آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

ناقص نیست به هیچ وجه. از اولش در سگا مگا درایو (سگا جنسیس) هم Streets of Rage 3 دقیقا همین چیزی بود که در اختیارته و شخصیت ملوان شورت پوش (Ash) رو نداشت که نسخه آمریکایی بود و نسبت به نسخه ژاپنی حذفیاتی داشت. چیزی که شما در قدیم بازی کردی و اتفاقا منم در قدیم که سگا داشتم همونو بازی کردم Bare Knuckle 3 ژاپنی بوده که شخصیت ملوان یعنی Ash رو داشته. متاسفانه برای لینک دانلود فقط Bare Knuckle 2 رو پیدا کردم که میشه شورش 2 ژاپنی و دنبالش نیستی.
امیدوارم @RezaMahdavian بتونه برات Bare Knuckle 3 رو پیدا کنه.
مرسی از توضیحات
دمت گرم

• Like
Reactions: GameManiac
سلام اقا رضا من بازی The Last of Us را از سایت Gutamps Official دانلود کردم 11 تا پارت ولی پارت اول خودش 3 تا پارت با پسوند 66600 66601 66602 نمی دونم چی کار کنم همه پارت هارو کپی کردم داخل پوشه پکیج هارد دستگاه ولی برای نصب میزنم روش میگه برو از xmb از قسمت پکیج نصب کن میرم قسمت پکیج خالیه البته همه پارت ها رو نشون میده به غیر از این 3 تا

سلام
ساده ست
پسوند 66600 66601 66602 رو به ترتیب rename کن به 001 و 002 و 003
حالا با winrar میتونی extract کنی و تبدیل میشه به یه فایل پرحجم 10 گیگی. به راحتی نصب میکنی و تموم.

داش مخلصم سلام وقتت بخیر
رفیق میگم این کالکشن سگا رو دانلود کردم ولی شورش در شهر ۳ لامصب ناقص هست و مثل ورژن سگا کامل نیست
توی قایق هم ملوان رو نداشت برعکس ورژن سگا
احیانا به جای USA ورژن ژاپن رو ندارین لینکش رو ؟
میگم شاید اون کامل باشه

سلام داداش
والا منم یادمه اون موقع نسخه USA رو بازی میکردیم.
حالا یه ملوان توی قایق چیه داری بهش فکر میکنی :D
بیخیال. همینو بازی کرد.
حالا اگه خیلی اصرا داری
نسخه Bare Knuckle III (Japan) که توی سایت های دانلود rom سگا تا دلت بخواد هست. میشه هم با شبیه ساز روی PS3 اجراش کرد که بعداً باید یه تاپیک واسه آموزشش بزنم.
میشه تبدیلش کرد به فایل PKG و نصبش کرد. من لینک نسخه تبدیل شده ش رو پیدا کردم:
https://www.mediafire.com/file/7d5vv0wnc91asry/Bare_Knuckle_III_-_SEGA.pkg/file
نصب کن ببین جواب میده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
سلام
ساده ست
پسوند 66600 66601 66602 رو به ترتیب rename کن به 001 و 002 و 003
حالا با winrar میتونی extract کنی و تبدیل میشه به یه فایل پرحجم 10 گیگی. به راحتی نصب میکنی و تموم.

سلام داداش
والا منم یادمه اون موقع نسخه USA رو بازی میکردیم.
حالا یه ملوان توی قایق چیه داری بهش فکر میکنی :D
بیخیال. همینو بازی کرد.
حالا اگه خیلی اصرا داری
نسخه Bare Knuckle III (Japan) که توی سایت های دانلود rom سگا تا دلت بخواد هست. میشه هم با شبیه ساز روی PS3 اجراش کرد که بعداً باید یه تاپیک واسه آموزشش بزنم.
میشه تبدیلش کرد به فایل PKG و نصبش کرد. من لینک نسخه تبدیل شده ش رو پیدا کردم:
https://www.mediafire.com/file/7d5vv0wnc91asry/Bare_Knuckle_III_-_SEGA.pkg/file
نصب کن ببین جواب میده
چاکر داش چطوری
نه بحث ملوان نیست بازی کلا ناقص هست
images.jpg
به اینجا که میرسیم و باس رو میزنیم بازی کلا تموم میشه و دیگه ادامه نداره ...
برای همین گفتم شاید ورژن ژاپن کامل باشه

• Like
چاکر داش چطوری
نه بحث ملوان نیست بازی کلا ناقص هست
View attachment 373212
به اینجا که میرسیم و باس رو میزنیم بازی کلا تموم میشه و دیگه ادامه نداره ...
برای همین گفتم شاید ورژن ژاپن کامل باشه

خب ببین ناقص نیست. اگه اینجا تموم میشه دو دلیل داره. یا درجه سختی رو در قسمت options روی بالاترین حد نگذاشتی و برای مثال با درجه سختی easy یا normal بازی رو تموم کردی یا اینکه توی مرحله نجات General (ارتشبد) موفق به نجاتش نشدی و ایشون بخاطر گازگرفتگی کـTلـT شده و مرده. اون مرحله که انتشار گاز باعث میشه جون خودت هم بتدریج کم بشه رو میگم یعنی همونجایی که با هفت تیر باز های مافیایی و بروس لی های عضلانی و ربات ها میجنگی و مشت به دکمه آسانسور میزنی تا به طبقه های پایین و بالا بری:D

من نسخه های درست و حسابی Bare Knuckle 3 رو دارم. همونا رو برات سعی میکنم به pkg تبدیل کنم و لینک دانلودشون رو بزارم همینجا که منشنت میکنم اون موقع که مطلع بشی.

آخرین ویرایش:
خب ببین ناقص نیست. اگه اینجا تموم میشه دو دلیل داره. یا درجه سختی رو در قسمت options روی بالاترین حد نگذاشتی و برای مثال با درجه سختی easy یا normal بازی رو تموم کردی یا اینکه توی مرحله نجات General (فرمانده) موفق به نجاتش نشدی و ایشون بخاطر گازگرفتگی کـTلـT شده و مرده. اون مرحله که انتشار گاز باعث میشه جون خودت هم بتدریج کم بشه رو میگم یعنی همونجایی که با هفت تیر باز های مافیایی و بروس لی های عضلانی و ربات ها میجنگی و مشت به دکمه آسانسور میزنی تا به طبقه های پایین و بالا بری:D

من نسخه های درست و حسابی Bare Knuckle 3 رو دارم. همونا رو برات سعی میکنم به pkg تبدیل کنم و لینک دانلودشون رو بزارم همینجا که منشنت میکنم اون موقع که مطلع بشی.
سلام رفیق
روی نرمال بازی کردم ... تعداد جون ها رو از ۳ به ۵ تغییر دادم ...
این مرحله دقیقا قبل از مرحله نجات ژنرال هست
میدونم کدوم مرحله رو میگی ولی این دقیقا قبل از ژنرال هست ...
حتی توی سگا یادمه اول بازی دکمه A رو تند تند میزدیم با چرخش جهت ها اکسل زنجیر بی نهایت میزد ...
یادتونه؟

• Like
سلام رفیق
روی نرمال بازی کردم ... تعداد جون ها رو از ۳ به ۵ تغییر دادم ...
این مرحله دقیقا قبل از مرحله نجات ژنرال هست
میدونم کدوم مرحله رو میگی ولی این دقیقا قبل از ژنرال هست ...
حتی توی سگا یادمه اول بازی دکمه A رو تند تند میزدیم با چرخش جهت ها اکسل زنجیر بی نهایت میزد ...
یادتونه؟

ببین بهترین و کامل ترین نسخه Bare Knuckle 3 Project هست. در options سختی روی Very Hard و تعداد جون روی 9 قرار بده.
حتی مرحله ای که سوار بر موتور سیکلت هستی و دشمنانت هم موتور سیکلت سوارن رو هم داره که در نسخه های اولیه توسط دولوپرها حذف شده بوده ولی این نسخه اون رو هم داره.
لینک دانلودشو میزارم و اول روی please read و بعد روی proceed to download کلیک کن ولی نرم افزاری برای تبدیلش به pkg نمیشناسم و شاید آقای رضا مهدویان بشناسه و بتونه برات تبدیلش کنه.

Please read

اگه ایشون هم نرم افزاری برای تبدیلش به pkg سراغ نداشت با شبیه ساز Fusion 3.6.4 (بهترین شبیه ساز سگا مگا درایو/جنسیس) توی کامپیوتر بازیش کن.
اون مواردی که گفتی هم چون چند سال میشه بازی نکردم یادم نیست ولی احتمالا درست میگی.
هر چند که آخرش هم تست نکردی که با آخرین درجه سختی (very hard در Bare Knuckle 3 و hard در Streets of Rage 3) بازی کنی و ببینی فرقی میکنه یا باز ناقص تموم میشه.
ترجمه General هم اصلاح میکنم که "ارتشبد" میشه و نمیدونم چرا "فرمانده" نوشتم در صورتی که Commander میشه فرمانده :D

در آخر اینکه اگه خواستی Streets of Rage Remake version 5.2 هم توی کامپیوتر امتحان کن که فان و باحاله. لینک دانلود:

318.75 MB file on MEGA

آخرین ویرایش:
ببین بهترین و کامل ترین نسخه Bare Knuckle 3 Project هست. در options سختی روی Very Hard و تعداد جون روی 9 قرار بده.
حتی مرحله ای که سوار بر موتور سیکلت هستی و دشمنانت هم موتور سیکلت سوارن رو هم داره که در نسخه های اولیه توسط دولوپرها حذف شده بوده ولی این نسخه اون رو هم داره.
لینک دانلودشو میزارم و اول روی please read و بعد روی proceed to download کلیک کن ولی نرم افزاری برای تبدیلش به pkg نمیشناسم و شاید آقای رضا مهدویان بشناسه و بتونه برات تبدیلش کنه.

Please read

اگه ایشون هم نرم افزاری برای تبدیلش به pkg سراغ نداشت با شبیه ساز Fusion 3.6.4 (بهترین شبیه ساز سگا مگا درایو/جنسیس) توی کامپیوتر بازیش کن.
اون مواردی که گفتی هم چون چند سال میشه بازی نکردم یادم نیست ولی احتمالا درست میگی.
هر چند که آخرش هم تست نکردی که با آخرین درجه سختی (very hard در Bare Knuckle 3 و hard در Streets of Rage 3) بازی کنی و ببینی فرقی میکنه یا باز ناقص تموم میشه.
ترجمه General هم اصلاح میکنم که "ارتشبد" میشه و نمیدونم چرا "فرمانده" نوشتم در صورتی که Commander میشه فرمانده :D

در آخر اینکه اگه خواستی Streets of Rage Remake version 5.2 هم توی کامپیوتر امتحان کن که فان و باحاله. لینک دانلود:

318.75 MB file on MEGA
دمت گرم داش بابت توضیحات کاملت ....

• Like
ممنون اقا رضا پسوندشو همونجوری که گفتی عوض کردم extract کردم درست شد فقط اقا رضا هر بازی ای که پارتاش پسوندش 66600 بود باید اینجوری extract بشه بازم ممنون سال خوبی داشته باشی
خواهش میکنم. یه سری نرم افزار هست که این فایلارو اکسترکت میکنه ولی خب بهترین و ساده ترین روش همینیه که بهت گفتم. سه سوته میشه اکسترکت کرد.
شمام سال خوب و خوشی داشته باشی

• Like
Reactions: Love Console
اقا رضا اگه میشه اموزش تبدیل بازی های سگا به pkg یه تاپیک بزنید

به نظرم به جای تبدیل تکی بازی ها به PKG ، بهترین روش استفاده از نرم افزار شبیه سازه.
با نرم افزار RetroArch میشه همه کنسول های قدیمی رو بی دردسر روی PS3 اجرا کرد.
کار باهاش ساده ست. به زودی واسش تاپیک میزنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or