا قبل از این بازی های حجیمی مثل مورتال کمبت و فیفا 12 رو که از استور می خریدم با همین نرم افزار دانلود می کردم و تو نصبش هم هیچ مشکلی نداشتم. اینترنت من محدود هست و من دانلودها رو 2 شب تا 7 صبح دانلود می کنم اما چون سرعتم بالاست تو همین 5 ساعت 2 گیگ رایگان دانلود می کنم. اما این بازی های جدید پلاس مثل اینفیمس2 و LBP2 رو که دانلود می کنم، هنگام نصب روی 14 درصد خطا می ده. اساتید می گن باید موقع دانلود با کامپیوتر نباید قطع دانلود داشته باشیم در صورتی که من قبلا این مشکل رو نداشتم و همونطور که گفتم خیلی بازی های حجیم رو در 7 شب دانلود و نصب کردم. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
پست اول تاپیک خوندم ولی چیزی در مورد ریختن PKG ندیدم.:dتو پست اول توضیح دادن صفحات تاپیکم بخونی خودم توضیح دادم
بخون قشنگ متوجه میشی
پست اول تاپیک خوندم ولی چیزی در مورد ریختن PKG ندیدم.:d
اقا یکی لینک دانلود برنامه رو بده اینا که کار نمیده