مشکل در MW2
با سلام.
دوستان من واقعا به کمک نیاز دارم.الان بهتون میگم تو چی...ولی قبلش خواهش میکنم ازتون که اینو کامل برای من(شاید خیلی های دیگه هم این مشکل رو داشته باشن.)توضیح بدید.اگه کسایی که قبلا این مشکل رو داشتن و الان حل شده،بیان و توضیحی هم اونا بدن،من واقعا ازشون تشکر (به معنای واقعی کلمه) میکنم.
ببینید..الان حدود 2-3 هفته میشه که من ADSL گرفتم از شاتل.مودم Wireless Dlink 2640U هم دارم.تنظیمات از تو خود کامپیوتر(مودم)رو روی حالت Bridgeگذاشتم.یعنی یوزر و پسورد میزنم و کانکت میشم.اینکارو واسه این کردم که روی حالت دائم(PPPOE)نمیتونستم MW2 بازی کنم.تو خود فروم خوندم که کسایی که این مشکلو داشتن،با گذاشتن حالت کانکشنشون روی Bridge مشکلشون حل شده.منم گذاشتم روی Bridge.البته نمیدونم که درست انجام داده باشم یا نه ولی اینطوری عمل کردم. تو منوی مودم رفتم قسمت Advanced Setup.بعد رفتم تو Edit و بعد Connection Type رو گذاشتم رو Bridging و گزینه ی Encapsulation mode رو هم همون رو حالت LLC/Snap-Bridging گذاشتم.این از این.دیگه به چیز دیگه ای دست نزدم.
اما مشکل اصلی من وصل کردن PS3 به اینترنته! من همونطور که گفتم از طریق wire وصل کردم.خوب..... #
الان من میخوام وصل بشم.میرم تنظیمات کانکشن رو درست کنم.اول گزینه ی Custom رو زدم بعد گزینه ی Scan بعد اسم مودمو میاره وانتخاب میکنم.رمز رو دارد میکنم.Connection Type رو روی PPPOE میزارم.یوزر و پسوورد رو وارد میکنم.DNS ها رو دارم و وارد میکنم.
بقیه رو اتوماتیک میزارم.روی Obtaining IP Address گیر میکنه.این از این.روی حالتی که خودمون IP , DNS وارد میکنیم هم گذاشتم ولی اونجا تو اینترنت کانکشن گیر میکنه.
دوستان من میخوام MW2 بازی کنم.لطفا راهنمایی کیند. #
ممنون.