این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
محمد جان آمار نرم افزار ژاپن صفحه قبل کامل تا 40 تاش بود.
یک سوال آیا این کنسولهایی که معیوب باشند ثل 3 چراغ یا چراغ زرد رو وقتی از رده خارج میکنند و یک دستگاه به عنوان جایگزین میدن به افرادی که گارانتی دارن جزو فروش حساب میشه؟
آره ماکان درست میگی البته به نظرم تاثیر میزاره روی فروش بازی.هر چند با توجه به IB -PS3 خیلی خوب فروخته به نظرم تا 2 میل راحت زده میشه.
میزان فروش بازیهای gta4 , metal gears solid 4, modern warfare 2 ,resistance 2 روی کنسول PS3 از زمان عرضه تا بحال چقدر شده:confused:
در ضمن هنوز فروش کلی کنسول PS3 را اعلام نکرده اند:confused:
پس بااین حساب پرفروشترین بازی ps3 بایدgta 4 باشه.سلام،
دوست عزیز این بازی هایی که نام بردید زمان زیادی از به روز رسانی فروششون میگذره و باید چند روز دیگه صبر کنید تا آمارهای جدید در گزارش مالی شرکت ها اعلام بشه...
راستشو بگم از Resistance 2 فقط یادمه آمار نوامبر 2008(ماه عرضه)اومد که بین 380k تا 400k بود و چندین ماه بعد اگه اشتباه نکنم Sony اعلام کرد فروش بازی از 1 میلیون گذشته،خوشبینانه که بخوایم به قضیه نگاه کنیم(کاهش قیمت اخیر PS3 و کاهش قیمت بازی ها)فکر کنم بین 1.5 تا 2 میلیون نسخه فروش رفته باشه،به Connunity وب سایت Insomniac ایمیل زدم،اگه جواب دادن حتماً اطلاع میدم(به این دلیل میگم اگه جواب دادن چون بخش Community وب سایت رسمی Resistance 2 آخرین پستش تاریخ جون 2009ـه!یعنی بیش از 7 ماه پیش!)
Metal Gear Solid 4 هم در آخرین گزارش مالی Konami(تا آخر سپتامبر)اعلام شد 4.75 میلیون نسخه فروش کرده،فروش GTA IV نسخه ی PS3 هم آخرین بار(دقیقاً یادم نیست کی ولی میتونیم بگیم ماهها پیش!)کمی بیش از 5 میلیون نسخه به صورت جهانی از طرف Rockstar اعلام شد و نهایتاً Modern Warfare 2 که هر چند آمار دقیقی ازش اعلام نشده ولی اگر مثلاً فروشش رو 10 میلیون نسخه(یاد جناب پچر کبیر گرامی باد:biggrin1حساب کنیم میزان فروش تقریباً برای PS3 نزدیک به 4 میلیون میلیون نسخه میشه.
پس بااین حساب پرفروشترین بازی ps3 بایدgta 4 باشه.
محمد جان بنظرت این ضعف سونی و کنسولش نیست که پر فروش ترین بازیش مال خودش و sce نیست؟اگه اشتباه نگفته باشم halo3 با حدود 11 M پرفروش ترین رو 360 هستش.
من خبرش رو توی همین تاپیک گذاشتم.توی این مجله بازی رایانه هم بود.فروش نرم افزار روی ps3 توی 3ماه سوم سال از 360 بیشتر بوده.(منظور تعداد بازی های شیپ شده)اما توی آمریکا با توجه به اینستال بیس بالای 360 معلومه که فروش بازی ها روی این دستگاه بیشتره.من قضاوتی راجع به نحوه ی فروش هیچ بازی یا سیستمی نمیکنم ولی به نظر من نکته ای که باعث ضربه زدن به فروش بازی های PS3 نسبت به X360 شد مانوره بیش از اندازه ی شرکت Sony روی قابلیت های Blu-ray برای تماشای فیلم بود که اوایل عرضه کنسول(نوامبر 2006)خیلی از فیلم دوستان رو هم به سمت این کنسول کشوند که البته باعث موفقیت فرمت Sony در مقابل Toshiba شد ولی مشکلات خاصی هم به دنبال داشت چون فروش کنسول به خودی خود نمی تونه باعث موفقیتش بشه و فروش بازی در اصل حکم بقا یا مرگ یه سیستمو بازی میکنه...
Dreamcast یکی از کمبودهایی که نسبت به بقیه ی سیستم ها داشت پشتیبانی نشدن توسط بازوی ورزشی EA یا"EA Sports" بود...
امسال احتمالاً Sony نزدیک به 1.3 میلیارد دلار کاهش درآمد(یا بهتر بگیم ضرر)خواهد داشت،700 میلیون به دلیل کاهش فروش بازی های PS2 و 150 میلیون دیگه به دلیل کاهش قیمت PS2 از طرفی کاهش فروش 1.3 میلیون دستگاهی PSP نسبت به سال گذشته هم نزدیک به 225 میلیون دلار کاهش درآمد در پی خواهد داشت و نهایتاً نرم افزار PSP هم نزدیک به 200 میلیون دلار کاهش داشته...
خب حالا نقش نرم افزار خیلی بهتر مشخص شد.
*فروش رسمی Halo 3 هنوز آپدیت نشده ولی میشه گفت نزدیک به 11 میلیون نسخه.
من خبرش رو توی همین تاپیک گذاشتم.توی این مجله بازی رایانه هم بود.فروش نرم افزار روی ps3 توی 3ماه سوم سال از 360 بیشتر بوده.(منظور تعداد بازی های شیپ شده)اما توی آمریکا با توجه به اینستال بیس بالای 360 معلومه که فروش بازی ها روی این دستگاه بیشتره.
از این به بعد احتمالا همین روند دنبال می شه..البته ممکنه گاهی این آمار یکم تغییر کنه اما فروش بازی ها رو دو تا کنسول دیگه تقریبا برابره!!