آمازون ٱلمان: تمامی PS4 های پیش خرید شده تا پایان ژانویه 2014 به فروش رسیده‌اند!

Cloud Strife

Loyal Member
به گزارش سایت آمازون کشور آلمان تمامی کسانی که اقدام به پیش خرید این کنسول می‌کنند زودتر از انتهای ژانویه 2014 صاحب کنسول‌هایشان نخواهند شد!

این سایت خرده فروشی گزارش می‌دهد که سونی موفق به فروش تمام کنسول‌های در نظر گرفته تا پایان ژانویه 2014 شده و زودتر از این تاریخ قادر به پاسخ گویی به خیل عظیم گیمرهایی که درصدد پیش خرید این کنسول هستند نیستند.
این وضعیت علاوه‌بر آلمان در فرانسه، بلژیک و هلند نیز وجود دارد و در این کشورها نیز اگر کسی قصد خرید PS4 در هفته‌های اول عرضه را داشته باشد می‌بایست آماده ورود به صف طویل فروشگاه‌های موجود شود.

PS4 جایگاه پنجم در جدول پیش فروش‌های سایت، باندل KZ به همراه PSEYE و DS4 اضافه جایگاه چهارم و باندل DriveClub رتبه 42 را به خود اختصاص داده‌‌‌اند. برای مقایسه وضعیت پیش خرید PS4 نسبت به X1 باید گفت رتبه این کنسول در جدول 87 و باندل CoD:Ghost آن در جایگاه 133 است!
 
آخرین ویرایش:
همین ps3 دو سال پیش تو کریسمس اگه اشتباه نکنم نزدیک 7 میلیون(فکر کنم بیشتر از 6.5 بود) شیپ داشت.:dهمین 360 هم با توجه به این که دسامبر 2005 اومد تا پایان سال 2006 حدود 10 میلیون شیپ داشت اگه اشتباه نکنم.بعدم برای کنسولی که یک ماه پیش 1 میلیون پیشفروش داشته یعنی روز عرضه تقاضا براش بیش از 3 میلیون هست.این که می بینی ps3 و 360 هم سال اول این قدر کم فروخت چند تا دلیل داشت
دلیل اول این بود که ps3 توی بهار (23 مارچ اگه اشتب نزنم)تازه توی اروپا عرضه شد.یعنی عملا بازار عرضه اولیش خیلی محدود تر از الان بوده.
2-قیمت بسیار بالای اون که برای اون زمان که حدود 7 سال پیش می شه 599 دلار برای یک وسیله الکتریکی رقم بسیار بالایی بوده.(اگه تورم و ارزش زمانی پول رو با هم حدود سالی 2 درصد هم بگیریم می بینی که الان باید یه جنس 700 دلاری رو حدودا باهاش مقایسه کنی)
3-این که اون موقع عطش نسل بعد به اندازه الان نبود.یعنی خود ps2 هم اون موقع خیلی فروش داشت.ولی الان چندین سال گذشته و بوی گند این نسل در اومده برای همین خیلی ها به فکر آپدیت کردن کنسول های خودشون هستند.و کنسول های فعلی هم عملا فروششون به صفر داره میل می کنه.
پس اساسا مقایسه فروش ps4 و با ps3 به نظرم اشتباه که حتی اونم در نظر بگیری 5 میلیون براش خیلی کمه به نظرم...
بازم می گم که سونی کار بزرگی کرده و خودم می دونی که من شخصا از سونی خوشم می آد ولی به نظرم باید بیشتر و از قبل به دنبال تولیدش بود.

حالا باید دید موقع لانچ چی پیش میاد! هنوز سونی رو نکرده میخواد چقدر کنسول بریزه تو بازار و فقط گفتن قطعا بیشتر از یک میلیون خواهد بود (بدون در نظر گرفتن کنسول هایی که برای پیش خریدها فرستاده میشه که انم بیشتر از یک میلیون هست). شاید دیدی همه رو غافل گیر کرد و بیشتر از این صحبت ها کنسول پیش کرد! ولی کلا هرچی باشه از مایکرو وضعش بهتره. همین باعث میشه حداقل عقب نیفته!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or