آمازون ٱلمان: تمامی PS4 های پیش خرید شده تا پایان ژانویه 2014 به فروش رسیده‌اند!

Cloud Strife

Loyal Member
به گزارش سایت آمازون کشور آلمان تمامی کسانی که اقدام به پیش خرید این کنسول می‌کنند زودتر از انتهای ژانویه 2014 صاحب کنسول‌هایشان نخواهند شد!

این سایت خرده فروشی گزارش می‌دهد که سونی موفق به فروش تمام کنسول‌های در نظر گرفته تا پایان ژانویه 2014 شده و زودتر از این تاریخ قادر به پاسخ گویی به خیل عظیم گیمرهایی که درصدد پیش خرید این کنسول هستند نیستند.
این وضعیت علاوه‌بر آلمان در فرانسه، بلژیک و هلند نیز وجود دارد و در این کشورها نیز اگر کسی قصد خرید PS4 در هفته‌های اول عرضه را داشته باشد می‌بایست آماده ورود به صف طویل فروشگاه‌های موجود شود.

PS4 جایگاه پنجم در جدول پیش فروش‌های سایت، باندل KZ به همراه PSEYE و DS4 اضافه جایگاه چهارم و باندل DriveClub رتبه 42 را به خود اختصاص داده‌‌‌اند. برای مقایسه وضعیت پیش خرید PS4 نسبت به X1 باید گفت رتبه این کنسول در جدول 87 و باندل CoD:Ghost آن در جایگاه 133 است!

آخرین ویرایش:
چندتا نکته:

اول اینکه این فقط منحصر به آلمان نیست و الان دیدم اکثر یوزرهایی که تو اروپا هستن میگن تو کشور خودشونم همچین اتفاقی افتاده و کنسول های پیش خرید کامل سولد اوت شدن. یعنی ان تعدادی که سونی برای پیش خرید تو این کشورها تا پایان ژانویه 2014 درنظر گرفته رو زدن زیر گوشش و چیزی نمونده. از همه محبوب تر هم باندل KZ به همراه PSEYE و DS4 اضافه هست. این قضیه تو کشورهای بزرگی مثل فرانسه و هلند و بلژیک و اینا هم هست. خود یوزرهای اروپایی الان دنبال این هستن که روز عرضه برن لهستان کنسول بخرن بیان!:دی

دوم اینکه اینا فقط در مورد کنسول های پیش خرید هست، نه اینکه کلا PS4 سولد اوت شده باشه. سونی بالای یک میلیون دستگاه PS4 رو هم برای عرضه تو فروشگاه ها در نظر گرفته.

بدبخت شدیم! عمرا دیگه تا آخر سال 92 بتونیم با قیمت درست حسابی بخریم! احتمالا قیمتای پرت بدن

قیمت پرت بدن خیلی راحت نمیخریم! نخریم دیگه نمیتونن قیمت پرت بدن. من که عمرا حاضر نیستم یک ریالم بالاتر از قیمت واقعیشون پول به فروشنده ها بدم!

قیمت پرت بدن خیلی راحت نمیخریم! نخریم دیگه نمیتونن قیمت پرت بدن. من که عمرا حاضر نیستم یک ریالم بالاتر از قیمت واقعیشون پول به فروشنده ها بدم!
ماکان جان شما نمیخری خیلی ها هستن که میخرن :| اونوقت بدبختیش میمونه برا ما.

جمعیت آلمان در 2013: 81774648
جمعیت uk در 2013: 64205064

حالا شما چجوری پی بردی آلمان یک دهم uk هست خدا میدونه. همینطور آمار اینکه توی UK بیشتر از آلمان میرن سمت Xbox رو از کجا میدونی؟

ربطی به جمعیت نداره بازار گیمینگ UK بعد از آمریکا و ژاپن بزرگترین هست و از روی آمارها هم میشه فهمید که Xbox تو این منطقه بهتر عمل میکنه "برای همینه که بعضی از مایکروفنها اونو مصداق کل اروپا میدونن" (اون یک دهم هم فقط خواسته یه اندازه ای داده باشه زیاد بهش توجه نکن)

اما همین بازار در مقابل کل اروپا کوچیکه ، یادمه تو همین تاپیک آمار اومدن پرفروشترین بازیا تو یه بازه زمانی تو اروپا رو نشون میداد نسخه PS3ـه COD صدره جدول بود اما نسخه X360ـش حتی توی 10 تای اول هم نبود و همینطور بیشتر 20 بازی اول نسخه PS3ـشون قرار داشت

پ.ن: البته هر چقدر هم که گفته بشه باز هم در بحثای آینده از یه عده شاهد این خواهیم بود که Europe = UK

من نمیتونم بقیه رو زور کنم که نخرید تا چند برابر قیمت نکنن تو پاچمون اما خودم میتونم نخرم و نمیخرم! همه مینجوری فکر کنن حله!:دی

یه عده که با هر قیمتی همون اول میخرن و فروشنده ها هم برای همین افراد اوایل گرون میدن اما بعد یه مدت که طالب کمه قیمتها افت میکنه تا قشر اصلی بیان و بخرن دقیقا مثل بازار گوشی ، اولش میاد 3 تومن بعد یه هفته میشه 2.5 بعد یه ماه 2 و بعد یه مدت که از آب و تاب افتاد میشه یک و دویست سیصد

اگه صبر کنید احتمالا بین 4 تا 6 ماه قیمت به حدی که باید برسه میرسه ...

من نمیتونم بقیه رو زور کنم که نخرید تا چند برابر قیمت نکنن تو پاچمون اما خودم میتونم نخرم و نمیخرم! همه مینجوری فکر کنن حله!:دی
دمت گرم.:bighug:
من همین الانشم پول تو حسابم دارم ولی تا به قیمت واقعیش نرسه پول به این جماعت دلال نمیدم.)x

آخرین ویرایش:
فکر میکنم بعد از هفت سال، دوباره وقت اون رسیده باشه که سونی توی فروش کنسول رتبه ی یک رو پس بگیره! حداقل تا الان که همینطوره، نینتندو با وی یو که نمیتونه کاری کنه، میمونه مایکروسافت با سونی که فعلا سونی خیلی جلوتره! این در حالیه که بازی های انحصاری ای که بازی سازهای اصلی سونی روشون دارن کار میکنن، اصلا معرفی نشدن!

خود من تصمیم دارم تا بعد عید با PS3 سر کنم ولی اگه بعد از ورود کنسول قیمتش منطقی بود، PS4 رو زودتر میگیرم در غیر این صورت حاظر نیستم الکی پول بیشتر بدم که بعد پشیمون شم!

لزوما کنسولی که نسبت به رقیبش کمتر میفروشه معنیش این نیست که شکست خوردس همونطور که xbox اولی با فروش 24 میلیون اینقدر سود ده بود که مایکروسافت مجاب بشه که 360 رو به بازار بده. کمتر فروختن به معنای کمتر سود کردنه نه شکست خوردن

هر شرکتی یک بازه فروش برای محصولش داره و اگر قرار باشه به نصف اون بازه هم نرسه قطعا شکست خورده XBOX 1 هم همه می دونن شکست خورد وو حتی ماکرو دیگه ازش پشتیبانی نکرد

جمعیت آلمان در 2013: 81774648
جمعیت uk در 2013: 64205064
ا

حالا شما چجوری پی بردی آلمان یک دهم uk هست خدا میدونه. همینطور آمار اینکه توی UK بیشتر از آلمان میرن سمت Xbox رو از کجا میدونی؟
آقای Terova عزیز، من از شما پست دیدم و میدونم که وقتی این فن بازی زیاد از حد رو میذاری کنار پست های خوب و جالبی میدی، ولی متاسفانه نصف بیشتر زورت رو میذاری با تمام جون از xbox دفاع کنی و من واقعا دلیلش رو نمیفهمم!

مگر به جمعیته..؟ الان هند 1.500.000.000 جمعیت داره بازارش نصف UK هم نیست..! دیگه کسی که ندونه بازار گیم UK بزرگترین بازار اروپا هست نشانه کم بودن سطح اطلاعاتش هست که باید تقویتش کنه
اما اگر کل اروپا رو در نظر بگیریم سونی بیشتر از ماکرو همیشه کنسول فروخته و سالی حداقل 1 میلیون بیشتر می فروشه

آمازون آلمان: تمامی PS4 های پیش خرید شده تا پایان ژانویه 2014 به فروش رسیده اند!

تمامی PS4 های پیش خرید شده تا پایان ژانویه 2014 به فروش رسیده اند

تمامی PS4 به فروش رسیده اند
PS4

35908578803435557692.jpg

بنظر منم همون اول خریدن کنسول اشتباهه .. بهترین کار اینه بعد از 1 سال خرید کنیم .. هم قیمتش درست شده هم کلی بازی دسته دو رو میشه با قیمت خوب خرید .. هر چند همیشه اینجا یه عده هستند که با لبخند وارد مغازه میشن و فروشنده ها موقع بیرون اومدن شونشونو فشار میدن :d
معضل اصلی هم بنظرم همین ادم هایی باشن که سریع میخرن .. هر چی کمتر باشه قیمتها زودتر واقعی میشن.

دوستان از من تو چاه افتاده به شما نصیحت توی لانچ و 6 ماهه اول اصلا کنسول نگیرید به مشکلات گرونی و کم بودن بازی بر میخورید بیچاره میشید
قیمت بازیها اینجور که تو بازار شنیدم میخوان 300 تومن بدن نخرید بزارید این قیمت های کذایی رو بر دارن

چندتا نکته:

اول اینکه این فقط منحصر به آلمان نیست و الان دیدم اکثر یوزرهایی که تو اروپا هستن میگن تو کشور خودشونم همچین اتفاقی افتاده و کنسول های پیش خرید کامل سولد اوت شدن. یعنی ان تعدادی که سونی برای پیش خرید تو این کشورها تا پایان ژانویه 2014 درنظر گرفته رو زدن زیر گوشش و چیزی نمونده. از همه محبوب تر هم باندل KZ به همراه PSEYE و DS4 اضافه هست. این قضیه تو کشورهای بزرگی مثل فرانسه و هلند و بلژیک و اینا هم هست. خود یوزرهای اروپایی الان دنبال این هستن که روز عرضه برن لهستان کنسول بخرن بیان!:دی

دوم اینکه اینا فقط در مورد کنسول های پیش خرید هست، نه اینکه کلا PS4 سولد اوت شده باشه. سونی بالای یک میلیون دستگاه PS4 رو هم برای عرضه تو فروشگاه ها در نظر گرفته.
اما ماکان بر عکس بقیه که خیلی ذوق می کنم من یکم ناراحتم اونم برای اینکه واقعا سونی کار هایی می کنه که آدم توش می مونه.سونی اعلام کرده که تا آخر مارچ می خواد 5 میلیون کنسول شیپ کنه این یعنی افتضاح.:|یه همچین شرکتی با چنین سطح تبلیغاتی باید بتونه کنسول های بیشتری رو برای یک ماه اول شیپ کنه.حداقل فکر می کنم باید توی کریسمس 6 میلیون کنسول توی بازار می ریخت تا بتونه عطش بازار رو جوابگو باشه.چیزی که توی جنگ کنسول ها خیلی اهمیت داره و اکثر شرکت ها بهش توجه می کنند اینستال بیس کنسوله و این کارای سونی باعث می شه با رقیبش اختلافی ایجاد نکنه و این تب ها هم معمولا خیلی سریع فروکش می کنه و بازم سونی به مشکل بر می خوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or