آموزش برنامه نویسی به زبان C++

دوستانی که می خوان واقعا ++C رو یاد بگیرم کتاب "دِیتِل" رو بگیرن
اگه امکانش رو دارن حتما لاتینش رو بگیرن اگه نه ترجمه دکتر قُلزم زاده (اگه دقیق گفته باشم) بگیرن، کاملترین ترجمه ای بود که دیدم

دوستان واسه C# هم اگه کتاب خوبی میشناسین معرفی کنید.
خیلی زیاد نباشه یه کتاب کوچیک و کم حجم.
ممنون.
دِیتِل برای زبانهای مختلف داره، #C هم داره به نظرم کتاب هاش خوبن ولی فکر نمیکنم کوچیک و کم حجم باشه (البته بازم بپرس شاید کتاب های بهتری هم باشه)
در کل کتابی که کم حجم باشه فکر نکنم کتاب جالبی در بیادش

دوستانی که می خوان واقعا ++C رو یاد بگیرم کتاب "دِیتِل" رو بگیرن
اگه امکانش رو دارن حتما لاتینش رو بگیرن اگه نه ترجمه دکتر قُلزم زاده (اگه دقیق گفته باشم) بگیرن، کاملترین ترجمه ای بود که دیدم

اگه میشه لینکی چیزی بدین :دی

سلام ؛ منم با پيشنهاد آقاي محسن موافقم . كتاب " دايتل " خيلي خيلي ميتونه كمكتون كنه . هم براي مبتدي ها كامله و هم براي حرفه اي ها چيزاي جديد داره . بنظرم براي استارت كار خيلي مناسبه @};-.

دانلود كتاب دايتل

اگه میشه لینکی چیزی بدین :biggrin1:

يك سرچ كوتاهي در اينترنت انجام دادم ، تونستم يك لينك ترجمه شده براتون پيدا كنم . البته بصورت " ورد " هست و شما براي اجراي فايل بايد اين نرم افزار رو داشته باشيد .
0131857576.jpg
+ لينك دانلود ( 1 )
+ لينك دانلود ( 2 )
پسورد فايل : www.aghazeh.com

پ.ن : ايني كه لينكشو گذاشتم ويرايش 5 كتابه ، ولي فكر كنم ويرايش هشت يا نه هم داشته باشه !

• Like
Reactions: Fallen Soul
سلام دوستان من دنبال یک سورس خوب برای این نرم افزار هستم اما متاسفانه هر چی سورس پیدا کردم برای این نرم افزار همش 2 تا عدد رو جمع می کنن منها میکنن تابع های الکی تعریف میکنن
اون چیزی که میخوام رو داخلش نداره مثلا طراحی فرم ایجاد محاسبات ثبت های اتواتیک در قسمت های مختلف با ورود اطلاعات در یک جای نرم افزار و از این جور مسائل اگر سورس خوبی سراغ دارید لطفا ذکر کنید ممنون

سلام دوستان من دنبال یک سورس خوب برای این نرم افزار هستم اما متاسفانه هر چی سورس پیدا کردم برای این نرم افزار همش 2 تا عدد رو جمع می کنن منها میکنن تابع های الکی تعریف میکنن
اون چیزی که میخوام رو داخلش نداره مثلا طراحی فرم ایجاد محاسبات ثبت های اتواتیک در قسمت های مختلف با ورود اطلاعات در یک جای نرم افزار و از این جور مسائل اگر سورس خوبی سراغ دارید لطفا ذکر کنید ممنون

این چیزی که شما میخواید وارد مباحث شی گرایی پیشرفته و ساختمان داده های خیلی بزرگ میشه که هیچجا نمیتونین چنین سورس کدی رو پیدا کنید یا حداقل جایی نیست که من خبر داشته باشم.
در ضمن تمام این سورسی که شما میخواید از همین توابع معمولی درست شده که با استفاده از Object و مباحثی مثل وراثت و دوستی فابل تهیه اس البته برای کسی که با زبان C آشنایی زیادی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or