موضوع مهم : جایزه و مسابقه
درود .
دوستان از انجایی که با پرسش سوالاتم درون فروم باعث ازار شما دوستان می شوم برای همین تصمیم گرفتم که برای هر جواب و یا یافتن راهی برای مشکلات من درون کامپیوتر جایزه ای به یابنده بدهم .
جایزه اولین سوال من که الان طرح می کنم مبلغ 100000 تومان پول هست که به شماره حساب برنده ریخته می شود .
البته این را هم بگم که کارهای بعدی هم وجود دارد و امتیاز اول را به برنده مسابقه می دهم
خب مسعله ای که من داخلش موندم و کلی هم گشتم به جایی نرسیدم این هست که :
بازی crash mind of mutant برای پلی استیشن 2 را گرفتم و می خواهم فایلهای صوتی اش را بیرون بکشم و بعد ترجمه کنم و دوباره فایلهای صوتی ترجمه شده را سره جاش قرار بدهم .
راهنمایی ( تجربه های من )
فایلهای صوتی درون فایلهایی هستند با پسوند RCF که جال این جاست که داخل این فایلهای RCF فایلهایی با پسوند RSD وجود دارد که فایلهای صوتی WAV درون انها قرار دارد. من با برنامه هایی مانند scarfaceExplorer درون فایلهای RCF را دیدم و فایلهای RSD و هر فایل دیگر که بود را استخراج کردم ، با برنامه scarfaceExtracter فایلهای RSD درون RCF را بیرون کشیدم خب حالا من فایلهای صوتی دارم ولی نمی خونند ، خب بابرنامه ای به نام PSound فرکانس صوتی فایلهای صوتی را تغییر دادم و تونستم فایلهای صوتی را پخش کنم ( البته تو یه سایت خارجی این را پیدا کردم و نیازی به 2 برنامه قبلی هم نبود ) البته اگر از scarefaceExplorer استفاده نکنین فقط با برنامه PSound می توانید فایلهای صوتی را بیرون بکشید و فایلهای فیلم می مونه داخل .
برنامه های دیگری هم هستند مثل game extractor اما این برنامه ها قابلیت فقط از پک خارج کردن را دارند و فایلهای عوض شده را نمی توانند دوباره پک کنند .
حالا شما دوستان برنامه نویس عزیز لطفا یه راحی برای دوباره پک کردن فایلهای صوتی به RSD و تبدیل RSD ها به RCF بکنید .
راستی فایلهای RCF فایلهای فشرده هستند بنا بر این نمیشه از hexeditor استفاده کرد ( شاید من بلد نیستم ! ) اما روی فایلهای RSD میشود ولی خیلی زمان بر هست چون حدود 5 هزار فایل صوتی وجود دارد .
البته اگر به فایلهای دیگری تبدیل کنید و پلی استیشن 2 بتواند ان را اجرا کند هم قبول هست .
خب فقط این را یادتون باشه که هرکی اول راه را پیدا کند برنده هست و جایزه را برای خودش میکنه پس سریعتر شروع به حرکت زدن روی این فایلها باشید .
درسته 100000تومان پول کمی هست ولی پروژه های بعدی زیادی هست ابتدا به برنده داده می شود و در صورت نتوانستن برنده بر روی نت قرار می گیرد .
فقط یادتون باشه که برام مهم این هست که بازی بعد از تغییرات اجرا بشود پس لطفا اول امتحان کنید در صورت اجرای صحیح بازی به من خبر بدهید .
لطفا راه چاره های خود را برام تیکت کرده یا به ادرس میل
xwpedram@yahoo.com ارسال کنید.
اگر سوالی داشتید در همین پست قرار دهید .