آموزش حرکات Goal Of The Year در FIFA 11

یه چیزی میگم ببین درسته یا نه:
توی حرکاتی که در حال دویدن باید انجام بدیم Heel Chop Right(دوبار گوش پایین سمت راست یاچپ) یا حرکتی مثل Robona fake باید دقت کنیم که تا توپ به پای بازیکن برخورد کرد و رفت جلو حرکت رو شروع کنیم در غیر اینصورت از سرعت بازیکن کاسته میشه یا کلا حرکت انجام نمیشه درسته؟

یه چیزی میگم ببین درسته یا نه:
توی حرکاتی که در حال دویدن باید انجام بدیم Heel Chop Right(دوبار گوش پایین سمت راست یاچپ) یا حرکتی مثل Robona fake باید دقت کنیم که تا توپ به پای بازیکن برخورد کرد و رفت جلو حرکت رو شروع کنیم در غیر اینصورت از سرعت بازیکن کاسته میشه یا کلا حرکت انجام نمیشه درسته؟
درست متوجه نشدم ....
یکم واضح تر توضیح میدی ؟

یه چیزی !
Heel Chop نباید در هنگام Sprint ( وقتی دستتون رو RT هست ، به کلامی صادق وقتی دارید سریع میدوید ) انجام بشه !!!
Rabona Fake هست که در هنگام Sprint انجام میشه ;)

نه والا هنوز دستم به 360 ـم نرسیده :دی
ولی فکر کنم با یک بازیکن 4 ستاره ای انجام شده !! ;)

شما یه امتحانی بکن : در حال حرکت RS رو به سمت چ یا راست نگه دار بعد سریع بزن سمت مخالف

Hold RS Left then Flick Right
بازیکن 4 ستاره ;)
اول باید RS رو چپ یا راست نگه داری بعد RS رو رها کنی(بیاد سر جای اولش)بعد RS رو سریع به گوشه ی بالای مخالف بزنی البته من هنوز نفهمیدم این حرکت کجا ها به درد می خوره

اول باید RS رو چپ یا راست نگه داری بعد RS رو رها کنی(بیاد سر جای اولش)بعد RS رو سریع به گوشه ی بالای مخالف بزنی البته من هنوز نفهمیدم این حرکت کجا ها به درد می خوره
درسته.ولی تا اونجایی که یادم میاد من با کریستین رونالدو اگه Roll رو سمت راست میزدم جهت بعدی همون گوش بالا سمت راست بود!(شاید اشتباه کنم)

درست متوجه نشدم ....
یکم واضح تر توضیح میدی ؟

یه چیزی !
Heel Chop نباید در هنگام Sprint ( وقتی دستتون رو RT هست ، به کلامی صادق وقتی دارید سریع میدوید ) انجام بشه !!!
Rabona Fake هست که در هنگام Sprint انجام میشه ;)
چرا نباید حین دویدن انجام بشه؟ اتفاقا خیلی هم بدرد میخوره.منظورم اینه که همینطور که داره میدوه باید لحضه ای شروع به عملیات مربوط کنیم که بلافاصله که توپ به پای بازیکن خورد و افتاد جلو انجام بدیم.(نمیدنم منظورمو رسوندم یا نه)

خب به شکر الله قضیه رو متوجه شدم دوستان :دی
منظور ایشون این هست که در هنگام حرکت شما توپ رو میندازید جلو و میرید دیگه ؟! متن خودشون :
ببین یه بازیکن رو فرض کن که داره پا به توپ با سرعت و مستقیم حرکت میکنه.مرتب داره توپ رو با روی پا به جلو هدایت میکنه.وقتی که پا به توپ برخورد کرد توپ میفته جلو. همین حرکت که به یک ثانیه هم نمیکشه مرتب تکرار میشه. یکی از این دفعات بلافاصله که توپ به پای بازیکن برخورد کرد و افتاد جلو ما اون دریبل رو که میخوایم بزنیم شروع میکنیم.افتاد؟:)

در جواب باید بگم سیستم بازی به این چیزا کاری نداره :دی!
برای مثال شما حرکت Turn & Spin رو که میخواین انجام بدید اول RS رو یک ضربه به بالا میزنید بعدش یکی به طرفین !
شما امتحان کنید ... هر شروع کنید فرقی نداره ;)
جالب این هست که اگه شما RS رو یک ضربه به بالا بزنید اگر بعد یکی دو ثانیه اختلاف RS رو به طرفین بزنید باز حرکت رو انجام میده ;)

خب بریم سر این سوال :

اینطور بگم که در 90 درصد انجام حرکات سرعت بازیکن زیاد ملاک نیست !
شما باید دستتون انقدر راه افتاده باشه که وقتی دارید میدوید برای انجام یک حرکت ، سریع دستتون رو روی LT بگیرید و با RS بازی کنید تا حرکت دلخواه ـتون انجام بشه !

امیدوارم متوجه شده باشد :دی :)

بازیکن ـت در کدوم سطح بود !؟ 4 یا 5 ستاره !؟
من چند وقت بود بازی نکرده بودم تا دیروز بازی کردم چون من کلا با رونالدو تکنیک می زدم نگفتم چون روی بقیه امتحان نکرده بودم تا این که دیروز امتحان کردم با برباتوف که 4 ستاره است سعی کردم بزنم نشد پس مختص بازیکنای 5 ستاره است

من چند وقت بود بازی نکرده بودم تا دیروز بازی کردم چون من کلا با رونالدو تکنیک می زدم نگفتم چون روی بقیه امتحان نکرده بودم تا این که دیروز امتحان کردم با برباتوف که 4 ستاره است سعی کردم بزنم نشد پس مختص بازیکنای 5 ستاره است
اینجور که گفتی تقریبا شبیه انجام Heel Chop هست که :-?

سلام
البته ميدونم دوستان همه حرفه اين خودشون ميدونن اما برايه اطمينان يه نكته رو هم بايد توجه كنند اگر ميخوايد بازي كنيد و چنين حركاتي تو بازي اجرا كنيد بايد حتما قسمت كنترل ستينگ تمامه گزينه هايي كه asistes به semi يا manual تغيير بديد توصيه ميشه رويه خالت semi بازي كنيد كه بازيهم خيلي سخت نشه براتون اينجوري هم بازي لذتش 100جندان ميشه هم ميتونيد خيلي راحترحركات تكنيكي با بازيكنان 4 يا 5 ستاره بزنيد

manual چه ربطی به تکنیک داره؟
شما رو اين حالت بزار تا بفهميد چه ربطي داره البته اگر دو نفره بازي ميكنيد ديگه از اون پرس وحشتناك حالت asistes خبري نيست اينجوري هم زمان كافي و هم فضايه كافي برايه اجرايه تكنيكا رو داريد
البته بازم ميگم موقعي كه دو نفره داريد بازي ميكنيد هر دو دسته يه جور تنظيم كنيد البته اگر ميخوايد بازي خيلي سخت نشه رو حالت semi بزاريد

دیروز امتحانی کردم !
این حرکت همونطور که گفتم خیلی خیلی شبیه Heel Chop هست انجامش

ولی یک ریزه کاری داره که هنوز کشفش نکردم :دی
خیلی حرکت باحالی هم هست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or