اگه از طریق pc به مودم وصلش کردی (مودمت با usb وصله به pc) این کارایی که تو این سایت نوشته رو انجام بدهخب منم مثه بقیه دوستان به ارور DNS برخوردم ... تمام تنظیمات ممکنه رو هم انجام دادم و گزینه ی Allow ... رو هم فعال کردم ... دیگه نمیدونم مشکل از کجاست ( Wired D-link ... MTU :1492 )
اگه کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم ...
منم دقیقا از دیشب به همین مشکل بر خوردم !سلام دوستان خواهشن یکی جواب درست درمون بده
من با eror 80130412 برخورد کردم همون که میگه user و pass رو چک کن ولی هر کاری میکنم نمیشه من راحت online میشدم و بازی میکردم بعد آپدیت کردن دستگاه به 3.21 هم باز بازی میکردم امروز روشن کردم اینجوری شده بود.
pleas help
سلام؛ کسی میدونه چطوری میشه "Nat Type" رو تو PS3 تغییر داد ؟! مثلاً از 2 به 3 یا از 2 به 1 ؟!!!
ممنون میشم کمک کنید دوستان...
سلام دوستان من یه مشکل دارم نمیدونم چرا 3 شب هست به psn وصل نمیشه اررور میده ارور DNS و میگه برو تنظیمات رو درست کن
من رفتم توی تنظیمات این کار رو کردم:
1_دفعه ی اول گذاشتم روی حالت اتوماتیک دیدم که موقع تست گرفتن سر INTERNET CONNECTION ارور میده و قبول نمیکنه
2_دفعه ی دوم رفتم روی حالت CUSTOM و گذاشتم روی PPPOE و بعدش موقع تست گرفتن دیدم که سر IP وامیسته و ارور میده و قبول نمیکنه
3_این دفعه رفتم روی حالت CUSTOM و بعدش رفتم روی قسمت IP به جای PPPOE اینبار دومی رو انتخاب کردم فکر کنم MANUAL بود اره دیدم که سر INTERNET CONNECTION ارور میده و قبول نمیکنه
میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟مودم من BROADKAM هست و اینترنتم هم 128 صبانت هست راحت انلاین میزدم ولی 3 روز هست که وصل نشدم ممنون میشم کمکم کنید
ِDNS ها رو هم از ISP باید بگیرید.[LTR]IP Address : 192.168.1.x
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Router : 192.168.1.1[/LTR]
کسی مشکل مارو نمیدونه؟منم دقیقا از دیشب به همین مشکل بر خوردم !
لطفا دوستان پاسخ بدن
ممنون
:confused:
سلام. آقا این NATهایی که صفحه اول هست رو باید چطوری وارد کنم؟ وارد منوی مودم شدم ولی نمیدونم باید کجاش برم برای وارد کردن نت ها.
اون قسمت port forwarding رو که میزنم یه صفحه دیگه باز میشه که یه سری اعداد باید وارد کرد و TCP و UDM داره ولی گزینه هاش اصلا شبیه اونی نیست که صفحه 1 گذاشتید
من معنی اش رو میدونم میگه مسیری که با آدرس شبکه میری اشتباهه حالا چند تا سوال ازت میکنم تو IP adress هم بلدی یا نه یا اصلا نزدی؟؟دوستام من تو تنظیمات کودم نتونستم nat رو پیدا کنم...
..........
تو PS3 وقتی test connection رو میزنم nat type 2 رو پیدا میکنه اخرشم مینویسه:
this router may not support IP fragments... منظورش چیه؟؟