djmoslemok
کاربر سایت
سلام- خب اجاره میکنید چند ساعت مشکلی نداره کهفعلا این هک ها بدرد نمیخوره چون نه لیستی از بازی های با فریمور ۴.۰۵ در دست هست هم اینکه هر بازی بخوای دیسک ارجینال بخری ارزش نداره
سلام- خب اجاره میکنید چند ساعت مشکلی نداره کهفعلا این هک ها بدرد نمیخوره چون نه لیستی از بازی های با فریمور ۴.۰۵ در دست هست هم اینکه هر بازی بخوای دیسک ارجینال بخری ارزش نداره
طبق تست هایی که من کردم نمیشه آپدیت رو رو بازی های دامپ شده نصب کرد. باید دیسک بازی رو بزارید و آپدیت کنید و بعدش خودتون دامپ کنید که دوتا فولدر میده (یکی خود بازی و یکی پچ). بعد از هر کدوم پکیج میسازین و بعدش نصب میکنین به راحتی.سلام
اموزش ناقصه...
چجوری اپدیت بازیهارو نصب کنیم(کنسول وصل بشه به اینترنت یا اپدیت میشه به ورژن بالاتر یا بن میشه)
با پک اینستالر میشه
بعد بازیهای هکی که ریختم میشه اپدیتشون کرد.
تو فورم های خارجی گذاشته بودن میشه اپدیتشون کرد مستقیم ان چجوریاس؟
سلامطبق تست هایی که من کردم نمیشه آپدیت رو رو بازی های دامپ شده نصب کرد. باید دیسک بازی رو بزارید و آپدیت کنید و بعدش خودتون دامپ کنید که دوتا فولدر میده (یکی خود بازی و یکی پچ). بعد از هر کدوم پکیج میسازین و بعدش نصب میکنین به راحتی.
اما اگه بخواین از فایل آپدیت اوریجینال آپدیت کنید و فقط بازی دامپ شده رو دارین به نظر من فعلا نمیتونین
این برنامه رو امتحان کردم جواب نمیده. اصلا به برنامه ربط نداره. من حتی یه فایل آپدیت کمتر از 4 گیگ و تک پارت خواستم رو فیک پکیج نصب کنم که نشد.سلام
نه داداش امد ولی ماها بلد نیستیم
دقیقا نمیدونم چجوری کار میکنه
اسم یکی از برنامه ها هم اینه
PS4-AIO Portable 1.6.0
اصلا بخوای فایل اپدیت کنی رو بازی اورجینال چجوری باید عمل کرد؟