آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

باشه،شما خودت تعویض کردی. حافظه آس آس دی پلی تری ساپورت میکنه بعد تغییری تو سرعت لود بازی و نصب بازیم داره؟من خودم از یوتیوب مثلاً آموزش تعویض هارد را ببینم میتونم یا کاره تخصصی باید بدی بیرون تعویض کنند؟

آره. خودم تعویض کردم. آموزش تعویض هارد رو ببینی خیلی خیلی ساده ست.
تعویض هارد که سه سوته انجام میشه. راه اندازی بعد از تعویض هارد مهمه.
مدل سوپراسلیم دارم و فقط با HEN هک میشه.

یه آموزش ساده و کوتاه در مورد نصب فریمور بعد از تعویض هارد PS3 میدم تا دوستان استفاده کنن:
1- ابتدا هاردو تعویض میکنیم.
2- وقتی هارد عوض بشه هیچ فریمور و سیستم عاملی داخلش نیست که کنسول بالا بیاد. خطا میده که فریمور رو نصب کنین.
3- جدیدترین ورژن هیبرید فریمور (HFW) یعنی ورژن 4.91.1 رو از سایت PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]- دانلود کردم (برای سوپراسلیم ها باید هیبرید فریمور یا همون HFW نصب شه. مدل های معمولی و اسلیم فریمورهای فول هک CFW نصب میشن).
4- ابتدا باید فلش به صورت FAT32 فرمت بشه. توی فلش اول یه پوشه به نام PS3 میسازیم و داخل پوشه PS3 یه پوشه به نام UPDATE میسازیم (همه حروف بزرگ). فایل فریمور رو که دانلود کردیم (PS3UPDAT.PUP) کپی میکنیم داخل پوشه UPDATE.
5- فلش رو میزنیم به کنسول و کنسول رو روشن میکنیم. کنسول به طور اتوماتیک فریموری که داخل فلشه رو شناسایی میکنه و مراحل نصب شروع میشه.
6- وقتی مراحل نصب فریمور تموم بشه PS3 بالا میاد. داشبورد کنسول بالا میاد و از کنسول میشه استفاده کرد. اما خب برای نصب بازی باید کنسولو هک کنیم.
7- برای هک از طریق روش HEN ابتدا کنسول رو به اینترنت وصل میکنیم. (بخش Settings و گزینه Network Settings)
8- وارد مرورگر اینترنت کنسول میشیم و طبق آموزش (آموزش نصب HEN داخل اینترنت هست و زیاد سخت نیست)، آخرین ورژن HEN یعنی ورژن 3.3.0 رو دانلود و نصب میکنیم و کنسول هک میشه.

بعد از اینکه فریمور و هک رو روی هارد جدید نصب کردم، رفتم سراغ نصب بازی ها. فقط فایل پکیج نسخه PSN اصلی بازی ها رو نصب کردم. نرم افزارهای multiman و webman و... رو روی کنسول نصب نکردم و اصلاً نیازی هم بهشون نیست. همه بازی ها ارجینال و از طریق داشبورد کنسول اجرا میشن.

نکته:
قابلیت بکاپ و انتقال بازی ها و اطلاعات از هارد قدیمی کنسول به هارد جدید در تنظیمات PS3 وجود داره. من انجام ندادم و نمیدونم مراحلش چطوره. اما صددرصد خودش همه اطلاعات و بازی ها رو به طور اتوماتیک انتقال میده به هارد جدید.

اما در مورد SSD:
هارد SSD در سرعت کپی اطلاعات و لود بازی ها تاثیر خوبی داره. البته متاسفانه PS3 فقط از SATA ورژن 1 که یه رابط خیلی قدیمیه پشتیبانی میکنه و سرعت SSD رو خیلی پایین میاره. اگه این مشکل رو نداشت اختلاف سرعت فوق العاده میشد. ولی باز چون SSD مثل HDD مکانیکی نیست داغ نمیشه و دمای کنسول هم خیلی پایین تر میاد. از نظر سرعت هم اختلاف خیلی زیاد نیست ولی محسوسه و ارزش داره.
با این حال شما اگه SSD نگیری و یه هارد HDD مناسب هم بگیری و بذاری روی PS3 اصلاً اذیتت نمیکنه و کارت راه میفته. 500 گیگ یا 1 ترا. فقط حتماً هارد با سرعت 7200 بگیر. یه کوچولو بیشتر گرم میشه اما سرعتش خیلی خیلی بهتره. خلاصه که هارد HDD معمولی هم بذاری وقتی یه بار همه بازی هارو کپی و نصب کنی دیگه هارد آروم میگیره و فشاری بهش نمیاد. اجبار نیست حتماً SSD باشه. اگه میتونی هزینه اضافه کنی SSD خوبه.

آخرین ویرایش:
من هارد اضافه دارم اونو فرمت میکنم وصل میکنم تو کنسول اخرین ورژن نصب و کپی خور میکنمش بعدا بازی هارو دوباره کپی پست میکنم تو خود کنسول .تنها راهش همینه فک کنم
تست میکنم اوکی شد اینجا اعلام میکنم ممنون
سلام
من کنسولمو یه ssd ,1t انداختم اپدیت کردم به hfw 4.91.1 و بعد به hen اپدیت کردم به 3.3.0
مشکل لایسنس رو حل کردم
کنسولم هم ps3 super slim هست

فقط یه نکته:
اصلا رو کنسول برنامه web man نصب نکنید
صدا فن میره بالا انگار جنگنده f4 داره فرود میاد
من نصب کردم بعد دیدم اینجوریه برنامه و محتویاتتو پاک کردم اوکی شد
بنظرم multi man نسخه hen جوابه از لحاظ اجرای بازی با فرمت iso از روری هارد اکسترنال و یا کپی کردن از اکسترنال به هارد اصلی کنسول

در رابطه با صدا فن هم بنده خودم فنی کارم و کنسولو تازه سرویسش کردم و بجای خمیر سیلیکون
لیکوید متال روش زدم 😄
با یه ssd 1tr
هزینه این دوتاش برابره قیمت خود کنسوله
ولی ارزششو داشت

در کل خواستم اطلاع بدم مشکل من اینجوری حل شد
و اگر کسی گیر کرد اینجوری حل کنه ..
سپاسگزارم.

• Like
Reactions: RezaMahdavian
سلام
من کنسولمو یه ssd ,1t انداختم اپدیت کردم به hfw 4.91.1 و بعد به hen اپدیت کردم به 3.3.0
مشکل لایسنس رو حل کردم
کنسولم هم ps3 super slim هست

فقط یه نکته:
اصلا رو کنسول برنامه web man نصب نکنید
صدا فن میره بالا انگار جنگنده f4 داره فرود میاد
من نصب کردم بعد دیدم اینجوریه برنامه و محتویاتتو پاک کردم اوکی شد
بنظرم multi man نسخه hen جوابه از لحاظ اجرای بازی با فرمت iso از روری هارد اکسترنال و یا کپی کردن از اکسترنال به هارد اصلی کنسول

در رابطه با صدا فن هم بنده خودم فنی کارم و کنسولو تازه سرویسش کردم و بجای خمیر سیلیکون
لیکوید متال روش زدم 😄
با یه ssd 1tr
هزینه این دوتاش برابره قیمت خود کنسوله
ولی ارزششو داشت

در کل خواستم اطلاع بدم مشکل من اینجوری حل شد
و اگر کسی گیر کرد اینجوری حل کنه ..
سپاسگزارم.

سلام
حالا که هاردتو ارتقا دادی و مشکل لایسنس رو حل کردی خب همه بازی های PSN اصلی رو نصب کن. چه احتیاجی به مولتی منه؟ این خز بازی هارو بذار کنار. اجرای فرمت iso و اینجور روش ها واسه عهد بوقه :D لامبورگینی خریدی داخل باکش بنزین معمولی میریزی؟ =))
در کل برای اجرای بازی به هیچ وجه web man و multi man رو نصب نمیکنم. اصلاً بهشون احتیاجی نیست. همه بازی هارو به صورت پکیج PSN لایسنس نصب میکنم. اونایی هم که نسخه PSN ندارن، فایل پکیج OFW رو دانلود میکنم. خلاصه همه بازی ها میان روی داشبورد کنسول و نه به مولتی من نیازه نه به وب من. حتی آیکون این نرم افزارها توی صفحه کنسولم باشه حالم بد میشه :D
اما در مورد صدای فن web man باید توی تنضیمات web man بری و گزینه SYSCON رو تیک بزنی. کنسول بی صدا میشه. در واقع کنترل فن دوباره میفته دست سیستم عامل کنسول.
در ضمن SSD یک ترا واقعاً حرکت خفنی بود. من اون موقع 250 گیگ SSD گذاشته بودم =P~
با اینحال 26 تا بازی PS3 نصب کردم و تعداد زیادی بازی PS1 و چند تا بازی PS2
حالا بگو چطور جا دادم؟
با فایل منجر پوشه بازی هارو دونه دونه باز کردم و زبان و صداهای غیر انگلیسی و فایل های مربوط به حالت مولتی پلیر بازی هارو حذف کردم=)) باعث شد فضای خیلی زیادی خالی شه. همه بازی ها هم بدون مشکل اجرا میشن. فول آپدیت و فول DLC
آخ اگه SSD یک ترا روی کنسولم بود. چه کالکشن PSN ای روی کنسول میساختم :D عکسشم واسه شرکت سونی میفرستادم تا سکته کنه :Thumbsup: حیف که صبح تا شب سر کارم و فرصت ندارم.

آخرین ویرایش:
سلام
حالا که هاردتو ارتقا دادی و مشکل لایسنس رو حل کردی خب همه بازی های PSN اصلی رو نصب کن. چه احتیاجی به مولتی منه؟ این خز بازی هارو بذار کنار. اجرای فرمت iso و اینجور روش ها واسه عهد بوقه :D لامبورگینی خریدی داخل باکش بنزین معمولی میریزی؟ =))
در کل برای اجرای بازی به هیچ وجه web man و multi man رو نصب نمیکنم. اصلاً بهشون احتیاجی نیست. همه بازی هارو به صورت پکیج PSN لایسنس نصب میکنم. اونایی هم که نسخه PSN ندارن، فایل پکیج OFW رو دانلود میکنم. خلاصه همه بازی ها میان روی داشبورد کنسول و نه به مولتی من نیازه نه به وب من. حتی آیکون این نرم افزارها توی صفحه کنسولم باشه حالم بد میشه :D
اما در مورد صدای فن web man باید توی تنضیمات web man بری و گزینه SYSCON رو تیک بزنی. کنسول بی صدا میشه. در واقع کنترل فن دوباره میفته دست سیستم عامل کنسول.
در ضمن SSD یک ترا واقعاً حرکت خفنی بود. من اون موقع 250 گیگ SSD گذاشته بودم =P~
با اینحال 26 تا بازی PS3 نصب کردم و تعداد زیادی بازی PS1 و چند تا بازی PS2
حالا بگو چطور جا دادم؟
با فایل منجر پوشه بازی هارو دونه دونه باز کردم و زبان و صداهای غیر انگلیسی و فایل های مربوط به حالت مولتی پلیر بازی هارو حذف کردم=)) باعث شد فضای خیلی زیادی خالی شه. همه بازی ها هم بدون مشکل اجرا میشن. فول آپدیت و فول DLC
آخ اگه SSD یک ترا روی کنسولم بود. چه کالکشن PSN ای روی کنسول میساختم :D عکسشم واسه شرکت سونی میفرستادم تا سکته کنه :Thumbsup: حیف که صبح تا شب سر کارم و فرصت ندارم.
بله دقیقا حق با شماست .من کنسولو تازه گرفتم یکی دو ماهه هنوز آموزش هاشو کامل نمیدونم برای همین از مولتی من استفاده کردم
من میدونستم ssd تاثیر داره دگفتم یبار بگیرم دیگ بازش نکنم ۱ ترا گرفتم اونم مارک
البته هارد خود دستگاه هم اکسترنال کردم
و رابطه با خمیر سیلیکون همونجوری تجربی گفتم تست کنم با خمیر مایع فلزی که روی ps5 اینا استفاده شده میخاستم ببینم چجوری میشه
البته داستان داره زدنش ولی اصلا cpu داغ نمیکنه فن هم تو بازی سنگین درحد معمولی انگار داره بازی ۱ گیگی رو اجرا میکنه
البته کلا ps3 دقیقا طبق حرف شما نمی تونه تمام قدرت ssd بده ولی چون دیگ داغ نمیکنه هارد عمر بیشتری میده ولی بشرطی که ssd مارک با پدر مادر بگیری
البته بنده مثل شما فوت فنو بلد نیستم و دوست داریم از تجربه شما استفاده کنیم کلا یکی با عشق اطلاعات داشته باشه تو چیزی به شخصه حال میکنم باحاش .عشقی شما
البته ناگفته نماند همشهری هم هستیم 🥰

• Like
Reactions: RezaMahdavian
بله دقیقا حق با شماست .من کنسولو تازه گرفتم یکی دو ماهه هنوز آموزش هاشو کامل نمیدونم برای همین از مولتی من استفاده کردم
من میدونستم ssd تاثیر داره دگفتم یبار بگیرم دیگ بازش نکنم ۱ ترا گرفتم اونم مارک
البته هارد خود دستگاه هم اکسترنال کردم
و رابطه با خمیر سیلیکون همونجوری تجربی گفتم تست کنم با خمیر مایع فلزی که روی ps5 اینا استفاده شده میخاستم ببینم چجوری میشه
البته داستان داره زدنش ولی اصلا cpu داغ نمیکنه فن هم تو بازی سنگین درحد معمولی انگار داره بازی ۱ گیگی رو اجرا میکنه
البته کلا ps3 دقیقا طبق حرف شما نمی تونه تمام قدرت ssd بده ولی چون دیگ داغ نمیکنه هارد عمر بیشتری میده ولی بشرطی که ssd مارک با پدر مادر بگیری
البته بنده مثل شما فوت فنو بلد نیستم و دوست داریم از تجربه شما استفاده کنیم کلا یکی با عشق اطلاعات داشته باشه تو چیزی به شخصه حال میکنم باحاش .عشقی شما
همین که خودت SSD گذاشتی و فریمور و هک رو انجام دادی سه بر صفر از خیلیا جلوتری. حالا تعویض خمیر سیلیکون که دیگه بحثش جذاشت.
والا منم مثل خودت دو سه ماهه سوپراسلیم دستم رسیده (البته مفتی :D) و هیچ وقت PS3 نداشتم.
همون هفته اول که کنسول دستم رسید تمامی سایت ها و کانال های یوتیوب خارجی رو شخم زدم. البته سایت های فارسی رو هم شخم زدم. واسم عجیبه که چرا سایت ها و انجمن های تخصصی فارسی بعد از این همه سال که PS3 توی بازاره اینقدر ضعیفن!! اصلاً 90 درصد آموزش های PS3 در سایت های فارسی وجود نداره. البته PS4 هم وضعیت خیلی بهتری نداره ولی چون جدیدتره باز بهتره. خلاصه 99 درصد چیزایی که یاد گرفتم رو از کانال یوتیوب و سایت های خارجی یاد گرفتم.
خلاصه که خودم دست به کار شدم و شروع کردم به زدن تاپیک های آموزشی در bazicenter تا سایر دوستان هم استفاده کنن و متوجه بشن که PS3 عجب کنسول خفنیه.

متاسفانه PS3 دو تا ضعف بزرگ داره:
1- رابط قدیمی SATA 1 که حتی از تمام پتانسیل هاردهای HDD قوی نمیتونه استفاده کنه. SSD که جای خودشو داره. در ضمن PS3 به طور رسمی از SSD پشتیبانی نمیکنه و قابلیت مهم Trim فعال نمیشه. یعنی PS3 فکر میکنه HDD روی کنسول نصب شده. واسه همین باید به خنک بودن هارد و بالانرفتن دمای کنسول و سرعت لود و کپی کمی بیشتر دلمون رو خوش کنیم.
2- کنسول به طور پیش فرض فقط از فرمت FAT32 پشتیبانی میکنه. در حالی که PS4 از exFAT هم پشتیبانی میکنه و میشه فلش و هارد رو به کنسول متصل کرد و بدون محدودیت حجمی به کنسول فایل انتقال داد یا فایل های حجیم PKG رو مستقیم نصب کرد. حتی با اینکه سال 2024 هم واسه PS3 آپدیت اومد اما سونی این قابلیت رو به کنسول اضافه نکرد. خساست به خرج داد. همین باعث شده کاربر مجبور شه از فایل منجرهای متفرقه واسه انتقال فایل استفاده کنه.

همشهری؟ :-j شما هم رامسری هستی؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: laurapalmer
همین که خودت SSD گذاشتی و فریمور و هک رو انجام دادی سه بر صفر از خیلیا جلوتری. حالا تعویض خمیر سیلیکون که دیگه بحثش جذاشت.
والا منم مثل خودت دو سه ماهه سوپراسلیم دستم رسیده (البته مفتی :D) و هیچ وقت PS3 نداشتم.
همون هفته اول که کنسول دستم رسید تمامی سایت ها و کانال های یوتیوب خارجی رو شخم زدم. البته سایت های فارسی رو هم شخم زدم. واسم عجیبه که چرا سایت ها و انجمن های تخصصی فارسی بعد از این همه سال که PS3 توی بازاره اینقدر ضعیفن!! اصلاً 90 درصد آموزش های PS3 در سایت های فارسی وجود نداره. البته PS4 هم وضعیت خیلی بهتری نداره ولی چون جدیدتره باز بهتره. خلاصه 99 درصد چیزایی که یاد گرفتم رو از کانال یوتیوب و سایت های خارجی یاد گرفتم.
خلاصه که خودم دست به کار شدم و شروع کردم به زدن تاپیک های آموزشی در bazicenter تا سایر دوستان هم استفاده کنن و متوجه بشن که PS3 عجب کنسول خفنیه.

متاسفانه PS3 دو تا ضعف بزرگ داره:
1- رابط قدیمی SATA 1 که حتی از تمام پتانسیل هاردهای HDD قوی نمیتونه استفاده کنه. SSD که جای خودشو داره. در ضمن PS3 به طور رسمی از SSD پشتیبانی نمیکنه و قابلیت مهم Trim فعال نمیشه. یعنی PS3 فکر میکنه HDD روی کنسول نصب شده. واسه همین باید به خنک بودن هارد و بالانرفتن دمای کنسول و سرعت لود و کپی کمی بیشتر دلمون رو خوش کنیم.
2- کنسول به طور پیش فرض فقط از فرمت FAT32 پشتیبانی میکنه. در حالی که PS4 از exFAT هم پشتیبانی میکنه و میشه فلش و هارد رو به کنسول متصل کرد و بدون محدودیت حجمی به کنسول فایل انتقال داد یا فایل های حجیم PKG رو مستقیم نصب کرد. حتی با اینکه سال 2024 هم واسه PS3 آپدیت اومد اما سونی این قابلیت رو به کنسول اضافه نکرد. خساست به خرج داد. همین باعث شده کاربر مجبور شه از فایل منجرهای متفرقه واسه انتقال فایل استفاده کنه.

همشهری؟ :-j شما هم رامسری هستی؟
اره داداش رامسریم
واقعا تاپیک درست حسابی ای برای ps3 نیست
ولی خب خیلی خوبه یکی پیشتاز شده برای فهم بقیه زحمت کشیده
ما قدردان زحمت شما هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or