باشه،شما خودت تعویض کردی. حافظه آس آس دی پلی تری ساپورت میکنه بعد تغییری تو سرعت لود بازی و نصب بازیم داره؟من خودم از یوتیوب مثلاً آموزش تعویض هارد را ببینم میتونم یا کاره تخصصی باید بدی بیرون تعویض کنند؟
آره. خودم تعویض کردم. آموزش تعویض هارد رو ببینی خیلی خیلی ساده ست.
تعویض هارد که سه سوته انجام میشه. راه اندازی بعد از تعویض هارد مهمه.
مدل سوپراسلیم دارم و فقط با HEN هک میشه.
یه آموزش ساده و کوتاه در مورد نصب فریمور بعد از تعویض هارد PS3 میدم تا دوستان استفاده کنن:
1- ابتدا هاردو تعویض میکنیم.
2- وقتی هارد عوض بشه هیچ فریمور و سیستم عاملی داخلش نیست که کنسول بالا بیاد. خطا میده که فریمور رو نصب کنین.
3- جدیدترین ورژن هیبرید فریمور (HFW) یعنی ورژن 4.91.1 رو از سایت PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]- دانلود کردم (برای سوپراسلیم ها باید هیبرید فریمور یا همون HFW نصب شه. مدل های معمولی و اسلیم فریمورهای فول هک CFW نصب میشن).
4- ابتدا باید فلش به صورت FAT32 فرمت بشه. توی فلش اول یه پوشه به نام PS3 میسازیم و داخل پوشه PS3 یه پوشه به نام UPDATE میسازیم (همه حروف بزرگ). فایل فریمور رو که دانلود کردیم (PS3UPDAT.PUP) کپی میکنیم داخل پوشه UPDATE.
5- فلش رو میزنیم به کنسول و کنسول رو روشن میکنیم. کنسول به طور اتوماتیک فریموری که داخل فلشه رو شناسایی میکنه و مراحل نصب شروع میشه.
6- وقتی مراحل نصب فریمور تموم بشه PS3 بالا میاد. داشبورد کنسول بالا میاد و از کنسول میشه استفاده کرد. اما خب برای نصب بازی باید کنسولو هک کنیم.
7- برای هک از طریق روش HEN ابتدا کنسول رو به اینترنت وصل میکنیم. (بخش Settings و گزینه Network Settings)
8- وارد مرورگر اینترنت کنسول میشیم و طبق آموزش (آموزش نصب HEN داخل اینترنت هست و زیاد سخت نیست)، آخرین ورژن HEN یعنی ورژن 3.3.0 رو دانلود و نصب میکنیم و کنسول هک میشه.
بعد از اینکه فریمور و هک رو روی هارد جدید نصب کردم، رفتم سراغ نصب بازی ها. فقط فایل پکیج نسخه PSN اصلی بازی ها رو نصب کردم. نرم افزارهای multiman و webman و... رو روی کنسول نصب نکردم و اصلاً نیازی هم بهشون نیست. همه بازی ها ارجینال و از طریق داشبورد کنسول اجرا میشن.
نکته:
قابلیت بکاپ و انتقال بازی ها و اطلاعات از هارد قدیمی کنسول به هارد جدید در تنظیمات PS3 وجود داره. من انجام ندادم و نمیدونم مراحلش چطوره. اما صددرصد خودش همه اطلاعات و بازی ها رو به طور اتوماتیک انتقال میده به هارد جدید.
اما در مورد SSD:
هارد SSD در سرعت کپی اطلاعات و لود بازی ها تاثیر خوبی داره. البته متاسفانه PS3 فقط از SATA ورژن 1 که یه رابط خیلی قدیمیه پشتیبانی میکنه و سرعت SSD رو خیلی پایین میاره. اگه این مشکل رو نداشت اختلاف سرعت فوق العاده میشد. ولی باز چون SSD مثل HDD مکانیکی نیست داغ نمیشه و دمای کنسول هم خیلی پایین تر میاد. از نظر سرعت هم اختلاف خیلی زیاد نیست ولی محسوسه و ارزش داره.
با این حال شما اگه SSD نگیری و یه هارد HDD مناسب هم بگیری و بذاری روی PS3 اصلاً اذیتت نمیکنه و کارت راه میفته. 500 گیگ یا 1 ترا. فقط حتماً هارد با سرعت 7200 بگیر. یه کوچولو بیشتر گرم میشه اما سرعتش خیلی خیلی بهتره. خلاصه که هارد HDD معمولی هم بذاری وقتی یه بار همه بازی هارو کپی و نصب کنی دیگه هارد آروم میگیره و فشاری بهش نمیاد. اجبار نیست حتماً SSD باشه. اگه میتونی هزینه اضافه کنی SSD خوبه.
آخرین ویرایش: