honestbud
کاربر سایت
راهی هست که بشه بدون Primary DNS اکانت ساخت ؟
اصلا اینی که گفتی کجای اکانت ساختن استفاده میشه! من که ندیدم، یا چیزی یادم نمیاد!
راهی هست که بشه بدون Primary DNS اکانت ساخت ؟
میخوام کنسول رو به psn وصل کنم برا اولین بار
وقت تست ، سره Internet Connecting ارور میده
نمیدونم میگه :
This is DNS Error (80710102)
قضیه چیه ...
زنگ زدم مخابرات آخه الان نت از مخابرات میگیرم
میگم شماره DNS خطم رو میخوام پشتیبانی فنی میگه DNS دیگه چیه ...
صادق جانخوب پس اینی که میگی فعلا به ساخت اکانت ربطی نداره.شما هنوز تو مرحله وصل کردن ps3 به اینترنت هستی.
ببین من خودم به این مشکل بر نخوردم.شاید به خاطر اینترنتته اما یه کاری کن.
تو همون قسمت که تنظیمات رو انجام میدی، همه چیز رو بزار رو اتوماتیک، خودش ردیف میکنه! معمولا با تنظیمات اتومات مشکلی پیش نمیاد.
صادق جان
همه چیز زو اتوماتیک میزارم بازم آخرش همون داستان
حتی از حالت EASY هم رفتم بازم همون داستان
به نظر من لازم نیست بزارید رو manualیکی از دوستان لطفا دقیق تر مرحله 7 رو توضیح بده لطفا ...
اینو امتحان کنید شاید درست شد.دوستان من یه مشکلی دارم و اونم اینه
وقتی وارد بازی میشم ساین اوت میکنه قبلا هم اینجوری میشد اما با یه کد DNS درستش کردم الان کدش یادم نیست میشه چند تا از این کدا به من بدید ممنون.
اینو امتحان کنید شاید درست شد.
primary: 4.2.2.4
Secondary: 4.2.2.2
or
Primary: 8.8.8.8
Secondary: 8.8.4.4
نکته بسیار مهم : جهت بهبود کارایی در بعضی سرورهای Online می بایست یک سری پورت ها در NAT وارد شود.عکس زیر نمایانگر طریقه تنظیم کردن NAT در مودم می باشد.حتما این مورد را انجام دهید!
توجه داشته باشید که این پورت ها باید برای IP Address ـــــی که دراستفاده کردید،تعریف شود.در غیر این صورت،عمل نخواهد کرد.
9. حالا شما باید IP ها را به ترتیب صحیح وارد کنید :
IP Address : 192.168.1.x
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Router : 192.168.1.1
* توجه داشته باشید که x یک مثال است و شما می بایست یک عدد را در تنظیمات به دلخواه خود جایگزین آن کنید.
توی این تاپیکمون دوستمون توصیح داده که چه جوری میتونی وصل بشییه سوال فوری چجوری میشه چیز پی ان رو با دستگاه share کرد؟