Niko Bellic
کاربر سایت
سوال من هم هست! هر کاری کردم نتونستم این حرکت تخیلی رو حداقل تو FIFA11 انجام بدم!:dتو گل اول ماه فوریه چجوری بازیکنا خودیو اورده جلو توپ؟!
برو create set piece ... تو arenaمن تو 10 هم نتونستم انجام بدم!
جالب اینه نوشته
یک Set Piece خیلی ساده / فک کنم همتون بلدید
اینا بهترین گلهای سال هستند. توی سال گذشته هم ما سه بازی FIFA 10, 2010 FIFA World Cup,FIFA 11 رو داشتیم. پس برترین گلهای ه سه بازی توی ویدیو هستن.![]()
عزیزم،چطوری ممکنه که تو ژانویه ی سال پیش،کسی تو فیفا 11 گل زده باشه ؟ بازی اکتبر سال پیش اومد![]()
کلمه یک سری گل های FIFA11 جاموند که هادی 3ـش را گرفتاینا بهترین گلهای سال هستند. توی سال گذشته هم ما سه بازی FIFA 10, 2010 FIFA World Cup,FIFA 11 رو داشتیم. پس برترین گلهای ه سه بازی توی ویدیو هستن.![]()
نشد ببینم ! میشه آپلودش کنید ؟!این ویدئو رو ببین توی گل سوم اول advanced rainbow می زنه بعد یه elastico می زنه یه حرکت انجام میده بعد از elastico و قبل از roulette کسی می دونه این حرکت اسمش چیه و چطوری انجام میشه؟
http://www.ea.com/uk/football/videos/09-gotw-02
تو گل اول ماه فوریه چجوری بازیکنا خودیو اورده جلو توپ :biggrin1:؟!
سوال من هم هست! هر کاری کردم نتونستم این حرکت تخیلی رو حداقل تو FIFA11 انجام بدم!:d
من تو 10 هم نتونستم انجام بدم :biggrin1:!
جالب اینه نوشته
یک Set Piece خیلی ساده / فک کنم همتون بلدید
یک راه بسیار ساده پیدا کردماولی یک Rabona Fake هست که فقط برای بازیکن 5 ستاره قابل استفاده هست و فقط در هنگام دویدن با سرعت !
وقتی درحال دویدن هستین شوت میزنید همون موقع پشت سرش باید پاس رو بزنید و همون موقع با سرعت باید LT رو نگه دارید و با LS جهت پشت بازیکن رو نگه دارید !
یه دفعه ای یاد قهوه تلخ افتادم!:d2 حالت وجود داره:
یا کاملا فهمیدین که سوال ندارین !
یا نفهمیدین![]()
بگید اگه مشکلی هست یک جور دیگه توضیح بدم![]()

نه یکم تمرین کنی همه چیز دستت میاد عزیز ... سخت نیستیه دفعه ای یاد قهوه تلخ افتادم!:d
قبلا شک کرده بودم به اونجا دردسر زیاد داره فعلا حوصله ندارم برم تست کنم!:d
نوشتم که :یک سوال فنی در مورد گل اولی کریس رونالدو
این یارو چه طوری این حرکات رو پشت سر هم میزنه؟بعد از روپایی زدن چه طوری اونو استپ میکنه و بعدش هم توپو از وسط پاش میاره بالا؟!کلا واسه این تکنیک هایی که این طرف میزنه چند ثانیه زمان لازمه پس چرا پشت سر هم تکنیکا رو اجرا میکنه؟![]()

هم ساختگیه هم تمرین شدهنمیدونم چرا حس میکنم بعضی گل ها "شدیدا" تمرین شده و ساختگی ... یعنی از روی مهارت واقعی طرف حین بازی نیست !!
دو حالت داره اکثر گل ها که نمی تونم :
- مـن خـیـلـی نـوبـم ... !:d
- اونـا خـیـلی حـرفـه ای هـسـتـن !!

سلام دوستان !
اخیرا یک کلیپی دیدم و متوجه شدم یه سری Skill Move ها هست که آموزشش داخل خود بازی نیست !
اگه کسی لینکی داره بده ما بهرمند بشیم
با تشکر![]()
البته چون به لطف فیفا 11تیم ما بازیکن 5ستاره نداره خیلی چیزها یادم رفته اما اگر مورد بالا همون گل با پشت پا باشه(فعلآ دایال آپ دارم و ویدیو رو ندیدم) اکثرآ با 3بار و به اندازه 1/3پر کردن شوت گل با پشت پا میزنه حالا اگر در حالت سانتر باشه رو هوا پشت پا میزنه یه همچین چیزیه!گل سوم :
این شاید یکی از قشنگ ترین گل ها باشه !!!
سانترش که موردی نیست ! بازیکن باید قابلیتش رو داشته باشه که اکثرا دارن ( مثل برباتو) همون سانتر معمولیه
گلش رو شک دارم چی بگم !!! چون توضیحش خیلی سخته ! خودم چند باز زدم یادم نیست چجوری !!
در حالتی که به شما یه پاس از طرفین داده میشه و شما به دروازه نزدیک هستید اگثر مهاجم های معروف یه سری گل به این صورت میزنند ! بارها زدم و احتمال میدم این حرکات شانسی هست شاید احمدرضا بیشتر بدونه
توضیحات دوستان :
هادی : معمولا هر وقت بازیکنت چپ بایسته و نزدیک دروازه باشه و همچنین توپ روی پای تخصصیش باشه انجام میده.
لطفآ بگید حرکتش چجوری بود تا بهتون بگم چیکار کنید البته من بخش آموزشی FIFA 11رو ندیدم نمیدونم کدوم ها رو داره کدوم ها رو نداره بعضی ها هم اصلآ با ترکیب چند حرکت ساخته میشن که اسم نداره مثل انواع Rabona!یا چرخیدن و شوت زدن!یا قیچی !

مثلا این رو من دیدم !
روشش رو هم تویضیح داده بود
در هنگام حرکت ( حالا 1on1 هست ) : RS یک ضربه چپ => یک ضربه به بالا => سریع LS رو زاویه 45 ( بالا و راست ) ضربه میزنید !
انگلیسیش: RS Forward to Right, then QUICKLY flick LS Forward-Left
تصویری :
به ترتیب عکس پیش برید :
1-
2-
3-
پ ن : ماله FWC یا FIFA 10 نیست ؟!![]()