درود
رضا جان خیلی زحمت کشیدی بابت آموزش متشکر واقعا

اتفاقا همین یک ماه اخیر خود من میخواستم یه سری تایتل دانلود کنم برای PS3 که دیدم تقریبا مهمترین سایت که آرشیو کامل و خیلی تمیز از ریلیزهایی مثل Duplex و ... داشت (romtohome.com) از کار افتاده و دیتاهاش هم داخل هر 2 تا آپلودسنتر به خاطر قوانین پایرسی به طور کامل پاک شده.
از طرف دیگه سایت های ایرانی هم خیلی آرشیو جالبی ندارن و با گذر زمان سایت هایی مثل دانلودها هم لینک های مربوط به PS3 ـشون از کار افتاده. میموند یک سایت (dlpsgame.com) که تقریبا اکثر تایتل ها رو داره، ولی خیلی شلخته است و ریلیز غیر scene هم زیاد داره که خود من به شخصه خوشم نمیاد.
از اون ور هم مشکل مهم دیگه دانلود DLC ها بود که تاپیک مهرداد عزیز (
@MEHRDAD.F) که خیلی براش زحمت کشیده بود خیلی وقته پاک شده و به زور استفاده از web.archive.org میشد صرفا تایتل و لیست DLCها رو درآورد (
لینک) یا مثلا راهکار دیگه استفاده از آرشیو سایت هایی مثل pastebin.com (
لینک) بود که باز هم چندان فایده ای نداشت.
تنها راهی که به ذهن خودم میرسید، یه روشی بود که بشه مستقیم گیم ها/DLC ها رو به صورت pkg گرفت که:
1- هم آرشیو کامل و تر و تمیزی بشه جمع کرد و ریلیز مطلب دار بینشون نباشه. (سالم و دست نخورده بودن آرشیو برای یکی مثل من به شدت مهمه)
2- اینکه دیگه آدم دائم توی گوگل وقتش رو نذاره هی از هر سایت یه چیز بکنه، واقعا زحمت اضافی ـه و نشدنیه.
که الان اومدم دیدم شما دقیقا همون چیزی که دنبالش بودم رو زحمتش رو کشیدی و گذاشتی! زنده باد. خود من از NPS سال ها قبل برای ویتا استفاده کردم و خیلی خوب بود.
فقط اگر بشه راهی پیدا کرد که از PKGi هم یه آرشیو کشید بیرون که نیاز به دانلود مستقیم از روی کنسول و اتصال به اینترنت نباشه، به نظرم دیگه راحت میشیم کلا (حداقل تا زمانی که خود سرورهای PS3 دیگه خاموش بشه)
حتما سر فرصت خود من هم تست میکنم این روش رو و داخل همین تاپیک نتیجه رو میذارم.
بازم خیلی متشکر بابت وقتی که میذاری