آموزش دامپ بازی های 4.05 PS4 Jailbreak

آموزش خاصی نداره
یک هارد یا فلش با فرمت exfat وصل می کنید به کنسول
پی لود دامپر رو اجرا می کنید
بازی رو اجرا می کنید
دامپر شروع می کنه به دامپ گرفتن توی فلش

هر چیزی که در قالب پکیج اجرایی توی PS4 به اجرا در بیاد رو می شه دامپ گرفت، حتی مدیاپلیر کنسول رو...
بعدش نیازی هست که روی فایل دامپ شده ، عملیاتی تو کامپیوتر انجام بشه تا به یه فایل آماده تبدیل بشه یا اینکه خود فایل دامپ شده آماده نصب هست ؟

دوستان من از بازی گوست ریکون دامپ گرفتم.ولی واسه تبدیلش به pkg تا 19 درصد میره و گیر میکنه!!!!!
گیر نمیکنه بیشتر طول می کشه تا این درصد رو رد کنه. اینم در نظر داشته باش که تو درایو ویندوز به اندازه حجم بازی فضای خالی داشته باشی یا اینکه مسیر temp ویندوز رو روی یه درایو با ظرفیت بالاتر تنظیم کنی.

یه مشکل

من بازی gtav رو بک آپ گرفتم بازی جدا آپدیت جدا. حالا بازی بدون مشکل تبدیل شده به پکیج ولی برای تبدیل آپدیت این ارور رو میده:

[Error] Specified path does not exist. (S:\ps4_backup\gta.v\UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL-A0100-V0100.pkg)

اگه راهی داره که این مشکل حل شه یا آپدیت رو با بازی ادغام کنم راهنمایی کنید. مرسی

سلام یه سوال با برنامه موبایل گزینه اول
Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B5%DB%B3%DB%B1_%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B9%DB%B4%DB%B1.png

نوشه Dumper میشه باهاش سیدی بازی فیک ساخت؟
کسی آموزش ساخت از روی سیدی همراه با عکس نداره؟

من اومدم گاد آف وار رو دامب کنم کلا 2 ساعتی که روشن بود کنسول 4 درصد دامب شد! مشکل از چیه برادران؟ فکر کنم باید 4-5 روزی کنسول رو واسه گاد آف وار روشن میزاشتم تا دامبش تمام بشه
متشکر پبشاپیش

من اومدم گاد آف وار رو دامب کنم کلا 2 ساعتی که روشن بود کنسول 4 درصد دامب شد! مشکل از چیه برادران؟ فکر کنم باید 4-5 روزی کنسول رو واسه گاد آف وار روشن میزاشتم تا دامبش تمام بشه
متشکر پبشاپیش

این یک مورد دامپش داستان داره :D
بقیه بازی ها رو بدون مشکل باید بتونی دامپ کنی
آخرین نسخه دامپر رو بگیر حتما

اساتید لطفا صفحه اول آپدیت کنن آموزش ناقصه هم لینک کارنمسکنه هم عکسا لود نمیشه
من ۵تا دیسک کرایه کردم میخوام دامپ‌کنن خواهشا یکی کمک کنه

اساتید لطفا صفحه اول آپدیت کنن آموزش ناقصه هم لینک کارنمسکنه هم عکسا لود نمیشه
من ۵تا دیسک کرایه کردم میخوام دامپ‌کنن خواهشا یکی کمک کنه
من با نرم افزار اندروید دارم دامپ میکنم ولی فکر کنم رو هار خود دستگاه میریزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن