آموزش دامپ بازی های 4.05 PS4 Jailbreak

دوستان تو بيشتر فروماي خارجي گفته شده كه اين كه سوني باگ را تو فريمور 5.50 هم برطرف نكرده خبر خوبي نيست و باعث ميشه اين هكي كه ظاهرا قرار بود تا فريمور 5.05 بياد فعلا به اين زودي ها خبري ازش نباشه و همون خصوصي باقي بمونه. دليلش بخاطر چيه؟

با سلام
من بازی رو دامپ کردم (البته نتونستم با روش گفته شده در اینجا اینکار رو بکنم. مجبور شدم از برنامه اندروید استفاده کنم)
وقتی میزنم پکیج بساره این اخطار ها رو میده
Format of the elf file is not valid. (warning) (eboot.bin, already stripped, which must not be stripped)
Format of the elf file is not valid. (warning) (iksemelGNMm.prx, already stripped, which must not be stripped)
Format of the elf file is not valid. (warning) (libfmod.prx, already stripped, which must not be stripped)
Format of the elf file is not valid. (warning) (libfmodstudio.prx, already stripped, which must not be stripped)
Format of the elf file is not valid. (warning) (libtbb.prx, already stripped, which must not be stripped)
Format of the elf file is not valid. (warning) (oskGNMm.prx, already stripped, which must not be stripped)

واسه بازی drive club با کد (CUSA00003) همه این اخطارهارو داده بود.
اما واسه آنچارتد با آی دی (CUSA00918) اولی رو مطمنم و بقیه رو یادم نیست داده بود یا نه.
حالا مشکل از منه یا اینا رو برای همه نشون میده؟!!!

سلام دوستان برای ساخت بکیج چرا درایو C باید به اندازه حجم بازی فضای آزاد داشته باشه در صورتیکه محل ذخیره جای دیگری هست؟

fo75_63.jpg

سلام
اموزش ناقصه...
چجوری اپدیت بازیهارو نصب کنیم(کنسول وصل بشه به اینترنت یا اپدیت میشه به ورژن بالاتر یا بن میشه)
با پک اینستالر میشه
بعد بازیهای هکی که ریختم میشه اپدیتشون کرد.
تو فورم های خارجی گذاشته بودن میشه اپدیتشون کرد مستقیم ان چجوریاس؟

آخرین ویرایش:
سلام
اموزش ناقصه...
چجوری اپدیت بازیهارو نصب کنیم(کنسول وصل بشه به اینترنت یا اپدیت میشه به ورژن بالاتر یا بن میشه)
با پک اینستالر میشه
بعد بازیهای هکی که ریختم میشه اپدیتشون کرد.
تو فورم های خارجی گذاشته بودن میشه اپدیتشون کرد مستقیم ان چجوریاس؟
طبق تست هایی که من کردم نمیشه آپدیت رو رو بازی های دامپ شده نصب کرد. باید دیسک بازی رو بزارید و آپدیت کنید و بعدش خودتون دامپ کنید که دوتا فولدر میده (یکی خود بازی و یکی پچ). بعد از هر کدوم پکیج میسازین و بعدش نصب میکنین به راحتی.
اما اگه بخواین از فایل آپدیت اوریجینال آپدیت کنید و فقط بازی دامپ شده رو دارین به نظر من فعلا نمیتونین

• Like
Reactions: Emad .kia
سلام دوستان دامپ بازیهای بافریمور بالای ۴.۵۵ چطور انجام میشه الان دیدم BattleField 1 رو برای دانلود گذاشتن ؟؟؟!! مگه بازی برای نصب از روی دیسک دستگاه رو مجبور به اپدیت فریمور نمیکنه !؟؟پس چطور بازی دامپ شده؟؟؟!

طبق تست هایی که من کردم نمیشه آپدیت رو رو بازی های دامپ شده نصب کرد. باید دیسک بازی رو بزارید و آپدیت کنید و بعدش خودتون دامپ کنید که دوتا فولدر میده (یکی خود بازی و یکی پچ). بعد از هر کدوم پکیج میسازین و بعدش نصب میکنین به راحتی.
اما اگه بخواین از فایل آپدیت اوریجینال آپدیت کنید و فقط بازی دامپ شده رو دارین به نظر من فعلا نمیتونین
سلام
نه داداش امد ولی ماها بلد نیستیم
دقیقا نمیدونم چجوری کار میکنه
اسم یکی از برنامه ها هم اینه
PS4-AIO Portable 1.6.0
اصلا بخوای فایل اپدیت کنی رو بازی اورجینال چجوری باید عمل کرد؟

من
سلام
نه داداش امد ولی ماها بلد نیستیم
دقیقا نمیدونم چجوری کار میکنه
اسم یکی از برنامه ها هم اینه
PS4-AIO Portable 1.6.0
اصلا بخوای فایل اپدیت کنی رو بازی اورجینال چجوری باید عمل کرد؟
این برنامه رو امتحان کردم جواب نمیده. اصلا به برنامه ربط نداره. من حتی یه فایل آپدیت کمتر از 4 گیگ و تک پارت خواستم رو فیک پکیج نصب کنم که نشد.

سلام دوستان
من ی هارد ۲ ترا my passport دارم که exfat فرمت کردم
اما زمانی که dumper رو اینجکت میکنم هیچ اتفاقی نمیافته
توی دستگاه م هارد رو نمی شناسه
ممکنه لطفا راهنمایی کنید آیا مشکل از هارد م هس یا روش اجرا
هم از روش al azif رفتم هم برنامه اندروید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or