S.dante
کاربر سایت
سلام ! من همه ی تنظیمات رو دستی انجام دادم به PSN هم وصل میشم ولی وقتی میرم تو بازی میگه شما Sign Out شدید (80028ED5)
منم این مشکلو داشتم،حدود سه هفته همینجوری بود ولی از دیروز درست شد!:d
سلام ! من همه ی تنظیمات رو دستی انجام دادم به PSN هم وصل میشم ولی وقتی میرم تو بازی میگه شما Sign Out شدید (80028ED5)
نفهمیدی مشکل از کجاس ؟!منم این مشکلو داشتم،حدود سه هفته همینجوری بود ولی از دیروز درست شد!:d
نفهمیدی مشکل از کجاس ؟!
در ضمن بگم که DNS ها هم از ISP ـم گرفتم.IP Address : 192.168.1.168
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Router : 192.168.1.1
Primary DNS :8.8.8.8
Secondary DNS : 217.218.155.105
الان قسمت NAT -- Virtual Servers رو آوردم، ولی باید دقیقا کدوم فیلد ها پر بشه؟دوستان شما پورتهایی که گفته شده رو در پنل مودم توی قسمت NAT یا Virtual Services وارد کردید؟
الان قسمت NAT -- Virtual Servers رو آوردم، ولی باید دقیقا کدوم فیلد ها پر بشه؟
اینارو هم تنظیم کردم و IP هم همونی زدم که توی بخش تنظیمات کنسول گذاشته بودم یعنی(192.168.1.168)ولی فایده ای نداشت، مطمئنن ایراد بر می گرده به این که من هر کاری می کنم این مودم نمی تونه بدون کانکشن به اینترنت وصل بشه. دقیقا هم نمی دونم چه تنظیماتی رو اشتباه می زنم.شما اون IP که به صورت دستی در کنسول وارد کردی و در اصل برای کنسول در نظرش گرفتی رو توی این قسمت باید وارد کنی.مثلا برای کنسول در نظر گرفتی که آی پی آدرس 192.168.1.25 باشه.خب توی بخش NAT یا Virtual Servers باید این آی پی رو وارد کنی و پورتها رو طبق تصویر داخلش ثبت کنی و Save کنی.
دوستان سوالم مسخرس من تازه پلي 3 گرفتم ميخوام وصل پي اس ان بشم چطوري؟:دي
اينترنتم پيشگامانه adsl
هست و مودمم بيليون اونم 6 ماه پيش خريدم سرعتم 256
اینارو هم تنظیم کردم و IP هم همونی زدم که توی بخش تنظیمات کنسول گذاشته بودم یعنی(192.168.1.168)ولی فایده ای نداشت، مطمئنن ایراد بر می گرده به این که من هر کاری می کنم این مودم نمی تونه بدون کانکشن به اینترنت وصل بشه. دقیقا هم نمی دونم چه تنظیماتی رو اشتباه می زنم.
سلام دوستان NAT typE من 3 هست مودمم LINKSYS WRT120N هستش لطفا پورت فرواید کردنو به من یاد بدین!!!
اقا یه سوال؟ من مودمم wimax باید روی حالت bridge باشه یا route ؟؟؟
اصلا فرقی داره؟
اقا یه سوال؟ من مودمم wimax باید روی حالت bridge باشه یا route ؟؟؟
اصلا فرقی داره؟