ArashΣ
کاربر سایت
سلام خوبيد؟
آقا ما يه اينترنت اي دي اس ال 256 داريم
من يه بار ميخواستم برم همين جوري همشو اتوماتيك زدم نوشت كانكشن فيلد
نميدونم چي كار كنم
دستگاه رو با Lan وصل کردی یا با Wireless ؟
سلام خوبيد؟
آقا ما يه اينترنت اي دي اس ال 256 داريم
من يه بار ميخواستم برم همين جوري همشو اتوماتيك زدم نوشت كانكشن فيلد
نميدونم چي كار كنم
اگه کانکشن مودم ـت رو روی PPOE تنظیم کردی، یعنی بدون ـه کانکشن به اینترنت وصل می شی بهترین روش این ـه که توی تنظیمات Network کنسول گزینه ی Easy رو انتحاب کنی.با لن وصل كردم
اگه مودمت همینطور که میگی بدون کانکشن وصل می شه به نــت، دیگه چرا Custom می خوای کنسول رو وصل کنی؟
از طریق Easy کنسول رو به نت وصل کن، Pr.oxy هم Not Use باشه.
سلام به همگی
لطفا جوابم رو بدید از ایران میشه آنلاین بازی کرد(ارجینال)؟
ممنون
مرسیبله میشه چرا که نه فقط یه اینرنت خوب میخواد که راحت بازی کنی
عزیز شما باید به اونجایی که سرویس گرفتی زنگ بزنی و بگی که MAC Address یا خطت رو یبار ریست کنن تا درست بشه.آقا کسی نیست کمک کنه خیلی خیلی نیاز مندیم به کمک !!
دوست عزیز شما به قسمت mTU کنسول پلی3 برید و روی 1400 تنظیم کنید/
نتیجه رو اعلام کنید
عزیز شما باید به اونجایی که سرویس گرفتی زنگ بزنی و بگی که MAC Address یا خطت رو یبار ریست کنن تا درست بشه.
برای بعضی ها این مشکل پیش میاد که از MAC Address و Host Name داخل مودم هست که حالا شما حواست باشه گفتی برات ریست کردن اول یبار با ps3 وصل شو و مطمئن شو که درست شده!
بعدش دیگه خواستی با pc کانکت شی حتما با usb کانکت شی و با ps3 هم که LAN , تا دوباره این مشکل واست به وجود نیاد.
نه از خودشون هست میتونن ریست کنن و بعضی هاشون هم که دسترسی ندارن به همون ریست کردن خط بسنده میکنن که درست میشه باز.(از کامپیوتر هست و اینجور حرفایی که زدن قصد دست به سر کردن داشتن!)داداش چطوری میشه mac address رو ریست کرد میگن که به ما ربطی نداره ماله کامپیوتره
گفتم خطمو ریست کنند می گن مثل روشن و خاموش کردن میشه یه خورده واضح تر بگید
من پردیسم داشت به من روش ریست کردن dns client رو می گفتند که انجام دادند