این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
ایول-یعنی فروشی که روی نسخه اول داشت!الان گذرونده
ایول-یعنی فروشی که روی نسخه اول داشت!الان گذرونده
دمش گرم بابا
کاملا غلطه! بیشترین اختلاف xbox با ps3 تو اوایل عرضه 7 میلیون بود.حالا که خیلی وقته ps3 داره بهتر میفروشه(با عرضه اسلیم) اختلاف شده 9 میلیون!مشکل اینه که سونی خیلی وقته میزان فروش جهانیشو اپدیت نکرده که فکر میکنم بعد از کریسمس به 35 میلیون رسیده باشه.پس خواهشن امار غلط ندین
خب یعنی الآن شما آمار صحیح دادید؟!همین؟Sony چند ماه پیش اعلام کرد فروش PS3 به 30 میلیون دستگاه رسیده؟؟؟منبع یا هیچ چیز دیگه ای برای تایید حرفتون نیاز نیست،نه؟!سونی چندماه پیش گفت فروش ps3 به 30 میلیون رسیده.بعد فقط تو ایام کریسمس خود سونی گفت بیشتر از 3 میلیون ps3 فروخته!چجوری همون 30 مونده نفهمیدم!شما اطلاع نداری قرار نیست همه ندونن!
Sony خیلی وقته که آمار فروششو اعلام نکرده؟!دوست عزیز میدونی گزارش مالی چیه و پریود انتشار چقدره؟!آمار فروش 3 ماه 3 ماه از طرف سازنده ی کنسول تو گزارش مالی اعلام میشه و آخرین گزارش مالی Sony تا پایان سپتامبر بود(3 ماه مانده به پایان سال 2009)که اعلام شد فروش PS3 به 27 میلیون دستگاه رسیده حالا شما کجا دیدی که اعلام شد فروش PS3 به 30 میلیون دستگاه رسیده احتمالاً هیچکس نمی تونه جوابشو پیدا کنه!!محمد با اقتدار جواب داديا.
اين آمارايي كه ميدي تعداد شيپ شده ي هر كنسوله ديگه؟؟يعني كنسول هاي فروخته شده به مراتب كمتر از اين اعداد و ارقام هست؟
ممد برای سه ماه (فکر کنم سه ماه) سود EA روی پلت های سونی بیشتر بود، نه؟ خبرش همینجا هم هست. این افزایش سود به چه دلیل بود؟ به خاطر فروش بهتر Fifa10 روی PS3 نبود؟
ولی توی چنتا بازی دیگه فکر کنم 360 بهتر بود- (اکثر ورزش های امریکایی پسند-مثل هاکی-و NFL maddenو...)راستش دلیلشو دقیقاً نمی دونم ولی خیلی ساده اس(Simple)فروش بازی های EA روی PS3 بیشتر بود!