Lord Asghar
کاربر سایت
من چند وقتی بود وقت نمیکردم امتحانش کنم. الان رفتم دواره تست کردم. ئقتی شروع به تبدیل میکنه تمام فایل های اصلی رو پاک میکنه. تا اینجاش مشکلی نیست. مشکل اینجاس که هیچ فایل تبدیل شده ای هم بوجود نمیاره.FIFA 12
موزیکهای این بازی در پوشهی Game و در فایل data7.big قرار دارند.
استخراج و تبدیل از 2 مرحله تشکیل میشه:
مرحله ی اول
استخراج محتویات فایل data7.big بوسیلهی FinalBIG
برای آموزش استفاده از FinalBIG ،رجوع کنید به مرحلهی سوم آموزش استخراج موزیکهای FIFA World Cup 2010 South Africa
مرحله ی دوم
تبدیل فایل های sps به mp3 بوسیله ی EA Layer 3 Extractor
برای تبدیل فایل های sps ، ابتدا فایل فشرده ی Ex_FIFA12.zip رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید.
راهنما
1. در محل ذخیره ی محتویات استخراج شده از فایل data7.big، برید به مسیر audiodata\musicdata و
تمام 40 فایل sps موجود در پوشه ی musicdata رو به پوشه ی EXTRACTOR انتقال بدید.
2. در پوشه ی EXTRACTOR روی Start.bat کلیک کنید تا تبدیل آغاز بشه.
نه. فقط فایل اصلی رو پاک میکنه.عجییبه!
آیا هیچ ارروری نشون داده نمیشه؟
Assassins creed revelation
کسی تونسته این بازیو صدا هاشو استخراج کنه ؟ من می خوام این صداهای بازیو استخراج کنم میشه بگین چه جوری ؟ من با Extractor و Dragon extractor امتحان کردم و فایل هایی که تو پوشه Audio هست رو استخراج کردم ولی همه 4 کلیوبایت اینطورا آخرشم 400 کیلو بایت هست میشه کمک کنید ؟ واقعا لازم دارم نگین تو اینترنت هست من می خوام خودم استخراج بگیرم! توروخدا هرچه زود تر جواب بدین !
Crysis 2
> موزیکهای این بازی توسط Hans Zimmer و Borislav Slavov ساخته شده.
موزیکهای این بازی در پوشهی gamecrysis2 و در فایل Music.pak قرار داره.
برای استخراج موزیک های این بازی، ابتدا نرم افزار Ex_Crysis2 رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید.
راهنما
1. فایل Music.pak رو به پوشهی EXTRACTOR انتقال بدید.
2. در پوشهی EXTRACTOR ، روی فایل Start.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
> کمی صبر کنید تا استخراج به پایان برسه.
> بعد از پایان استخراج، در پوشهی EXTRACTOR ، پوشهای به نام Music ایجاد میشه که حاوی موزیکهای استخراج شدهی این بازیه.