mmansori85
کاربر سایت
FIFA World Cup 2010 South Africa
XBOX 360 Version
> در این بازی 28 آهنگ لایسنس شده از 21 کشور جهان وجود داره.
استخراج موزیکهای FIFA World Cup 2010 در 4 مرحله انجام میگیره :
مرحلهی اول
- گرفتن Image یا نسخهی پشتیبان از DVD و ایجاد فایل iso
- استخراج فایل data4.big از فایل iso
- استخراج فایلهای sns از فایل data4.big
- تبدیل فایلهای sns به wav
ایجاد فایل iso
> ممکنه بعضی از شما فایل iso این بازی رو در اختیار داشته باشید. در این صورت نیازی به انجام این مرحله نیست.
برای گرفتن Image از DVD و ایجاد فایل iso باید از نرم افزار S360X استفاده کنید.
راهنما
1. ابتدا DVD بازی FIFA World Cup 2010 رو داخل DVD-ROM کامپیوتر قرار بدید.
2. سپس روی S360.exe کلیک و درپنجرهی باز شده در قسمت DVD-ROM Type ، درایوی که DVD بازی FIFA World Cup 2010 رو در اون قرار دادید، انتخاب کنید.
3. در قسمت Extraction File ، مسیری رو برای استخراج تعیین کنید.
4. در بخش Task دقت کنید که گزینهی اول انتخاب شده باشه.
5. روی Extract کلیک کنید تا ساخت فایل iso از DVD بازی شروع بشه.
> ایجاد فایل iso کمی طول میکشه.
مرحلهی دوم
استخراج فایل data4.big از فایل iso
برای استخراج فایل data4.big از فایل iso ساخته شده در مرحلهی قبل، به نرم افزار wx360 نیاز داریم.
راهنما
1. روی wx360.exe کلیک و در پنجرهی باز شده برید به File > Open و در پنجرهی جدید، فایل iso ایجاد شده در مرحلهی اول رو Open کنید.
2. در سمت راست، پوشهای به نام data و چند فایل با پسوند bh و big وجود داره. در این قسمت روی فایل data4.big راست کلیک و Extract File رو انتخاب و در پنجرهی جدید مسیری رو برای استخراج تعیین و روی گزینهی Save کلیک کنید.
> برای مطلع شدن از وضعیت استخراج به قسمت Status که در سمت راست قرار داره، توجه کنید. در این قسمت درصد پیشرفت استخراج نوشته میشه. کلمهی Done در قسمت Status بدین معنیه که فرآیند استخراج با موفقیت به پایان رسیده.
مرحلهی سوم
استخراج فایلهای sns از فایل data4.big
برای اینکار باید نرمافزار FinalBIG رو دانلد کنید.
راهنما
1. روی FinalBIG.exe کلیک و در پنجرهی باز شده برید به File > Open و در پنجرهی جدید، فایل data4.big رو پیدا و Open کنید.
2. از منوی Edit گزینهی Extract All رو انتخاب و در پیام ظاهر شده روی Yes کلیک و در پنجرهی جدید، مسیری رو برای استخراج فایلهای sns تعیین کنید.
مرحلهی چهارم
تبدیل فایلهای sns به wav
برای اینکار باید ابتدا این فایل فشرده رو دانلد کنید.
راهنما
1. ابتدا فایل بالا رو از حالت فشرده خارج کنید. سپس تمام 28 فایل sns استخراج شده در مرحلهی قبل رو به پوشهی WCConvert انتقال بدید.
2. در پوشهی WCConvert روی Start.bat کلیک کنید تا تبدیل آغاز بشه.
> کمی صبر کنید تا تبدیل به پایان برسه.
> پوشهی جدیدی به نام Converted در پوشهی WCConvert ایجاد میشه که حاوی 28 فایل wav هست.
> فایل های wav ،حجم زیادی دارند. برای تبدیل اونها به فرمتهای کم حجمتر مثل mp3 یا ogg میتونید از نرمافزار FairStars Audio Converter که لینک دانلدش در اولین پست صفحهی اول قرار داره، استفاده کنید.
اون فایل Ex_FIFA12 رو دانلود کردم ولی اینو هر کاری میکنم نمیشه! اگه امکان داره یه جای دیگه آپ کنید. ممنون میشم.لینک مشکلی نداره.
متاسفانه امکان آپلد مجدد وجود نداره.اون فایل Ex_FIFA12 رو دانلود کردم ولی اینو هر کاری میکنم نمیشه! اگه امکان داره یه جای دیگه آپ کنید. ممنون میشم.
به بازی های ps3 دسترسی ندارمآقا آموزش استخراج آهنگ بازیای GOW3 و KILLZONE 3 رو بزارید ممنون میشم !!