این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
ولی این کاملاً واضحه که با وجود Halo:Reach فروش نرم افزار امسال برای 360 خواهد بود...
فریدون حرفت صحیحه ولی 10 ساله بودن PS2 رو هم در نظر داشته باش:biggrin1:اگر ps2 رو کنسول مرده حساب کنیم، درحال حاضر بدترین وضعیت رو psp داره:
دوست عزیز قصد اهانت ندارم ولی از 186 صفحه ی این تاپیک حداقل 62 صفحه ش(1/3)به سوال و جواب های اولیه و"تکراری"مربوط میشه!!آقا این بازی dark void تا الن چقدر فروخته یه سوال این بازی Plants vs. Zombies چقدر فروخته چون خودم به شخصه با این بازی خیلی حال کردم برام مهمه با این بازی Borderlands
دمتون گرم منتظر جوابم

کاملا غلطه! بیشترین اختلاف xbox با ps3 تو اوایل عرضه 7 میلیون بود.حالا که خیلی وقته ps3 داره بهتر میفروشه(با عرضه اسلیم) اختلاف شده 9 میلیون!Nintendo میزان فروش کلی کنسول و بازی های خود را منتشر کرد.
![]()
این شرکت تا تاریخ 28 ژانویه 2010 توانسته 67.4 میلیون دستگاه Wii به صورت جهانی به فروش برساند،32 میلیون دستگاه از این میزان در ایالات متحده و 9.7 میلیون دستگاه در ژاپن به فروش رفته است.
در بقیه ی نقاط دنیا(از جمله اروپا)هم 25.7 میلیون دستگاه باقی مانده به فروش رفته است.
در مقایسه XBOX 360 از Microsoft از نوامبر 2005 تا کنون 39 میلیون دستگاه فروش داشته است و PS3 از نوامبر 2006 تا کنون نزدیک به 30 میلیون دستگاه فروش داشته است و PSP از سال 2004 تا کنون بیش از 56 میلیون دستگاه فروش داشته است.
Nintendo تا کنون 509.6 میلیون نسخه بازی First و 3rd-Party برای Wii فروخته است که بیش از نصف آن یا 275.8 میلیون نسخه ی آن در ایالات متحده و 46.6 میلیون نسخه در ژاپن و 187.2 میلیون نسخه هم در بقیه ی نقاط دنیا به فروش رفته است.
Nintendo همچنین اعلام کرد تا بحال 125.1 میلیون دستگاه DS(همه ی مدل ها)به فروش رفته است.45 میلیون دستگاه سهم ایالات متحده 29.9 میلیون دستگاه سهم ژاپن و 50.2 میلیون دستگاه در بقیه نقاط دنیا فروخته شده است.688.3 میلیون بازی(First و 3rd-Party)تا بحال برای این کنسول دستی فروخته شده است که سهم ایالات متحده 261.9 میلیون نسخه،سهم ژاپن 172 میلیون نسخه سهم ژاپن 254.4 میلیون نسخه در دیگر نقاط دنیا فروخته شده است.
مشکل اینه که سونی خیلی وقته میزان فروش جهانیشو اپدیت نکرده که فکر میکنم بعد از کریسمس به 35 میلیون رسیده باشه.پس خواهشن امار غلط ندینبا چه استنادی این قدر مطمئنید که این اختلاف وجود ندارد! اول منبع بدید بعد نظر بدید!کاملا غلطه! بیشترین اختلاف xbox با ps3 تو اوایل عرضه 7 میلیون بود.حالا که خیلی وقته ps3 داره بهتر میفروشه(با عرضه اسلیم) اختلاف شده 9 میلیون!مشکل اینه که سونی خیلی وقته میزان فروش جهانیشو اپدیت نکرده که فکر میکنم بعد از کریسمس به 35 میلیون رسیده باشه.پس خواهشن امار غلط ندین
سونی چندماه پیش گفت فروش ps3 به 30 میلیون رسیده.بعد فقط تو ایام کریسمس خود سونی گفت بیشتر از 3 میلیون ps3 فروخته!چجوری همون 30 مونده نفهمیدم!شما اطلاع نداری قرار نیست همه ندونن!با چه استنادی این قدر مطمئنید که این اختلاف وجود ندارد! اول منبع بدید بعد نظر بدید!
کاملا غلطه! بیشترین اختلاف xbox با ps3 تو اوایل عرضه 7 میلیون بود.حالا که خیلی وقته ps3 داره بهتر میفروشه(با عرضه اسلیم) اختلاف شده 9 میلیون!مشکل اینه که سونی خیلی وقته میزان فروش جهانیشو اپدیت نکرده که فکر میکنم بعد از کریسمس به 35 میلیون رسیده باشه.پس خواهشن امار غلط ندین