آموزش حرکات Goal Of The Year در FIFA 11

عزیزم،چطوری ممکنه که تو ژانویه ی سال پیش،کسی تو فیفا 11 گل زده باشه ؟ بازی اکتبر سال پیش اومد :-w:-w:-w:-w:-w:-w
اینا بهترین گلهای سال هستند. توی سال گذشته هم ما سه بازی FIFA 10, 2010 FIFA World Cup,FIFA 11 رو داشتیم. پس برترین گلهای ه سه بازی توی ویدیو هستن.;)
کلمه یک سری گل های FIFA11 جاموند که هادی 3ـش را گرفت :دی

این ویدئو رو ببین توی گل سوم اول advanced rainbow می زنه بعد یه elastico می زنه یه حرکت انجام میده بعد از elastico و قبل از roulette کسی می دونه این حرکت اسمش چیه و چطوری انجام میشه؟
http://www.ea.com/uk/football/videos/09-gotw-02
نشد ببینم ! میشه آپلودش کنید ؟!
تو گل اول ماه فوریه چجوری بازیکنا خودیو اورده جلو توپ :biggrin1:؟!
سوال من هم هست! هر کاری کردم نتونستم این حرکت تخیلی رو حداقل تو FIFA11 انجام بدم!:d
من تو 10 هم نتونستم انجام بدم :biggrin1:!
جالب اینه نوشته
یک Set Piece خیلی ساده / فک کنم همتون بلدید
FIFA-Create-A-Set-Piece.jpg

این یک Set Piece است :دی

توضیحی که میدم انشالله کامل باشد :دی

ببینید ، برای ساختین یک Set Piece اول شما باید منطقه رو مشخص کنید ، تو تصویر نگاه کنید !
بعد انتخاب منطقه حالا کار اصلی شروع میشه !
1- با RS شما میتونید بازیکن رو انتخاب کنید ، هر بازیکنی رو که دوست دارید انتخاب کنید بیاریدش جلوی توپ بعد دکمه B رو بزنید و به سمت چپ یا راست برید ! بعد دوباره B رو بزنید تا Stop بشه !
در کل 6 تا بازیکن بیارید جلوی توپ رو با این کار یک دیوار تشکلی بدید !
اینی که این بنده خدا ساخته شاید 1 ساعت و خورده ای روش کار کرده !

فکر نکنم درک ـش سخت باشه ها !!! :دی

من دیروز بعد چندین وقت رقتم یه دونه هم ساختم اتفاقا ! ولی مشکلاتی داره که براتون شرح میدم !

1 - باید خیلی دقیق کنر هم بچینی تا موقع اجرا به هم گیر نکنن تا گند بخوره به کار :دی
2- مشکلی که این Set Piece داره این هست که ریجن بندی میکنه یعنی چی ؟! یعنی اینکه زمین رو تکه تکه میکنه و شما با انتخاب هرکدوم باید تکنیک خودتون رو بچینید ! چرا بده ؟!
وقتی شما یک ریجن رو انتخاب میکنید در اصل یک مربع X در X یاردی رو در دست دارید که توپ در مرکز اون قرار داره . پس وقتی با تمام ذوق و شوق ( :دی ) یک Set Piece میسازید فکر نکنید کار تموم شده چرا !؟ چون اگه یکم توپ این طرف اون طرف بشه تمام کار ها خراب میشه ! امتحانش آسونه ! یکی بسازید بعد توی همون Arena برید Free Kick تمرین کنید ببینید درست میگم یا نه ! شما کارتون رو درست انجام دادید ولی در اصل تمام این ها به این بستگی داره که توپ کجا باشه ! اگه توپ یکم بیشتر نزدیک بشه به این دیواری که ساختید ، تو اجرا قشنگ مالیده میشه به کارها :دی

عکس رو دقت کنید :
04173186922972304415.jpg

مربع آبی همون ریجن هست
خط قرمز دیواری که میچینید
نقاط سیاه محل های احتمالی توپ توی بازی !

تمام
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

چند تا نکته هست دوستان بگم !

دیروز پس از اندی روز رفتم نشستم یک ساعت بازی کردم ! چند تا مورد دیدم

1- حرکت Sambrero رو که یادتونه ! ،
هنگامی که یک توپ هوایی رو شما با سینه کنترل میکنید وقتی میخواید همون موقع Sambrero ( حالا راست یا چپ ) بزنید نیازی به گرفت دکمه LT نیست دیگه ! گرفتن RB و جهت مشخص کافیه

2-
اولی یک Rabona Fake هست که فقط برای بازیکن 5 ستاره قابل استفاده هست و فقط در هنگام دویدن با سرعت !

وقتی درحال دویدن هستین شوت میزنید همون موقع پشت سرش باید پاس رو بزنید و همون موقع با سرعت باید LT رو نگه دارید و با LS جهت پشت بازیکن رو نگه دارید !
یک راه بسیار ساده پیدا کردم :دی
استارت که بلدید بزنید ؟! در هنگام حرکت RS رو به هر سمتی بزنید یا استارت میزنه یا تو سر توپ میزنه ( دستتون رو LT نباشه :دی ) ،
همون موقع که استارت زدید دستتون رو بزارید رو LT ، جهت مخالف حرکت رو با RS نگه دارید ، یه شوت بزنید پشت سرش هم پاس رو بزنید !
دیگه راحت تر از این نمیشه گفت :دی

فعلا یا حق :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pythonistas
2 حالت وجود داره :دی :

یا کاملا فهمیدین که سوال ندارین !

یا نفهمیدین :دی

بگید اگه مشکلی هست یک جور دیگه توضیح بدم :)
یه دفعه ای یاد قهوه تلخ افتادم!:d
قبلا شک کرده بودم به اونجا دردسر زیاد داره فعلا حوصله ندارم برم تست کنم!:d

یک سوال فنی در مورد گل اولی کریس رونالدو

این یارو چه طوری این حرکات رو پشت سر هم میزنه؟بعد از روپایی زدن چه طوری اونو استپ میکنه و بعدش هم توپو از وسط پاش میاره بالا؟!کلا واسه این تکنیک هایی که این طرف میزنه چند ثانیه زمان لازمه پس چرا پشت سر هم تکنیکا رو اجرا میکنه؟:-/

نمیدونم چرا حس میکنم بعضی گل ها "شدیدا" تمرین شده و ساختگی ... یعنی از روی مهارت واقعی طرف حین بازی نیست !!

دو حالت داره اکثر گل ها که نمی تونم :

• مـن خـیـلـی نـوبـم ... !:d
  • اونـا خـیـلی حـرفـه ای هـسـتـن !!
:d

یه دفعه ای یاد قهوه تلخ افتادم!:d
قبلا شک کرده بودم به اونجا دردسر زیاد داره فعلا حوصله ندارم برم تست کنم!:d
نه یکم تمرین کنی همه چیز دستت میاد عزیز ... سخت نیست ;) :دی
گفتم ، شاید 2 ساعت کار کرده رو اون حرکت !

یک سوال فنی در مورد گل اولی کریس رونالدو

این یارو چه طوری این حرکات رو پشت سر هم میزنه؟بعد از روپایی زدن چه طوری اونو استپ میکنه و بعدش هم توپو از وسط پاش میاره بالا؟!کلا واسه این تکنیک هایی که این طرف میزنه چند ثانیه زمان لازمه پس چرا پشت سر هم تکنیکا رو اجرا میکنه؟:-/
نوشتم که :
گل دوم :
گل دوم آپریل بود که شاید همگان رو متحیر ساخت .
ابتدا باید یه توضیحی بدم این گل خیلی مشکوکه ! از چه لحاظ ؟!
نگاه کنید وقتی رونالدو داره این همه حرکت انجا میده دفاع کجاست ؟! آخر کار نشون میده یه سری افرادی میان :biggrin1: ولی خب با اون چند تا حرکت معلومه دفاع خیلی عقبه و این گل به عبارتی کاملا تمرین شدست :biggrin1:
بگذریم ! حرکات به ترتیب اینها هستند :
اولی یک Rabona Fake هست که فقط برای بازیکن 5 ستاره قابل استفاده هست و فقط در هنگام دویدن با سرعت !

وقتی درحال دویدن هستین شوت میزنید همون موقع پشت سرش باید پاس رو بزنید و همون موقع با سرعت باید LT رو نگه دارید و با LS جهت پشت بازیکن رو نگه دارید !

سخت شد ؟:biggrin1:
شما باید وقتی شوت رو میزنید و پاس رو بعدش میزنید دستتون رو RT باشه و وقتی LS رو تکون میدید دستتون رو LT
با کمی تمرین آسون میشه :biggrin1:
توجه کنید اگه LS رو به جهت درست نگیرید حرکات دیگه ای انجام میده

حرکت دومش یه Sombrero هست - فرقش اینه در این حالش شما دیگه روپایی نمیزنید و یه سره توپ رو عقب میندازید - حواستون باشه در این حرکت شما حتما باید بدون حرکت باشید .
*نحوه کار: وقتی دستتون رو LT هست با RS دوتا ضربه جلو و یکی به عقب بزنید ...

بعدش دوباره همون Rabona هست.

حرکت بعدیش : وقتی دستتون رو LT هست وقتی RS رو فشار بدید ( کلیک کنید ) بازیک توپ رو بین پاش میزاره و میپره
و البته یه چیزی اضافه کردم :دی
یک راه بسیار ساده پیدا کردم :biggrin1:
استارت که بلدید بزنید ؟! در هنگام حرکت RS رو به هر سمتی بزنید یا استارت میزنه یا تو سر توپ میزنه ( دستتون رو LT نباشه :biggrin1: ) ،
همون موقع که استارت زدید دستتون رو بزارید رو LT ، جهت مخالف حرکت رو با RS نگه دارید ، یه شوت بزنید پشت سرش هم پاس رو بزنید !
دیگه راحت تر از این نمیشه گفت :biggrin1:
همینطور که میبینید دروازبان اومولبازی در میاره :دی ، تا یک قدمیش اومده هیچ حرکتی انجام نمیده !!!
انجام این حرکت هم زیاد طولی نمیکشه ;)

لازم به توضیح میدونم که خودم هرکاری کردم نتونستم بعد اون Sombrero حرکت Rabona fake رو بزنم !

این یه جاش واقعا سخته :دی

نمیدونم چرا حس میکنم بعضی گل ها "شدیدا" تمرین شده و ساختگی ... یعنی از روی مهارت واقعی طرف حین بازی نیست !!

دو حالت داره اکثر گل ها که نمی تونم :

• مـن خـیـلـی نـوبـم ... !:d
  • اونـا خـیـلی حـرفـه ای هـسـتـن !!
هم ساختگیه هم تمرین شده ;)
تنها با 2 ساعت تمرین حله همه چیز :دی

سلام دوستان !

اخیرا یک کلیپی دیدم و متوجه شدم یه سری Skill Move ها هست که آموزشش داخل خود بازی نیست !

اگه کسی لینکی داره بده ما بهرمند بشیم :دی

با تشکر :)

سلام دوستان !

اخیرا یک کلیپی دیدم و متوجه شدم یه سری Skill Move ها هست که آموزشش داخل خود بازی نیست !

اگه کسی لینکی داره بده ما بهرمند بشیم :دی

با تشکر :)

لطفآ بگید حرکتش چجوری بود تا بهتون بگم چیکار کنید البته من بخش آموزشی FIFA 11رو ندیدم نمیدونم کدوم ها رو داره کدوم ها رو نداره بعضی ها هم اصلآ با ترکیب چند حرکت ساخته میشن که اسم نداره مثل انواع Rabona!یا چرخیدن و شوت زدن!یا قیچی !

گل سوم :
این شاید یکی از قشنگ ترین گل ها باشه !!!
سانترش که موردی نیست ! بازیکن باید قابلیتش رو داشته باشه که اکثرا دارن ( مثل برباتو) همون سانتر معمولیه
گلش رو شک دارم چی بگم !!! چون توضیحش خیلی سخته ! خودم چند باز زدم یادم نیست چجوری !!
در حالتی که به شما یه پاس از طرفین داده میشه و شما به دروازه نزدیک هستید اگثر مهاجم های معروف یه سری گل به این صورت میزنند ! بارها زدم و احتمال میدم این حرکات شانسی هست شاید احمدرضا بیشتر بدونه

توضیحات دوستان :
هادی : معمولا هر وقت بازیکنت چپ بایسته و نزدیک دروازه باشه و همچنین توپ روی پای تخصصیش باشه انجام میده.
البته چون به لطف فیفا 11تیم ما بازیکن 5ستاره نداره خیلی چیزها یادم رفته اما اگر مورد بالا همون گل با پشت پا باشه(فعلآ دایال آپ دارم و ویدیو رو ندیدم) اکثرآ با 3بار و به اندازه 1/3پر کردن شوت گل با پشت پا میزنه حالا اگر در حالت سانتر باشه رو هوا پشت پا میزنه یه همچین چیزیه!

لطفآ بگید حرکتش چجوری بود تا بهتون بگم چیکار کنید البته من بخش آموزشی FIFA 11رو ندیدم نمیدونم کدوم ها رو داره کدوم ها رو نداره بعضی ها هم اصلآ با ترکیب چند حرکت ساخته میشن که اسم نداره مثل انواع Rabona!یا چرخیدن و شوت زدن!یا قیچی !

مثلا این رو من دیدم !
روشش رو هم تویضیح داده بود :دی

در هنگام حرکت ( حالا 1on1 هست ) : RS یک ضربه چپ => یک ضربه به بالا => سریع LS رو زاویه 45 ( بالا و راست ) ضربه میزنید !
انگلیسیش :دی : RS Forward to Right, then QUICKLY flick LS Forward-Left

تصویری :
به ترتیب عکس پیش برید :
1-
2-
3-

پ ن : ماله FWC یا FIFA 10 نیست ؟! :-/

مثلا این رو من دیدم !
روشش رو هم تویضیح داده بود :دی

در هنگام حرکت ( حالا 1on1 هست ) : RS یک ضربه چپ => یک ضربه به بالا => سریع LS رو زاویه 45 ( بالا و راست ) ضربه میزنید !
انگلیسیش :دی : RS Forward to Right, then QUICKLY flick LS Forward-Left

تصویری :
به ترتیب عکس پیش برید :
1-
2-
3-

پ ن : ماله FWC یا FIFA 10 نیست ؟! :-/

این skillماله فیفا 11 هست توی آخرین ویدئو ماریوس توضیح داده که همین شکله من خودم تمرین کردم می تونم بزنم باید وقتی ایستادی بزنی موقع دویدن نمیشه ودقیقا هم این نیست که یه ضربه به بالا یه ضربه به چپ چون من انجام دادم نشدم چند بار که امتحان کردم فهمیدم که باید rs را بیاری بالا وتا گوشه سمت راست یا چپ بچرخونی وسریع(نه بعد از حرکت قبلی تقریبا همون موقع نمی دونم دیگه چطوری بگم) ls رو به جهت مخالف بزنی

خیلی چیزهای دیگه هست که تو لیست خود بازی نیست ولی توی این ویدئو هست

• Like
Reactions: ™SHADOW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or