best player
کاربر سایت
آخه اتوماتیک میزنم وصل نمیشه در حالی که با pc راحت وصل میشم و ظاهرا شبکه هم مشکل ندارهالان چه فرقی دارهاین هارو اتوماتیک کنی خودش اتوماتیک تنظیم بشه؟:
تو رو خدا کمک کنید من همه این کارها را میکنم وقتی میرم تو بازی pes 2012 قسمت آنلاین مشکلی نداره و میره جلو وقتی می خوام بازی کنم و به محض اینکه میرم تو فسمت کامنتی در جا یه پیغام سیاه میاد اینظوریپ
اگه داری همزمان از چند دستگاه به یه connection وصل میشی DC شو با ps3 وصل شو فقط
با کابل LAN وصل کن بعد connection رو دوباره automatic بساز وصل شو ببین مشکل حل میشه یا نه
شما زنگ بزن ISP بعد بهت میگه اگه اررورت DNS هست واین primary dns رو درست میزنی باید WPA رو درست بزنی واسه منم همین مشکلو داشت که DNS رو درست میزدم ولی اررور میداد شما WPA رو درست بزن بقیش حله اگرم نمیتونی گیرش بیاری بگو واست توضیح بدمدوستان من نمیدونم این primary dns رو چجوری باید دریافت کنم الانم نمیتونم وصل بشم
برای وصل شدن به شبکه گزینه اتوماتیکی چیزی وجود نداره که اینقدر دنگ و فنگ نخواد ؟ هر دفعه که بخوایم وصل بشیم باید این کارارو انجام بدیم یا فقط یک بار !؟
یعنی بعد از انجام این کار ها از اون به بعد با روشن کردن ps3 به صورت اتوماتیک به نت وصل می شه ؟دفعات دیگه خودش وصل میشه لازم نیست دوباره بزنید !