آمازون ٱلمان: تمامی PS4 های پیش خرید شده تا پایان ژانویه 2014 به فروش رسیده‌اند!

Cloud Strife

Loyal Member
به گزارش سایت آمازون کشور آلمان تمامی کسانی که اقدام به پیش خرید این کنسول می‌کنند زودتر از انتهای ژانویه 2014 صاحب کنسول‌هایشان نخواهند شد!

این سایت خرده فروشی گزارش می‌دهد که سونی موفق به فروش تمام کنسول‌های در نظر گرفته تا پایان ژانویه 2014 شده و زودتر از این تاریخ قادر به پاسخ گویی به خیل عظیم گیمرهایی که درصدد پیش خرید این کنسول هستند نیستند.
این وضعیت علاوه‌بر آلمان در فرانسه، بلژیک و هلند نیز وجود دارد و در این کشورها نیز اگر کسی قصد خرید PS4 در هفته‌های اول عرضه را داشته باشد می‌بایست آماده ورود به صف طویل فروشگاه‌های موجود شود.

PS4 جایگاه پنجم در جدول پیش فروش‌های سایت، باندل KZ به همراه PSEYE و DS4 اضافه جایگاه چهارم و باندل DriveClub رتبه 42 را به خود اختصاص داده‌‌‌اند. برای مقایسه وضعیت پیش خرید PS4 نسبت به X1 باید گفت رتبه این کنسول در جدول 87 و باندل CoD:Ghost آن در جایگاه 133 است!

آخرین ویرایش:
متاسفانه همه اینطور فکر نمیکنن که نرن کنسول رو با قیمت بالا بخرن!تا وقتی این فرهنگِ من اول خریدم و من زودتر خریدم باشه اوضاع همینطور هست و خیلیا لنگ صبح سف کشیدن تا بخرن.

حالا این قشرو بزاریم کنار، افرادی هستن که خودشون پولی نمی دن بابت خرید دستگاه، و براشون خریداری میشه از سوس پدر گران، لذا این گونه افراد زیاد براشون تفاوتی نداره

قیمت بازیها اینجور که تو بازار شنیدم میخوان 300 تومن بدن

بله ؟!!!:| مگه سر گردنه است ! چند روز پیش DC دیدم گفته بود بازیها قیمتی حدود 220 - 240 هستن ، البته این DC رو نباید زیاد جدی گرفت یه روز PS4 میزاره برای پیش خرید 2.300 یه روز دیگه میزاره 1.700 !

بله ؟!!!:| مگه سر گردنه است ! چند روز پیش DC دیدم گفته بود بازیها قیمتی حدود 220 - 240 هستن ، البته این DC رو نباید زیاد جدی گرفت یه روز PS4 میزاره برای پیش خرید 2.300 یه روز دیگه میزاره 1.700 !

من در این مورد یک توضیحی بدم

عمده دستگاه های توی ایران از امارات و عربستان میاد
ریجن اون ها 2 اه پس قیمت دستگاه ها بر اساس ریجن اصلی اون ها میاد توی کشورشون
اما دستگاه های ریجن های دیگه هم تو عربستان و الاخصوص امارات پیدا می شه اما قیمتش بالاتره و قیمت ریجن 1 تفاوت محسوسی با ریجن 2 داره
یک مثال می زنم از یکی از فروشگاه های دبی:

WII U Deluxe PAL (Region 2) = 1399 AED
WII U Deluxe NTSC (Region 1) = 1749 AED

می بینید که قیمت ریجن 1 تفاوت محسوسی داره با ریجن 2 به نرخ امروز حدود 300 تومن

سری اولی که dc پیش فروش کرد ریجن 1 بود و الان ریجن 2 پیش فروش می کنه
برای من و شما ریجن ps4 فرقی نداره اما در کل روی قیمتی که می رسه به ایران خیلی فرق داره

اما ماکان بر عکس بقیه که خیلی ذوق می کنم من یکم ناراحتم اونم برای اینکه واقعا سونی کار هایی می کنه که آدم توش می مونه.سونی اعلام کرده که تا آخر مارچ می خواد 5 میلیون کنسول شیپ کنه این یعنی افتضاح.:|یه همچین شرکتی با چنین سطح تبلیغاتی باید بتونه کنسول های بیشتری رو برای یک ماه اول شیپ کنه.حداقل فکر می کنم باید توی کریسمس 6 میلیون کنسول توی بازار می ریخت تا بتونه عطش بازار رو جوابگو باشه.چیزی که توی جنگ کنسول ها خیلی اهمیت داره و اکثر شرکت ها بهش توجه می کنند اینستال بیس کنسوله و این کارای سونی باعث می شه با رقیبش اختلافی ایجاد نکنه و این تب ها هم معمولا خیلی سریع فروکش می کنه و بازم سونی به مشکل بر می خوره.

دقیقا!

به نظر منم این خبر اصلا پازیتیو نیست و بیشتر بده! یعنی این قسمتش که PS4 داره خوب میفروشه و تونسته طرفدارارو به سمت خودش جذب کنه خوبه اما قسمت دوم ماجرا، یعنی ناتوانی سونی برای تولید کنسول به مقدار لازم بده. وقتی این همه ظرفیت فروش بالا هست قاعدتنش این بود که سونی هیچ وقت سولد اوت نشه و بتونی اینفنیتی پیش فروش کنه.

اما یک مساله رو هم باید بهش دقت کنیم. اول اینکه همه کنسول ها موقع لانچ با مشکل کمبود تولید مواجه هستن و تا انبارها پر بشه و این مشکل برطرف بشه حداقل 3 ماه زمان لازمه. یعنی چیز چندان عجیبی نیست. مورد دوم اینکه بخشی از این قضیه برمیگرده به استفبال خیلی خوبی که از PS4 شده و بنظر میرسه حتی سونی هم چندان اینو پیشبینی نمیکرده! چون خودشون قبلا میگفتن پیش خرید کنسول بینهایت هست، یعنی سولد اوت نمیشه و به همه میتونن کنسول بدن اما الان انقدر تقاضا زیاد شده که سریع حرفشون رو پس گرفتن و خیلی زود پیش خرید رو متوقف کرد! سوم اینکه سونی در عوض برنامه داره توی فروشگاه ها به تعداد لازم کنسول بریزه و انجا سولد اوت نیشه. تمام تلاشش رو هم داره میکنه که بیشترین حد ممکن رو تولید کنه که به قول یکی از مسوولین سونی کسی بخاطر اینکه PS4 ای تو مغازه نیست نره X1 بخره! سونی بخاطر اینکار ژاپن رو قربانی کرده و دیر تر از همه جا کنسولش رو انجا عرضه میکنه چون عملا رقیب نداره و میخواد فعلا هرچی ساخته رو تزریق کنه تو بازار غرب و این پیک اولیه رو کم نیاره، بعد سری دوم تولیدات ژاپن رو ساپورت کنه.

اینکه اگه سونی میتونست بیشتر از این کنسول تولید کنه قطعا همش رو هم میتونست بفروشه درسته اما در مجموع چیز بدی هم تو قضیه نیست. مهم اینه که سونی استارت وحشتناک عالی داشته که تا الان سابقه نداشته! مهم ادامه دادن این روند هست و همه چیز تو این برهه زمانی خلاصه نمیشه. سونی باید از بعد لانچ شروع به معرفی انحصاری های جدید بکنه و بتونه این هیجان مردم رو داغ نگه داره و با تولید بیشتر کنسول خصوصا یکسال اول انقدر موفق عمل کنه که به ثبات برسه. اگه به این مهم دست پیدا کنه دیگه کارش خیلی راحت تر میشه چون هم ترد پارتی ها ساپورتش میکنن، هم ایندی ها همه امدن سمتش و یه پایگاه جدید برای انها شده، هم خودش فرست پارتی های خیلی خوب داره که برآیند همه اینها جذب مخاطب هست. ضمن اینکه برنامه های زیادی برای سرویس های دیگه هم داره. کلا PS4 کنسول جذابی هست و بنظر من میتونه به موفقیت برسه. با توجه به اینکه Wii U هم چیزی بهتر از سرنوشت GC جلوش نیست، میتونه سهم بیشتری از بازار رو بدست بیاره و به دوران PS2 برگرده. باید دید بازار رو به چه شکل با مایکروسافت قسمت میکنه چون مایکروسافت عین دو نسل پیش بازار رو دو دستی تقدیم سونی نمیکنه!

دقیقا!

به نظر منم این خبر اصلا پازیتیو نیست و بیشتر بده! یعنی این قسمتش که PS4 داره خوب میفروشه و تونسته طرفدارارو به سمت خودش جذب کنه خوبه اما قسمت دوم ماجرا، یعنی ناتوانی سونی برای تولید کنسول به مقدار لازم بده. وقتی این همه ظرفیت فروش بالا هست قاعدتنش این بود که سونی هیچ وقت سولد اوت نشه و بتونی اینفنیتی پیش فروش کنه.

اما یک مساله رو هم باید بهش دقت کنیم. اول اینکه همه کنسول ها موقع لانچ با مشکل کمبود تولید مواجه هستن و تا گانبارها پر بشه و این مشکل برطرف بشه حداقل 3 ماه زمان لازمه. یعنی چیز چندان عجیبی نیست. مورد دوم اینکه بخشی از این قضیه برمیگرده به استفبال خیلی خوبی که از PS4 شده و بنظر میرسه حتی سونی هم چندان اینو پیشبینی نمیکرده! چون خودشون قبلا میگفتن پیش خرید کنسول بینهایت هست، یعنی سولد اوت نمیشه و به همه میتونن کنسول بدن اما الان انقدر تقاضا زیاد شده که سریع حرفشون رو پس گرفتن و خیلی زود پیش خرید رو متوقف کرد! سوم اینکه سونی در عوض برنامه داره توی فروشگاه ها به تعداد لازم کنسول بریزه و انجا سولد اوت نیشه. تمام تلاشش رو هم داره میکنه که بیشترین حد ممکن رو تولید کنه که به قول یکی از مسوولین سونی کسی بخاطر اینکه PS4 ای تو مغازه نیست نره X1 بخره! سونی بخاطر اینکار ژاپن رو قربانی کرده و دیر تر از همه جا کنسولش رو انجا عرضه میکنه چون عملا رقیب نداره و میخواد فعلا هرچی ساخته رو تزریق کنه تو بازار غرب و این پیک اولیه رو کم نیاره، بعد سری دوم تولیدات ژاپن رو ساپورت کنه.

اینکه اگه سونی میتونست بیشتر از این کنسول تولید کنه قطعا همش رو هم میتونست بفروشه درسته اما در مجموع چیز بدی هم تو قضیه نیست. مهم اینه که سونی استارت وحشتناک عالی داشته که تا الان سابقه نداشته! مهم ادامه دادن این روند هست و همه چیز تو این برهه زمانی خلاصه نمیشه. سونی باید از بعد لانچ شروع به معرفی انحصاری های جدید بکنه و بتونه این هیجان مردم رو داغ نگه داره و با تولید بیشتر کنسول خصوصا یکسال اول انقدر موفق عمل کنه که به ثبات برسه. اگه به این مهم دست پیدا کنه دیگه کارش خیلی راحت تر میشه چون هم ترد پارتی ها ساپورتش میکنن، هم ایندی ها همه امدن سمتش و یه پایگاه جدید برای انها شده، هم خودش فرست پارتی های خیلی خوب داره که برآیند همه اینها جذب مخاطب هست. ضمن اینکه برنامه های زیادی برای سرویس های دیگه هم داره. کلا PS4 کنسول جذابی هست و بنظر من میتونه به موفقیت برسه. با توجه به اینکه Wii U هم چیزی بهتر از سرنوشت GC جلوش نیست، میتونه سهم بیشتری از بازار رو بدست بیاره و به دوران PS2 برگرده. باید دید بازار رو به چه شکل با مایکروسافت قسمت میکنه چون مایکروسافت عین دو نسل پیش بازار رو دو دستی تقدیم سونی نمیکنه!

حرفتو کامل قبول دارم. 5 میلیون تا اخر مارچ رو نمی تونم درک کنم.یعنی کریسمس فکر کنم نهایتا 3 میلیون شیپ کنه.افتضاحه...
خدا کنه اون 5 میلیون رو بیشتر کنند.

حرفتو کامل قبول دارم. 5 میلیون تا اخر مارچ رو نمی تونم درک کنم.یعنی کریسمس فکر کنم نهایتا 3 میلیون شیپ کنه.افتضاحه...
خدا کنه اون 5 میلیون رو بیشتر کنند.

بابا کجاش افتضاحه؟:دی تا کریسمس احتمالا همون 2.5 میلیون که پکتر گفته رو شیپ میکنه و بیشتر نمیتونه چون نداره. تا مارچ هم همون 5 میلیون که خودشون میگن. تو نیمه دوم سال هم بتونن باز 5 میلیون شیپ کنن و بفروشن 10 میلیون رقم قابل ملاحظه ای برای سال اول میشه! مثلا PS3 سال اول 7 میلیون فروخت و X360 هم نزدیک 6 میلیون.

بالاخره نمیشه انتظار داشت تئ کریسمس یهو 5 میلیون شیپ کنه و همش رو هم بفروشه! البته اگه میتونست بیشتر از 2.5 میلیون شیپ کنه همش رو میفروخت اما همین اندازه هم کم نیست! مایکروسافت نهایت بتونه 2 میلیون تا تولید کنه!

تعداد کم شیپ کنسول نسل همین نسل هم بدجور PS3 رو زد زمین !! تقاضا بالا ولی کو کنسول ؟ در نتیجه باعث رکود هر چند اندک اما تاثیرگذار PS3 شد . امیدوارم این بلا سر PS4 نیاد !

بابا کجاش افتضاحه؟
biggrin1.gif
تا کریسمس احتمالا همون 2.5 میلیون که پکتر گفته رو شیپ میکنه و بیشتر نمیتونه چون نداره. تا مارچ هم همون 5 میلیون که خودشون میگن. تو نیمه دوم سال هم بتونن باز 5 میلیون شیپ کنن و بفروشن 10 میلیون رقم قابل ملاحظه ای برای سال اول میشه! مثلا PS3 سال اول 7 میلیون فروخت و X360 هم نزدیک 6 میلیون.

بالاخره نمیشه انتظار داشت تئ کریسمس یهو 5 میلیون شیپ کنه و همش رو هم بفروشه! البته اگه میتونست بیشتر از 2.5 میلیون شیپ کنه همش رو میفروخت اما همین اندازه هم کم نیست! مایکروسافت نهایت بتونه 2 میلیون تا تولید کنه!
همین ps3 دو سال پیش تو کریسمس اگه اشتباه نکنم نزدیک 7 میلیون(فکر کنم بیشتر از 6.5 بود) شیپ داشت.:dهمین 360 هم با توجه به این که دسامبر 2005 اومد تا پایان سال 2006 حدود 10 میلیون شیپ داشت اگه اشتباه نکنم.بعدم برای کنسولی که یک ماه پیش 1 میلیون پیشفروش داشته یعنی روز عرضه تقاضا براش بیش از 3 میلیون هست.این که می بینی ps3 و 360 هم سال اول این قدر کم فروخت چند تا دلیل داشت
دلیل اول این بود که ps3 توی بهار (23 مارچ اگه اشتب نزنم)تازه توی اروپا عرضه شد.یعنی عملا بازار عرضه اولیش خیلی محدود تر از الان بوده.
2-قیمت بسیار بالای اون که برای اون زمان که حدود 7 سال پیش می شه 599 دلار برای یک وسیله الکتریکی رقم بسیار بالایی بوده.(اگه تورم و ارزش زمانی پول رو با هم حدود سالی 2 درصد هم بگیریم می بینی که الان باید یه جنس 700 دلاری رو حدودا باهاش مقایسه کنی)
3-این که اون موقع عطش نسل بعد به اندازه الان نبود.یعنی خود ps2 هم اون موقع خیلی فروش داشت.ولی الان چندین سال گذشته و بوی گند این نسل در اومده برای همین خیلی ها به فکر آپدیت کردن کنسول های خودشون هستند.و کنسول های فعلی هم عملا فروششون به صفر داره میل می کنه.
پس اساسا مقایسه فروش ps4 و با ps3 به نظرم اشتباه که حتی اونم در نظر بگیری 5 میلیون براش خیلی کمه به نظرم...
بازم می گم که سونی کار بزرگی کرده و خودم می دونی که من شخصا از سونی خوشم می آد ولی به نظرم باید بیشتر و از قبل به دنبال تولیدش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or