Reza Razor
کاربر سایت
شما اومدی مث اینکه فقط تبلیغ اون سایتو بکنی ... حداقل یه لینک جدید میدادی که مجبور نشیم 1 ساعت اونجا ثبت نام کنیم ...
دوستام که با داس نصب کردن ولی نمیدونم چرا واسه منو نتونستن آخرش یه virtual machine نصب کردم win98 ریختم این کارم میتونی بکنی.این Borland Turbo C++ 4.5 روی ویندوز سون 64 بیت نصب نمیشه ؟!
نه همون 98 بریز xp mode که از مایکروسافت دانلود کردم گفت رو ورژن home premium و starter نمیشه.مگه pro یا ult باشه البته شاید از جای دیگه بشه ن_دونم.منم هر کار کردم روی داس نصب نشد xp mode رو نصب کنم فکر کنم روش اجرا کنه
به نظر من VB (Visual Basicبرای شروع بهترین ه چون خیلی قابل درک تره برای کسی که تازه داره شروع میکنه !!ببخشید بهترین برنامه برایه شروع یاد گیریه برنامه نویسی چیه؟
به نظر من VB (Visual Basicبرای شروع بهترین ه چون خیلی قابل درک تره برای کسی که تازه داره شروع میکنه !!
اگه منظورتون VB 6.0 هستش، شدیداً نه! اشتباه ترین کار، شروع برنامه نویسی با زبان VB 6.0 هست. الآن دیگه VB 6.0 مایهی سرافکندگی زبانهای برنامه نویسیه.به نظر من VB (Visual Basicبرای شروع بهترین ه چون خیلی قابل درک تره برای کسی که تازه داره شروع میکنه !!
من C رو پیشنهاد میکنم. نه سطح پایین و نه سطح بالا.ببخشید بهترین برنامه برایه شروع یاد گیریه برنامه نویسی چیه؟
سلام من هر کاری کردم دانلود نشد فکر کنم لینک ها خرابه ارور402not foundمیده اگه میشه لینکش را درست کنید
من از اون سایته که لینکش رو داده آموزش ها رو دانلود کردم گفتم واسه شما هم آپ کنم !
دانلود همه شون
منبع هم همون سایت که تو پست اول لینکش رو دادن:d