آموزش دامپ بازی های 4.05 PS4 Jailbreak

من درایو کلاب و هورایزن و اینفمس رو دارم
این سه تا براحتی میشه و ادا و اطفار که نداره؟

نه مشکلی نداره
از نسخه آخر ادامپر استفاده کنید

https://github.com/xvortex/ps4-dumper-vtx/releases/download/1.8/ps4-dumper-vtx.zip

توجه کنید که وقتی دامپ بازی تموم بشه، کنسول به صورت خودکار خاموش می شه
خاموش شدن طبیعی هم هست نه Kernel Panic و ...
بعد از دامپ هم باید با genp4 فایل gp4 بسازید و بعد با orbis-pub-gen فایل fpkg رو بسازید

پ.ن: دامپ کردن کلا پروسه سریعی نیست، یعنی فکر نکنید که با سرعت کپی کردن بازی ها باید دامپ بشن

الان بلادبورن رو شروع کردم، دیدم بسته الحاقی بازی روش نیست!!!!! یعنی چی؟؟؟ یعنی فقط بازی اصلی رو میشه اجرا کرد؟؟؟!!!! مگه میشه بلادبورن بدون old hunter???? -___-

الان بلادبورن رو شروع کردم، دیدم بسته الحاقی بازی روش نیست!!!!! یعنی چی؟؟؟ یعنی فقط بازی اصلی رو میشه اجرا کرد؟؟؟!!!! مگه میشه بلادبورن بدون old hunter???? -___-

نسخه Goty اش رو باید بگیرید تا DLC توش باشه
بعدم DLC توی منو نیست، راه داره بهش دسترسی پیدا کنید:
The Old Hunters | Bloodborne Wiki

• Like
Reactions: Paradise Lost
نسخه Goty اش رو باید بگیرید تا DLC توش باشه
بعدم DLC توی منو نیست، راه داره بهش دسترسی پیدا کنید:
The Old Hunters | Bloodborne Wiki
دستت درد نکنه، ولی من ps4 رو فقط برای بلاد خریدم:-?:D نزدیک 10 بار تمومش کردم میدونم چطوری باید به DlC دست رسی داشت، الان هیچ راهی نیست فقط اپدیت 1.09 رو ریخت که DLC هم باهاشه؟ باید از اول 35 گیگ دانلود کنم؟:-??

دستت درد نکنه، ولی من ps4 رو فقط برای بلاد خریدم:-?:D نزدیک 10 بار تمومش کردم میدونم چطوری باید به DlC دست رسی داشت، الان هیچ راهی نیست فقط اپدیت 1.09 رو ریخت که DLC هم باهاشه؟ باید از اول 35 گیگ دانلود کنم؟:-??

DLC رو جدا می شه نصب کرد، باید یکی دامپش کنه، من دامپ خالی DLC اه BB رو ندیدم
قبلا نمی شد آپدیت رو به صورت جدا نصب کرد، حتما باید بازی اصلی repackage می شد و آپدیت بهش اضافه می شد اما من جدیدا یک سری fpkg آپدیت دیدم که نصب می کنی بازی آپدیت می شه، مجددا آپدیت جدایی برای BB ندیدم
می تونی بری توی فروم psxhax درخواست بدی

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام من دیسک wwII دارم میخوام دامپ بگیرم برای اجرای اولیه بازی 10 گیگ اپدیت میخواد اینو میدونم حالا میخوام ببینم این اپدیت از کجا پیدا کنم بعد بعد از کجا بفهمیم اخرین اپدیتی که برای کال اف اومده تا زمان 5.05 چی بوده

سلام من دیسک wwII دارم میخوام دامپ بگیرم برای اجرای اولیه بازی 10 گیگ اپدیت میخواد اینو میدونم حالا میخوام ببینم این اپدیت از کجا پیدا کنم بعد بعد از کجا بفهمیم اخرین اپدیتی که برای کال اف اومده تا زمان 5.05 چی بوده
آخرین آپدیت WW2 آپدیت 5.55 احتیاج داره‌

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

سلام . لطفا دوستان راهنمائی کنند. موقع ساخت pkg این ارور رو میدهView attachment 88317

تغییر مکان ذخیره‌ی فایل‌های موقت در ویندوز

ویندوز در هنگام نصب و اجرای برنامه‌های مختلف، یک سری از فایل‌های موقت مورد نیاز برنامه یا عملیات نصب را در پوشه‌ای با نام Temp در درایو ویندوز (درایو C) ذخیره می‌کند (برای مشاهده این پوشه کافی است عبارت %TEMP% را در Run ویندوز وارد کنید). گاهی اوقات برنامه‌های سنگینی نظیر مبدل فایل‌های ویدیویی، فایل‌های موقت حجیمی درست می‌کنند که همین امر موجب پُر شدن فضای درایو ویندوز می‌شود. به ویژه اگر درایو ویندوز از حجم کافی برخوردار نباشد این موضوع آزاردهنده خواهد شد. در این ترفند به شما نشان خواهیم داد که چگونه مسیر پیش‌فرض ذخیره شدن فایل‌های موقت را به درایوی دیگر تغییر دهید تا دیگر با معضل کمبود فضا در درایو ویندوز مواجه نشوید. این ترفند بر روی تمامی نسخه‌های ویندوز عملی می‌باشد.

برای این کار:

ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره Run باز شود. سپس عبارت sysdm.cpl را در Run وارد نمایید و Enter بزنید.

در پنجره باز شده به تب Advanced بروید.

سپس بر روی دکمه Environment Variables کلیک کنید.

در پنجره جدید باز شده، در قسمت ...User variables در حالی که TEMP در حالت انتخاب است بر روی Edit کلیک کنید.

حال در قسمت Variable value، به جای عبارت موجود در آن، مسیر جدید ذخیره محتویات موقت را وارد نمایید (به عنوان مثال D:\beytoote\Temp) و بر روی OK کلیک کنید.

این کار را عیناً برای TMP نیز تکرار کنید.

در پایان یک بار ویندوز را Restart نمایید.

خواهید دید که پس از این کار، تغییرات اعمال شده و مسیر جدید مورد استفاده ویندوز قرار می‌گیرد.

تنها دقت داشته باشید این کار باید برای هر حساب کاربری در ویندوز به صورت جداگانه صورت پذیرد. بدین معنا که حساب‌های کاربری که این ترفند را بر روی‌شان اعمال نکنید، همچنان از درایو ویندوز برای ذخیره‌سازی فایل‌های موقت استفاده خواهند کرد.

با سلام
من دوتا بازی دامپ گرفتم آنچارتد کالکشن و واچ داگز 2 آپدیتاشونم دانلود و نصب شده

بعد از دامپ آنچاردتد دوتا فولدر داده یکیش حدود 60 گیگه و اونیکی حدود 2 گیگ آیا درسته
وبعدیش اینکه وقتی با برنامه gengp4 میزنم که فایل بسازه یه فایل 4 یا 5 مگی میسازه
و وقتی که اون فایلو به orbis-pub-gen میزنم فیک پکج بده ارور میگیره
لطفا راهنمایی کنید

50.jpg

با سلام

توی این آموزش میخوام نحوه دامپ بازیهای PS4 رو بهتون آموزش بدم که دیگه نیازی به دانلود بازیها نباشه

و با در دست داشتن دیسک اورجینال به راحتی خودتون بتونید pkg بازیتون رو بسازید و روی دستگاه نصب کنید.

ابزاری های مورد نیاز همگی به نسخه 4.55 آپدیت شدند.

مواردی که احتیاج دارید:

1-هارد اکسترنال با فرمت Exfat

2-دیسک اورجینال بازی زیر فریمور 4.55

خب یک راست میریم سراغ مراحل کار

اولین مرحله ps4

1-اول از همه بازیتون رو توی درایو قرار دهید و نصب کنید و پیشنهاد میشه اگر به آپدیت بازیها احتیاج دارید

آخرین نسخه آپدیت بازی رو هم دانلود کنید و از قسمت pkg installer آپدیت رو نصب کنید.

بعد نصب,بازی رو اجرا کنید مطمئن شید که تا منو بازی رو پیش رفتید و بعد

فقط دکمه ps home دسته رو بزنید تا وارد محیط منو دستگاه شوید.

2-هارد رو به usb دستگاه وصل کنید.

مرحله بعد pc

2-ابزار مورد نیاز جهت دامپ رو از اینجا دانلود کنید. نسخه 1.7 پشتیبانی از 4.55​

بعد از دانلود پی لود دامپر بین رو در ابزار al azif قسمت پی لود کپی کنید

51.jpg

52.jpg

دستگاتون رو با ابزار al azif اکسپلوید کنید.

آموزش اکسپلوید کردن دستگاه رو هم که قبلا گفته بودیم.اینجا

p2.jpg

بعد از اکسپلود کردن باید پی لود دامپر رو بفرستید.

54.jpg

53.jpg

خب کار تمومه اگر دقت کنید به هاردتون چراغش باید شروع کنه به چشمک زدن

این یعنی که اطلاعات در هاردتون ذخیره میشه.

فقط حتما حتما یاد آوری میکنم که بعد از فرستادن پی لود به هیچ وجه صفحه اکسپلویدتون رو نبندید یا بک ندید

باید توی همون حالت باز بمونه یا ps home بزنید تا وارد منو دستگاه شید.

خب بعد از اینکه دامپ تموم شه چراغ هارد چشمک زنش قطع میشه و دستگاه به طور خودکار خاموش میشه.

نگران نباشید اتفاق خاصی نیوفتاده به طور طبیعی بعد از هر بار دامپ دستگاه خاموش میشه

که بعدا باید روشن کنید.

مرحله بعد

بعد اینکه دستگاه رو روشن کردید دیسک رو بیرون بیارید و بازی رو از روی هارد دستگاه پاک کنید.

هارد اکسترنال رو به pc وصل کنید و باید پوشه بازی تون رو ببینید.

که با CUSA شروع میشه میشه معمولا

خب حالا برنامه gengp4 رو که از بالا دانلود کردید اجرا کنید.

باید توی تب خالی محل بازی دامپ شدتون رو بدید و سپس دکمه generate.GP4

رو بزنید در آخر پیغام Don رو باید به شما بده بعد از اون Save رو برنید تا فایل GP4 رو ذخیره کنه.

55.jpg

56.jpg

خب مرحله آخر کار ساخت PKG

ابتدا فایل Fake_PKG_Generator رو دانلود کنید.

بعد از دانلود وارد محتویات ابزار شید و برنامه orbis-pub-gen رو اجرا کنید.

خب بعد اینکه برنامه رو اجرا کردید فایل GP4 ساخته رو به برنامه بدید.

بعدش از بالا سمت چپ دکمه build رو بزنید

60.jpg

61.jpg

صفحه باز شده بعدی یه آدرس ذخیره برای pkg انتخاب کنید و سپس بیلد رو بزنید.

62.jpg

منتظر باشید مراحل ساخت پکیج تموم شه بعد از اتمام پکیج رو در دستگاه نصب کنید و لذت ببرید.

63.jpg

67.jpg

68.jpg

با تشکر ارادتمند شما,بهنام

سلام این نرم افزاری که معرفی مردید برا دامپ ورژن 5.05 هم میشه چون من مرحله اخر میخام ذامپ بگیرم این خطا میاد

Attachments

• U .png
    U .png
    47.5 KB · مشاهده: 12
50.jpg

با سلام

توی این آموزش میخوام نحوه دامپ بازیهای PS4 رو بهتون آموزش بدم که دیگه نیازی به دانلود بازیها نباشه

و با در دست داشتن دیسک اورجینال به راحتی خودتون بتونید pkg بازیتون رو بسازید و روی دستگاه نصب کنید.

مواردی که احتیاج دارید:

1-هارد اکسترنال با فرمت Exfat

2-دیسک اورجینال بازی زیر فریمور 4.55

خب یک راست میریم سراغ مراحل کار

اولین مرحله ps4

1-اول از همه بازیتون رو توی درایو قرار دهید و نصب کنید و پیشنهاد میشه اگر به آپدیت بازیها احتیاج دارید

آخرین نسخه آپدیت بازی رو هم دانلود کنید و از قسمت pkg installer آپدیت رو نصب کنید.

بعد نصب,بازی رو اجرا کنید مطمئن شید که تا منو بازی رو پیش رفتید و بعد

فقط دکمه ps home دسته رو بزنید تا وارد محیط منو دستگاه شوید.

2-هارد رو به usb دستگاه وصل کنید.

مرحله بعد pc

2-ابزار مورد نیاز جهت دامپ رو از اینجا دانلود کنید. نسخه 1.7 پشتیبانی از 4.55​

بعد از دانلود پی لود دامپر بین رو در ابزار al azif قسمت پی لود کپی کنید

51.jpg

52.jpg

دستگاتون رو با ابزار al azif اکسپلوید کنید.

آموزش اکسپلوید کردن دستگاه رو هم که قبلا گفته بودیم.اینجا

p2.jpg

بعد از اکسپلود کردن باید پی لود دامپر رو بفرستید.

54.jpg

53.jpg

خب کار تمومه اگر دقت کنید به هاردتون چراغش باید شروع کنه به چشمک زدن

این یعنی که اطلاعات در هاردتون ذخیره میشه.

فقط حتما حتما یاد آوری میکنم که بعد از فرستادن پی لود به هیچ وجه صفحه اکسپلویدتون رو نبندید یا بک ندید

باید توی همون حالت باز بمونه یا ps home بزنید تا وارد منو دستگاه شید.

خب بعد از اینکه دامپ تموم شه چراغ هارد چشمک زنش قطع میشه و دستگاه به طور خودکار خاموش میشه.

نگران نباشید اتفاق خاصی نیوفتاده به طور طبیعی بعد از هر بار دامپ دستگاه خاموش میشه

که بعدا باید روشن کنید.

مرحله بعد

بعد اینکه دستگاه رو روشن کردید دیسک رو بیرون بیارید و بازی رو از روی هارد دستگاه پاک کنید.

هارد اکسترنال رو به pc وصل کنید و باید پوشه بازی تون رو ببینید.

که با CUSA شروع میشه میشه معمولا

خب حالا برنامه gengp4 رو که از بالا دانلود کردید اجرا کنید.

باید توی تب خالی محل بازی دامپ شدتون رو بدید و سپس دکمه generate.GP4

رو بزنید در آخر پیغام Don رو باید به شما بده بعد از اون Save رو برنید تا فایل GP4 رو ذخیره کنه.

55.jpg

56.jpg

خب مرحله آخر کار ساخت PKG

ابتدا فایل Fake_PKG_Generator رو دانلود کنید.

بعد از دانلود وارد محتویات ابزار شید و برنامه orbis-pub-gen رو اجرا کنید.

خب بعد اینکه برنامه رو اجرا کردید فایل GP4 ساخته رو به برنامه بدید.

بعدش از بالا سمت چپ دکمه build رو بزنید

60.jpg

61.jpg

صفحه باز شده بعدی یه آدرس ذخیره برای pkg انتخاب کنید و سپس بیلد رو بزنید.

62.jpg

منتظر باشید مراحل ساخت پکیج تموم شه بعد از اتمام پکیج رو در دستگاه نصب کنید و لذت ببرید.

63.jpg

67.jpg

68.jpg

با تشکر ارادتمند شما,بهنام

U .png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or