می شه دامپ گرفت
هر بازی ای که اجرا بشه رو می شه دامپ گرفت
نفر بالایی گفت نمیشه!!!
می شه دامپ گرفت
هر بازی ای که اجرا بشه رو می شه دامپ گرفت
بعدش نیازی هست که روی فایل دامپ شده ، عملیاتی تو کامپیوتر انجام بشه تا به یه فایل آماده تبدیل بشه یا اینکه خود فایل دامپ شده آماده نصب هست ؟آموزش خاصی نداره
یک هارد یا فلش با فرمت exfat وصل می کنید به کنسول
پی لود دامپر رو اجرا می کنید
بازی رو اجرا می کنید
دامپر شروع می کنه به دامپ گرفتن توی فلش
هر چیزی که در قالب پکیج اجرایی توی PS4 به اجرا در بیاد رو می شه دامپ گرفت، حتی مدیاپلیر کنسول رو...
برای اولین بار هست که این مطلب رو می شنوم. بقیه رفرنس ها همه به داشتن دیسک بازی تاکید داشتند!نفر بالایی گفت نمیشه!!!
بعدش نیازی هست که روی فایل دامپ شده ، عملیاتی تو کامپیوتر انجام بشه تا به یه فایل آماده تبدیل بشه یا اینکه خود فایل دامپ شده آماده نصب هست ؟
گیر نمیکنه بیشتر طول می کشه تا این درصد رو رد کنه. اینم در نظر داشته باش که تو درایو ویندوز به اندازه حجم بازی فضای خالی داشته باشی یا اینکه مسیر temp ویندوز رو روی یه درایو با ظرفیت بالاتر تنظیم کنی.دوستان من از بازی گوست ریکون دامپ گرفتم.ولی واسه تبدیلش به pkg تا 19 درصد میره و گیر میکنه!!!!!
من اومدم گاد آف وار رو دامب کنم کلا 2 ساعتی که روشن بود کنسول 4 درصد دامب شد! مشکل از چیه برادران؟ فکر کنم باید 4-5 روزی کنسول رو واسه گاد آف وار روشن میزاشتم تا دامبش تمام بشه
متشکر پبشاپیش
من درایو کلاب و هورایزن و اینفمس رو دارماین یک مورد دامپش داستان داره
بقیه بازی ها رو بدون مشکل باید بتونی دامپ کنی
آخرین نسخه دامپر رو بگیر حتما
من با نرم افزار اندروید دارم دامپ میکنم ولی فکر کنم رو هار خود دستگاه میریزهاساتید لطفا صفحه اول آپدیت کنن آموزش ناقصه هم لینک کارنمسکنه هم عکسا لود نمیشه
من ۵تا دیسک کرایه کردم میخوام دامپکنن خواهشا یکی کمک کنه