این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
مدرکی وجود نداره که این قابلیت اول توی FM3 به کار برده شده یا Shift ! شاید توی Shift حتی قبل از FM3 به کار رفته باشه ولی سازنده ها لزومی ندیدن توی E3 یا نمایشگاههای دیگه این قابلیت رو نشون بدن ! (چون به نظر من و خیلی های دیگه به درد نخورترین و مضحک ترین قابلیت تاریخه !)آریا من آخر نفهمیدم مهم زودتر نشون دادن یک ایدست یا عملی کردنش در بازار ! وقتی میگن Uncharted از قابلیت سنگر گیری GeoW تقلید کرده میگن نه ! قبلش تویه یه نمایشگاه این ایده نشون داده شده ! حالا هم که من میگم FM3 زودتر قابلیت ترمز خودکار رو نشون داده تو میگی باید زودتر میومد تو بازار !! :confused: الان من چکار کنم ؟ :biggrin1:
محسن خودت جمله ای که گفتی رو یه بار بخون :نمیتونم بگم Grid سخت تر میشده یا نه ( البته هر چی سخت تر باشه دلیل بر بهتر بودن شبیه سازیشون نیست !! ) ولی سیمولیشن نبوده ! Shift هم یه بازی آرکیده بیشتر تا سیمولیشن ! که البته بحثی سر این چیزها ندارم ! در مورد اینکه نوع جایزه دادن و ... آریا این چیزی نیست که بگی GT خودش بهش رسیده ! تو خیلی از بازیها وسایل جدید به دست میاری و یا میتونی ارتقائشون بدی و ... تو همون بازیهای RPG قبل از GT هم این جور چیزها بوده ! تنها نکته ای که هست اینه که GT پای این جور کارها رو به ریسینگ باز کرده ! ( اگر قبلش روی PC نبوده باشه !! )
بانجی با اینکه دیگه زیرمجموعه مایکروسافت نیست ولی حداقل تا 2010 داره برای این شرکت بازی انحصاری میسازه !خب من از بانجی خبر دارم که دیگه فکر نمیکنم زیر مجموعه مایکرو باشه ! Rare رو هم نشنیدم این کار رو کرده باشه ! اگر هم کرده باشه بازیی در سبک U2 ندارن ( کلاً 360 بازی انحصاریی در این سبک نداره ) که تا چند ماه دیگه بخواد بیاد تو بازار ! اگر این جور قابلیتها قبل از آمدن FM3 و تو این مدت 3-4 سال بحثش میشد و یا مشابه اینها توی GT5p بود بحثی توش نبود ! ولی این صحبتها از طرف یامائوچی زمانی مطرح میشه که FM3 یا عرضه شده و یا مراحل پایانی عرضه رو میگذرونه و GT5 هم تا 5 ماه بعدش ( اون زمانی که این حرفها رو زدن ) قراره بره واسه عرضه !
حرفت درسته ولی در اینکه FM به خاطر GT به دنیا اومد شکی نیست ! GT پدر این سبک به شکل امروزی بوده و این رو نمیشه انکار کرد. همون طور که همه به ادیسون احترام میذارن , بد نیست به PD هم بذارن.ولی آریا این چیزی که داری میگی میدونی مثل چیه ؟ مثل این هست که بگی اگر ادیسون برق رو اختراع نمیکرد چی میشد ! به طور قطع بهت میگم هیچ چیز خاصی نمیشد ! بالاخره برق اختراع میشد ! کما اینکه بسیاری از نظریات فیزیک و اقتصاد و ... ( مثال زیاد دارم ! ) به طور همزمان در دو نقطه جهان و توسط افراد مختلف و بدون اطلاع از کارهای هم دیگه ابداع شدن آنهم به طور همزمان و با شباهتهای زیاد ! این حرفت رو قبول ندارم که اگر GT نبود FM نبود ! و یا FM به خاطر این آقا بوجود آمده ! یک تجدید نظری در این خصوص بکنی بد نیست !
این آمار فقط مال آمریکاست.من تا حالا 10 بار این نکته رو متذکر شدم.و توی آماری که هر هفته از منطقه pal می ذارم این رو تاکید می کنم که فروش اکثر بازی ها توی منطقه پال برای ps3 بیشتر است.و اما MW2 من یه خبر گذاشتم با منبع که نسخه ی 360 نسخه ی 3 رو دوبل کرد شما آسمون و ریسمون بافتی که نه نکرد یادآوری بعضی از پست ها نیازه...
این آمار فقط مال آمریکاست.من تا حالا 10 بار این نکته رو متذکر شدم.و توی آماری که هر هفته از منطقه pal می ذارم این رو تاکید می کنم که فروش اکثر بازی ها توی منطقه پال برای ps3 بیشتر است.
نام اون دوتا کشور رو که Bold و قرمز کردم میبینی؟!Call Of Duty:Modern Warfare 2:نسخه ی Xbox 360 نسخه ی PS3 را Double کرد!
امروز صبح Activision تایید کرد که فروش جدیدترین قسمت از عنوان پرطرفدار و محبوب این شرکت Call Of Duty:Modern Warfare 2 در انگلستان و امریکای شمالی نزدیک به 5 میلیون نسخه فروش داشته است.
در همین راستا Microsoft اعلام کرد محبوب ترین پلتفرم برای این بازی کنسول این شرکت بوده است.در کنفرانس BMO Capital Markets Digital Entertainment در شهر نیویورک دنیس دورکین از Microsoft تایید کرد نسخه ی X360 این بازی دو برابر نسخه ی PS3 فروش داشته است،وی گفت:گزارشات اولیه از فروشگاهها حاکی از پیش تاز بودن X360 نسبت به PS3 با نسبت 2 به 1 بوده است.
![]()
دورکین همچنین تایید کرد سه شنبه ی گذشته شلوغ ترین روز Xbox Live بوده است و بیش از 2 میلیون کاربر در آن واحد به این سیستم متصل شده بودند.وی همچنین با لحن طعنه آمیز گفت:با وجود چنین حجم اتصال سیستم برای ما هیچ گونه مشکلی پیش نیامد.
دیروز کاربران PS3 به دلیل حجم بالای اتصال به PSN با مشکلاتی مواجه شدند که خوشبختانه Infinity Ward در کمتر از 24 ساعت این مشکلات را حل کرد.
NPD پرفروش ترین بازی های سال 2009 ایلات متحده تا پایان ماه نوامبر را اعلام کرد
![]()
Call Of Duty:Modern Warfare 2 - XBOX360 - Activision Blizzard - 4.2 Million
Wii Fit (w/Balance Board) - Wii - Nintendo - 3.5 Million
Wii Sports Resort (w/MotionPlus) - Wii - Nintendo - 2.4 Million
Wii Mario Kart (w/Wheel) - Wii - Nintendo - 2.2 Million
Wii Play (w/Remote) - Wii - Nintendo - 2.1 Million
Halo 3:ODST - XBOX360 - Microsoft Game Studios - 2 Million
Pokemon Platinum Version - DS - Nintendo - 1.9 Million
Call Of Duty:Modern Warfare 2 - PlayStation 3 - Activision Blizzard - 1.9 Million
Madden NFL 10 - XBOX360 - Electronic Arts - 1.5 Million
New Super Mario Bros. Wii - Wii - Nintendo - 1.4 Million
Industry Gamers
آقای mammad-ripper لطفا فروش gears of war 2 رو تا این تاریخ اگر میشه بزارید.
مرسی
سلام
آخرین آماری که اومد 5 میلیون نسخه بود.
که البته بیش از 7 یا 8 ماه پیش بود و هنوز آمار جدید اعلام نشده...
360 : 34.5میشه یک آمار کلی درباره فروش تمام کنسول ها در تمام جهان تا حالا بدید؟؟؟