آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

خُب به نظر می رسد Mass Effect 2 فروش خوبی هم داشته!

به گفته ی VGCharts بازی ME2 در روز اول عرضه در آمریکا حدود 500,000 هزار نسخه فروخته است و با عرضه بازی در اروپا انتظار می رود به 1 میلیون نسخه تا آخر شنبه برسد.

mass-effect-2-logo.jpg

شماره اول Mass Effect در کل 2.1 میلیون نسخه روی Xbox360 فروخته که 400,000 نسخه ی آن در هفته ی اول بوده است.


دیگر بازی بزرگ این هفته، MAG ، در روز اول عرضه 120,000 نسخه به فروش رفته و انتظار می رود تا آخر هفته به بیش از 200,000 نسخه برسد.

original

منبع
 
دیگر بازی بزرگ این هفته، MAG ، در روز اول عرضه 120,000 نسخه به فروش رفته و انتظار می رود تا آخر هفته به بیش از 200,000 نسخه برسد.

این MAG کی عرضه شد.؟ کجا عرضه شد.؟ الان هست تو بازار..؟
 
کاملا غلطه! بیشترین اختلاف xbox با ps3 تو اوایل عرضه 7 میلیون بود.حالا که خیلی وقته ps3 داره بهتر میفروشه(با عرضه اسلیم) اختلاف شده 9 میلیون!:eek: مشکل اینه که سونی خیلی وقته میزان فروش جهانیشو اپدیت نکرده که فکر میکنم بعد از کریسمس به 35 میلیون رسیده باشه.پس خواهشن امار غلط ندین
سونی چندماه پیش گفت فروش ps3 به 30 میلیون رسیده.بعد فقط تو ایام کریسمس خود سونی گفت بیشتر از 3 میلیون ps3 فروخته!چجوری همون 30 مونده نفهمیدم!شما اطلاع نداری قرار نیست همه ندونن!
خب یعنی الآن شما آمار صحیح دادید؟!همین؟Sony چند ماه پیش اعلام کرد فروش PS3 به 30 میلیون دستگاه رسیده؟؟؟منبع یا هیچ چیز دیگه ای برای تایید حرفتون نیاز نیست،نه؟!:)
میشه به منم نشون بدید که اوایل عرضه کی بود؟لطفاً اختلاف 7 میلیون رو هم نشون بدید.
منظور شما از خیلی "وقته که داره بیشتر میفروشه"از کی هست؟PS3 Slim همراه با کاهش قیمت اول سپتامبر عرضه شد و این آمار منتهی به 31 دسامبر 2009ـه یعنی 4 ماه،ماه نوامبر که عملکرد XBOX 360 به دلیل عرضه ی باندل MW2 مجموعاً از PS3 بهتر بود و دسامبر با اینکه PS3 فروش بیشتری داشت ولی خیلی ناچیز،پس میمونه دو ماه سپتامبر و اکتبر که PS3 هر ماه تقریباً بین 300 تا 500 هزار دستگاه از XBOX بیشتر فروخت.
اصلاً اوایل عرضه اختلاف این دو کنسول 7 میلیون نبود بلکه اواسط سال 2008 اختلاف به این میزان رسید و بعد از کاهش قیمت سپتامبر 2008 اختلاف به 9 میلیون(More or Less)زسید،پس ربطی نداره...
دیگه واقعاً(:))Sony خیلی وقته که آمار فروششو اعلام نکرده؟!دوست عزیز میدونی گزارش مالی چیه و پریود انتشار چقدره؟!آمار فروش 3 ماه 3 ماه از طرف سازنده ی کنسول تو گزارش مالی اعلام میشه و آخرین گزارش مالی Sony تا پایان سپتامبر بود(3 ماه مانده به پایان سال 2009)که اعلام شد فروش PS3 به 27 میلیون دستگاه رسیده حالا شما کجا دیدی که اعلام شد فروش PS3 به 30 میلیون دستگاه رسیده احتمالاً هیچکس نمی تونه جوابشو پیدا کنه!!
میزان فروش PS3 در وبسایت رسمی Sony Computer Entertainment Japan
"منبع از سایت رسمی Sony گذاشتم که دیگه جای هیچ شک و شبیه ای نباشه."
لطفاً لینک اطلاعیه ی Sony مبنی بر فروش 30 میلیون دستگاهی PS3 رو محبت کنید.
فروش PS3 از ژانویه ی 2008 تا دسامبر 2008 ده میلیون و هفتصد هزار دستگاه بود،تو سال 2009 تقریباً همه ی ماهها PS3 نسبت به سال 2008 کاهش فروش داشت به غیر از 4 ماهه آخر که کاهش قیمت داد.
سال 2008 از ژانویه تا سپتامبر Sony تونست 6.2 میلیون دستگاه PS3 بفروشه،سال 2009 از ژانویه تا سپتامبر میزان فروش PS3 به 5.9 میلیون دستگاه(300 هزار دستگاه کاهش)که این 300 هزار دستگاه بدون کاهش قیمت میتونست خیلی بزرگتر باشه.
حالا،Sony سال 2008 موفق شد 10.7 میلیون دستگاه PS3 بفروشه و تو سال 2009 تا پایان سپتامبر 300 هزار دستگاه از رقم پارسال کم داره،سه ماهه ی آخر سال 2008 فروش PS3 شد 4.5 میلیون دستگاه اگه سه ماهه ی سال 2009 زیاد زیاد 6 میلیون دستگاه بفروشه با 5.9 میلیون 9 ماه نخست میشه 11.9 میلیون دستگاه،درست؟
آخرین آمار اعلام شده از طرف Sony هم تا پایان 9 ماه نخست سال 2009 هم 27 میلیون بود که به علاوه ی(خوشبینانه)6 میلیون دستگاه نهایتاً میشه 33 میلیون دستگاه و اختلاف 6 میلیون دستگاهی با XBOX 360 نه 4 میلیون نه 5 میلیون.
*گزارش جدید مالی Sony پنج شنبه ی آینده اعلام میشه،شما احتمالاً زودتر از بقیه به این گزراش دسترسی داشتی:)
 
محمد با اقتدار جواب داديا.
اين آمارايي كه ميدي تعداد شيپ شده ي هر كنسوله ديگه؟؟يعني كنسول هاي فروخته شده به مراتب كمتر از اين اعداد و ارقام هست؟
 
محمد با اقتدار جواب داديا.
اين آمارايي كه ميدي تعداد شيپ شده ي هر كنسوله ديگه؟؟يعني كنسول هاي فروخته شده به مراتب كمتر از اين اعداد و ارقام هست؟
سلام،
بعضی میگن Microsoft آمار فروخته شده به فروشگاه رو به عنوان فروش حساب میکنه و بعضی هم عکسشو میگن و البته راجع به Sony هم بعضی مواقع آمار تعداد کنسول "منتقل شده به فروشگاه"یا همون Ship اعلام میشه و بعضی مواقع تعداد فروخته شده...
برای مخاطب اخبار مهم اعلام خود شرکتاست که MS اعلام کرد 39 میلیون دستگاه تا پایان سال 2009 فروخته و Sony هم آخر سپتامبر اعلام کرد 27 میلیون دستگاه فروخته(که هر دو در همین تاپیک موجود هست).
 
ممد برای سه ماه (فکر کنم سه ماه) سود EA روی پلت های سونی بیشتر بود، نه؟ خبرش همینجا هم هست. این افزایش سود به چه دلیل بود؟ به خاطر فروش بهتر Fifa10 روی PS3 نبود؟
 
Last edited by a moderator:
ممد برای سه ماه (فکر کنم سه ماه) سود EA روی پلت های سونی بیشتر بود، نه؟ خبرش همینجا هم هست. این افزایش سود به چه دلیل بود؟ به خاطر فروش بهتر Fifa10 روی PS3 نبود؟
راستش دلیلشو دقیقاً نمی دونم ولی خیلی ساده اس(Simple)فروش بازی های EA روی PS3 بیشتر بود!
 
راستش دلیلشو دقیقاً نمی دونم ولی خیلی ساده اس(Simple)فروش بازی های EA روی PS3 بیشتر بود!
ولی توی چنتا بازی دیگه فکر کنم 360 بهتر بود- (اکثر ورزش های امریکایی پسند-مثل هاکی-و NFL maddenو...)
تو اروپا بازی های EA خوب روی PS میفروشن-
 
سلام،

طبق تایید ناشر،فروش FIFA 10 از مرز 2 میلیون نسخه در انگلستان گذشت.
به همراه FIFA World Cup South Africa که قرار است جمعه 30 آپریل 2010 برای XBOX 360،PS3،PSP و Wii عرضه شود که در واقع حکم Stand Alone Expansion را برای بازی اصلی را دارد و فروشش با FIFA 10 محاسبه میشود،FIFA 10 احتمالاً پرفروش ترین در سری FIFA تا اطلاع ثانوی خواهد بود.

fifa-10.jpg


مدیر بازاریابی EA Sports آقای Trevor Uzice با اعلام این خبر به MCV گفت:
"شکی نیست که FIFA 10 بهترین فوتبال تاریخ است و نوآوری هایی که طی ما طی سالیان به این سبک وارد کردیم باعث شد باعث شد در جایی که الآن قرار داریم بایستیم."
"همگی ما[تیم سازنده ی FIFA 10]از طرفداران فوتبال هستیم و این امر در سراسر اردوی[زمان ساخت بازی]به وضوح یافت میشود.همه ی بخشها با هم در رابطه ی نزدیک و مستقیم هستند تا مطمئن شوند که بازی دست مشتریان مورد نظر برسد و تمام امکانات را به حد اعلاء برسانند.

MCV
 
آمار فروش بازی ها در انگلستان هفته ی منتهی به 23 ژانویه 2010(هفته ی گذشته):Just Dance عنوان انحصاری Ubisoft برای Wii برای دومین هفته ی متوالی Call Of Duty:Modern Warfare 2 را از پیش رو برداشت!


7478.jpg

Just Dance \ Wii (Ubisoft)

Call Of Duty:Modern Warfare 2 \ X360,PS3,PC (Activision Blizzard)

Wii Fit Plus \ Wii (Nintendo)

Army Of Two:The 40th Day \ X360,PS3,PSP (EA)

Wii Sports Resort \ Wii (Nintendo)

FIFA 10 \ X360,PS3,Wii,PSP,PC,PS2,DS,iPhone OS,N-Gage,Mobile (EA)

New Super Mario Bros. Wii \ Wii (Nintendo)

James Cameron's Avatar:The Game \ X360,PS3,Wii,PSP,PC,DS,iPhone (Ubisoft)

Assassin's Creed II \ X360,PS3 (Ubisoft)**

Mario Kart Wii \ Wii (Nintendo)

EL33TONLINE


**Assassin's Creed 2 به غیر از XBOX 360 و PlayStation 3 برای پلتفرم Games For Windows هم ماه مارچ عرضه خواهد شد،دلیل قرار نگرفتن PC در میان پلتفرم های ذکر شده برای این بازی عرضه نشدن نسخه ی PC در زمان ارسال این مطلب میباشد.

*Dark Void هفته ی اول عرضه در رده ی 33 پرفروش ترین بازی های هفته قرار گرفت.(ComputerAndVideoGames.com یا CVG)

لیست پرفروش ترین بازی ها با تفکیک پلتفرم:

Just Dance \ Wii (Ubisoft)

Wii Fit Plus \ Wii (Nintendo)

Wii Sports Resort \ Wii (Nintendo)

Call Of Duty:Modern Warfare 2 \ XBOX 360 (Activision Blizzard)

Army Of Two:The 40th Day \ XBOX 360 (EA)

Call Of Duty:Modern Warfare 2 \ PS3 (Activision Blizzard)

Mew Super Mario Bros. Wii \ Wii (Nintendo)

Mario Kart Wii \ Wii (Nintendo)

Forza MotorSport 3 \ XBOX 360 (Microsoft)

Army Of Two:The 40th Day \ PS3 (EA)

Gamasutra

*لیست کامل 40 بازی پرفروش هفته ی گذشته را میتوانید به همراه تغییرات آن در وب سایت MCV ملاحظه بفرمایید.
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or