KratoooOooos
کاربر سایت
من معنی اش رو میدونم میگه مسیری که با آدرس شبکه میری اشتباهه حالا چند تا سوال ازت میکنم تو IP adress هم بلدی یا نه یا اصلا نزدی؟؟
سلام من پینگم خیلی نوسان داره با ایرانیا هم یه دفعه میره بالا بعد میاد پایین هی همینطوری میشه چیکار کنم به نظرتون
سلام... یکی بگه من چطوری این nat رو عوض کنم؟ صفحه اول خوندم ولی نمیتونم رو مودمم این تنظیمات رو پیداه کنم... :biggrin1: یکی کمک کنه.. مرسی
یکی بگه دیگه ...! :biggrin1:
سلام... یکی بگه من چطوری این nat رو عوض کنم؟ صفحه اول خوندم ولی نمیتونم رو مودمم این تنظیمات رو پیداه کنم... :biggrin1: یکی کمک کنه.. مرسی
دوست عزیز، NAT پارامتری نیست که شما بخوای عوضش کنی.یعنی هیچکس؟؟؟ :biggrin1:
سلام دوستان انشالله که این تایپیک هنوز هم از کار نیفتاده باشه و من هم بتونم به جوابم برسم سوال من اینه که تازگی ها که می یام با لپتاپ کار کنم یهو خودش یه وایرلس پیدا میکنه و بهش کانکت میشه اما هر کاری می کنم صفحه باز نمیکنه در صورتی که کانکت شده آیا من میتونم از این اکانت که خودش اونا پیدا می کنه استفاده کنم ؟ وای اگه بشه معرکست خواهش می کنم کمکم کنید:biggrin1:
عجب کمکی :biggrin1: ولی فکر کنم حالته 2 یا 3 باشه اما من هیچی کانکشن درست نکردم و این خودش اتومات وصل میشه حالا اگه میشه لطف کنین بگین بعد از اینکه کانکت شد چطوری صفحه باز کنم تو ip ها باید برم کجا باید برم ؟چیزی که شما میگین چند حالت داره؟
1) یا اون شبکه ای که پیدا میکنین اصلا واسه اینترنت نیست یعنی یه شبکه بیسیم داخلیه که واسه شبکه کردن کامپیوتر های یه مرکز طراحی شده.
2) اون شبکه اینترنت روش شیر نیست یعنی کاربران مثل مودم معمولی باید یه کانکشن روی کامپیوترشون درست کنن تا به اینتر نت وصل بشن ولی بجای سیم LAN، بیسیمه
3) شاید از شانست اکانت اینترنتشون تموم شده
4) شایدم یکی خواسته ملتو سر کار بذاره