آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

adsl من از طریق لن به pc وصل میشه

من میخوام طوری باشه که با ps3 به pc از طریق وایفیه pc وصل بشم ولی pc ps3 رو پیدا نمیکنه
میشه یه راهنمایی بزارید که بتونم pc رو طوری تنظیم کنم که هم اینترنتو به ps3 بده هم ps3 پیداش کنه
ممنون

مودمت یه فیش دیگه هم داره که usb هست , pc رو با اون وصل کن به مودم و با سی دی که توی کارتون مودمت بوده درایور مورد نظر رو نصب کن تا یه کانکشن جدید واست درست شه , اگه cd رو گم کردی از سایت مودمت درایور رو بگیر
بعدش هم ps3 رو با لن وصل کن به مودم

من لپتاپ رو از طریق وایفای به اینترنت وصل کردم و بعد هم ps3 رو از طریق سیم لن به لپتاپ ولی وقتی میزنم دانلود. داخل اون برنامه هیچ لینکی زاهر نمیشه و زیر اون فایل هم به جای اینکه بنویسه downloading... مینویسه pending...

چیکار کنم؟

من لپتاپ رو از طریق وایفای به اینترنت وصل کردم و بعد هم ps3 رو از طریق سیم لن به لپتاپ ولی وقتی میزنم دانلود. داخل اون برنامه هیچ لینکی زاهر نمیشه و زیر اون فایل هم به جای اینکه بنویسه downloading... مینویسه pending...

چیکار کنم؟

شما باید بزنی به مودم مستقیم نمیتونی بزنی به لپتاپ یا باید جفتشون بیسیم به مودم وصل باشن یا جفتشون سیم دار

---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 AM ارسال شده بود ----------

سلام آیا از این طریق میشه آپدیت بازی ها رو که با گذاشتن دیسک بازی پیغام میده دانلود کرد؟

بله میشه

من یه روتر دارم که یه جای لن برای اینترنت داره و 4 تا دیگه برای دادن اینترنت به 4 دستگاه میشه با اون کار کرد؟

من مودم ای دی اس الم یوزر پسورد میخواد ولی بلد نیستم که چجوری تو ps3 بزنم میشه بهم یاد بدید؟

سلام به همگی من پست اول خوندم ولی نفهمیدم اتصالات چطور شد
1-مودمم DLIK 4 پورت سیم داره و خودش هم وایرلس ه
الان چی رو به چی وصل کنم با چه پورتی PS3 با کابل وصله به مودم
فعلا ممنون از راه نمایی پیش پیش

سلام به همگی من پست اول خوندم ولی نفهمیدم اتصالات چطور شد
1-مودمم DLIK 4 پورت سیم داره و خودش هم وایرلس ه
الان چی رو به چی وصل کنم با چه پورتی PS3 با کابل وصله به مودم
فعلا ممنون از راه نمایی پیش پیش
شماخیلی سوالتو بد پرسیدی ولی اگر میخوای ps3 رو وصل کنی به مودم کافیه پورت لن مودم رو بزنی پشت دستگاه . اگرم دستگاهت چنتا جای لن داره فرقی نمیکنه یکیش رو بزن به ps3 بقیشم به هرچی خواستی وصل کن مثل x-box یا کامپیوترت یا اصلا اگر خواستی بقیرو به هیچی وصل نکن
پورتای لن مودم هیچ ربطی بهم ندارن و مهم نیست بقیه ی پورتا در چه وضعیتین
فکر کنم جواب سوال یک آقای ehsanofwar هم بود .

من ps3 با سیم و لب تاپ با وایرلس وصل کردم مودم کلا کار این برنامه یکی کردن ip و شناسایی لینک دانلود هست انجام دادم
حالا تا دان تموم شه بقیش....

با سلام و خسته نباشید. من اینترنت بی سیمی دارم از شرکت مبین نت میخواستم بدونم که چگونه میتونم از این روش بازی دانلود کنم خیلی تلاش کردم ولی انگاری یک جای کارم میلنگه .در ضمن مودم اینترنتم اوتدوره یعنی بالا پشت بام نصب میشه و یک خروجی هم بیشتر نداره ولی مادربردم دو تا lan داره. منم یکی رو از کامپیوتر زدم به ps3یکی دیگش هم که از مودم اصلی اومدم زدم به کامپیوترم .حالا باید چیکار کنم تنظیمات هم درست انجام میدم.اگر کسی میتونه کمکم کنه چون واقعا گیج شدم.

آخرین ویرایش:
من این اپدیت اخر میدان نبرد 3 رو دانلود کردم ولی موقعی که انتقال فایل ها به PS3 به پایان رسید و بایستی پروسه ی نصب انجام میشد رو 14 در صد ارور داد و هر بار که تکرار کردم همون ارور رو گرفتم . چیکار کنم دو باره نمی خوام این حجم رو دانلود کنم .

من این اپدیت اخر میدان نبرد 3 رو دانلود کردم ولی موقعی که انتقال فایل ها به PS3 به پایان رسید و بایستی پروسه ی نصب انجام میشد رو 14 در صد ارور داد و هر بار که تکرار کردم همون ارور رو گرفتم . چیکار کنم دو باره نمی خوام این حجم رو دانلود کنم .

شما وسط دانلودتون مشکل به وجود اومده و فایل ناقص دانلود شده
راهی نداره باید از اول دانلود کنی
این بار Stop نکن و اگه اینترنتت قطعی زیاد داره به دستی آشنایی کسی بگو برات بگیره

سلام دوستام من یه مشکلی دارم همه ی مراحل رو میرم فقط مرحله اخر وقتی بازی رو تو ps3 میرم روش به محض resume کردن برنامه تو کامپیوتر کرش میکنه و close program میده

سلام دوستام من یه مشکلی دارم همه ی مراحل رو میرم فقط مرحله اخر وقتی بازی رو تو ps3 میرم روش به محض resume کردن برنامه تو کامپیوتر کرش میکنه و close program میده

شما برنامه .net framework رو نصب کن(مخصوص خود ویندوز هستش)
احتمالا مشکلت از اونه
فایروال و آنتی ویروس هم ببند
ببخشید من resident 5 رو امروز آپدیت کردم چطور میتونم برش گردونم به ورژن قبل ؟
فایل update رو ازتو بخش game data utility پاک کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or