آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

آریا من آخر نفهمیدم مهم زودتر نشون دادن یک ایدست یا عملی کردنش در بازار ! وقتی میگن Uncharted از قابلیت سنگر گیری GeoW تقلید کرده میگن نه ! قبلش تویه یه نمایشگاه این ایده نشون داده شده ! حالا هم که من میگم FM3 زودتر قابلیت ترمز خودکار رو نشون داده تو میگی باید زودتر میومد تو بازار !! :confused: الان من چکار کنم ؟ :biggrin1:
مدرکی وجود نداره که این قابلیت اول توی FM3 به کار برده شده یا Shift ! شاید توی Shift حتی قبل از FM3 به کار رفته باشه ولی سازنده ها لزومی ندیدن توی E3 یا نمایشگاههای دیگه این قابلیت رو نشون بدن ! (چون به نظر من و خیلی های دیگه به درد نخورترین و مضحک ترین قابلیت تاریخه !)

نمیتونم بگم Grid سخت تر میشده یا نه ( البته هر چی سخت تر باشه دلیل بر بهتر بودن شبیه سازیشون نیست !! ) ولی سیمولیشن نبوده ! Shift هم یه بازی آرکیده بیشتر تا سیمولیشن ! که البته بحثی سر این چیزها ندارم ! در مورد اینکه نوع جایزه دادن و ... آریا این چیزی نیست که بگی GT خودش بهش رسیده ! تو خیلی از بازیها وسایل جدید به دست میاری و یا میتونی ارتقائشون بدی و ... تو همون بازیهای RPG قبل از GT هم این جور چیزها بوده ! تنها نکته ای که هست اینه که GT پای این جور کارها رو به ریسینگ باز کرده ! ( اگر قبلش روی PC نبوده باشه !! )
محسن خودت جمله ای که گفتی رو یه بار بخون :
جایزه دادن اول توی بازیهای RPG بوده و بعد GT به این شکل وارد بازیهای ریسینگ کرده ===> پس GT اولین نیست !
Flashback توی یه بازی ریسینگ بوده و بعد FM3 اون رو وارد بازیهای ریسینگ شبیه ساز کرده ===> پس FM3 اولین هست !
در مورد Flashback میگی FM3 اولین هست ! (با اینکه قبلش توی یه بازی هم سبک بوده و فقط درجه شبیه سازیش کمتر بوده !) ولی در مورد GT میگی اولین نیست ! (چون قبلش توی یه سبک دیگه که هیچ ربطی به ریسینگ درایوینگ نداشته این قابلیت رو دیدیم !)

خب من از بانجی خبر دارم که دیگه فکر نمیکنم زیر مجموعه مایکرو باشه ! Rare رو هم نشنیدم این کار رو کرده باشه ! اگر هم کرده باشه بازیی در سبک U2 ندارن ( کلاً 360 بازی انحصاریی در این سبک نداره ) که تا چند ماه دیگه بخواد بیاد تو بازار ! اگر این جور قابلیتها قبل از آمدن FM3 و تو این مدت 3-4 سال بحثش میشد و یا مشابه اینها توی GT5p بود بحثی توش نبود ! ولی این صحبتها از طرف یامائوچی زمانی مطرح میشه که FM3 یا عرضه شده و یا مراحل پایانی عرضه رو میگذرونه و GT5 هم تا 5 ماه بعدش ( اون زمانی که این حرفها رو زدن ) قراره بره واسه عرضه !
بانجی با اینکه دیگه زیرمجموعه مایکروسافت نیست ولی حداقل تا 2010 داره برای این شرکت بازی انحصاری میسازه !
در مورد یامائوچی هم که بالا گفتم. flashback سال 2008 استفاده شده و ترمز خودکار هم توی Shift (که قبل از FM3 به دست همه رسیده) دیده شده !

ولی آریا این چیزی که داری میگی میدونی مثل چیه ؟ مثل این هست که بگی اگر ادیسون برق رو اختراع نمیکرد چی میشد ! به طور قطع بهت میگم هیچ چیز خاصی نمیشد ! بالاخره برق اختراع میشد ! کما اینکه بسیاری از نظریات فیزیک و اقتصاد و ... ( مثال زیاد دارم ! ) به طور همزمان در دو نقطه جهان و توسط افراد مختلف و بدون اطلاع از کارهای هم دیگه ابداع شدن آنهم به طور همزمان و با شباهتهای زیاد ! این حرفت رو قبول ندارم که اگر GT نبود FM نبود ! و یا FM به خاطر این آقا بوجود آمده ! یک تجدید نظری در این خصوص بکنی بد نیست !
حرفت درسته ولی در اینکه FM به خاطر GT به دنیا اومد شکی نیست ! GT پدر این سبک به شکل امروزی بوده و این رو نمیشه انکار کرد. همون طور که همه به ادیسون احترام میذارن , بد نیست به PD هم بذارن.

شرمنده دیگه بحث رو ادامه نمیدم (چون ربطی به تاپیک نداره) و نظراتم رو گفتم ! هیچ جا هم ندیدم در این مورد بحث بشه که FM3 این دو تا سیستم رو ابداع کرده ! چون این کار رو نکرده و قبلش بازیهای دیگه ای در این زمینه عرضه شده بودن. این طوری خیلی راحت میشه همه چیز رو زیر سوال برد ! مثلآ به دوستانی که میگن Uncharted از Gears of War تقلید کرده بگیم سبک این دو تا یکی نیست , پس تقلید نکرده ! همون طور که به نظر تو FM3 از Grid تقلید نکرده !

آخرین ویرایش:
و اما MW2 من یه خبر گذاشتم با منبع که نسخه ی 360 نسخه ی 3 رو دوبل کرد شما آسمون و ریسمون بافتی که نه نکرد یادآوری بعضی از پست ها نیازه...
این آمار فقط مال آمریکاست.من تا حالا 10 بار این نکته رو متذکر شدم.و توی آماری که هر هفته از منطقه pal می ذارم این رو تاکید می کنم که فروش اکثر بازی ها توی منطقه پال برای ps3 بیشتر است.

این آمار فقط مال آمریکاست.من تا حالا 10 بار این نکته رو متذکر شدم.و توی آماری که هر هفته از منطقه pal می ذارم این رو تاکید می کنم که فروش اکثر بازی ها توی منطقه پال برای ps3 بیشتر است.
خب همین دیگه اصلاً نمی دونید بحث راجع به چی و کجا هست فرت و فرت پست میدید!!
شما اصلاً متوجه هستی بحث چی بود؟!
Call Of Duty:Modern Warfare 2:نسخه ی Xbox 360 نسخه ی PS3 را Double کرد!

امروز صبح Activision تایید کرد که فروش جدیدترین قسمت از عنوان پرطرفدار و محبوب این شرکت Call Of Duty:Modern Warfare 2 در انگلستان و امریکای شمالی نزدیک به 5 میلیون نسخه فروش داشته است.
در همین راستا Microsoft اعلام کرد محبوب ترین پلتفرم برای این بازی کنسول این شرکت بوده است.در کنفرانس BMO Capital Markets Digital Entertainment در شهر نیویورک دنیس دورکین از Microsoft تایید کرد نسخه ی X360 این بازی دو برابر نسخه ی PS3 فروش داشته است،وی گفت:گزارشات اولیه از فروشگاهها حاکی از پیش تاز بودن X360 نسبت به PS3 با نسبت 2 به 1 بوده است.

call_of_duty-_modern_warfare_2_trailer-226095-1238153853.jpeg

دورکین همچنین تایید کرد سه شنبه ی گذشته شلوغ ترین روز Xbox Live بوده است و بیش از 2 میلیون کاربر در آن واحد به این سیستم متصل شده بودند.وی همچنین با لحن طعنه آمیز گفت:با وجود چنین حجم اتصال سیستم برای ما هیچ گونه مشکلی پیش نیامد.
دیروز کاربران PS3 به دلیل حجم بالای اتصال به PSN با مشکلاتی مواجه شدند که خوشبختانه Infinity Ward در کمتر از 24 ساعت این مشکلات را حل کرد.
نام اون دوتا کشور رو که Bold و قرمز کردم میبینی؟!
بحث سر همین دو کشور بود حالا هی شما باز بیا بگو منطقه ی Pal که من آمر میذارم...
برا رشد فروش PS3 هم همین برنامه ها بود که شما نه گذاشتی نه برداشتی سری پریدی گفتی 70% فروش کلی رشد داشته که اتفاقاً توی همون بحث هم مخاطب شما نبودی و فقط یه بخشی از پست ها رو خوندی و یه چیزی گفتی...
2540
2541
2543
من خیلی خوشحال میشم راجع به نحوه،میزان و مقایسه ی فروش با هم مباحثه داشته باشیم ولی بهتر اینه که قبل از وارد شدن در بحث صحبت های رد و بدل شد رو به دقت ببینیم.

فروش DS از مرز 10 میلیون در انگلستان گذشت!

فروش Nintendo DS از 10 میلیون دستگاه در انگلستان گذشت و به پرفروش ترین کنسول تاریخ این کشور تبدیل شد،رکوردی که پیش از این در اختیار Sony PlayStation 2 بود.

dslite.jpg

سایت بازرگانی MCV با اشاره به سلسله گزارشات Gfk-ChartTrack اعلام کرد:DS که مارچ 2005 در انگلستان عرضه شد به بالاترین فروش خود در هفته ی 47 سال جاری دست یافت و این درحالیست که فصل تعطیلات و اوج فروش کنسول های بازی هنوز پیش رو است(منظور به اتمام نرسیدن است).
DS فروش 10 میلیون دستگاه را پس از 4 سال و 8 ماه بدست آورد در حالی که این رکورد برای PS2 پس از 9 سال در بازار بودن بدست آمد.در ادامه ی گزارش MCV فروش روزانه ی DS(که شامل هر سه مدل DS،DS Lite و DSi است)را 5,700 دستگاه اعلام کرد،نکته ی جالب دیگر اینکه 1 نفر از هر 6 نفر مردم انگلستان 1 دستگاه DS دارا هستند!
این گزارش که اوایل دسامبر منتشر شد پرده از فروش 6 میلیون دستگاهی Nintendo Wii نیز برداشت که با توجه به کند شدن آهنگ فروش این کنسول نسبت به سال پیش رقم فوق العاده ای است.

NPD پرفروش ترین بازی های سال 2009 ایلات متحده تا پایان ماه نوامبر را اعلام کرد

cod-mw2-1_1517847c.jpg

Call Of Duty:Modern Warfare 2 - XBOX360 - Activision Blizzard - 4.2 Million

Wii Fit (w/Balance Board) - Wii - Nintendo - 3.5 Million

Wii Sports Resort (w/MotionPlus) - Wii - Nintendo - 2.4 Million

Wii Mario Kart (w/Wheel) - Wii - Nintendo - 2.2 Million

Wii Play (w/Remote) - Wii - Nintendo - 2.1 Million

Halo 3:ODST - XBOX360 - Microsoft Game Studios - 2 Million

Pokemon Platinum Version - DS - Nintendo - 1.9 Million

Call Of Duty:Modern Warfare 2 - PlayStation 3 - Activision Blizzard - 1.9 Million

Madden NFL 10 - XBOX360 - Electronic Arts - 1.5 Million

New Super Mario Bros. Wii - Wii - Nintendo - 1.4 Million

Industry Gamers

NPD پرفروش ترین بازی های سال 2009 ایلات متحده تا پایان ماه نوامبر را اعلام کرد

cod-mw2-1_1517847c.jpg

Call Of Duty:Modern Warfare 2 - XBOX360 - Activision Blizzard - 4.2 Million

Wii Fit (w/Balance Board) - Wii - Nintendo - 3.5 Million

Wii Sports Resort (w/MotionPlus) - Wii - Nintendo - 2.4 Million

Wii Mario Kart (w/Wheel) - Wii - Nintendo - 2.2 Million

Wii Play (w/Remote) - Wii - Nintendo - 2.1 Million

Halo 3:ODST - XBOX360 - Microsoft Game Studios - 2 Million

Pokemon Platinum Version - DS - Nintendo - 1.9 Million

Call Of Duty:Modern Warfare 2 - PlayStation 3 - Activision Blizzard - 1.9 Million

Madden NFL 10 - XBOX360 - Electronic Arts - 1.5 Million

New Super Mario Bros. Wii - Wii - Nintendo - 1.4 Million

Industry Gamers

لذت میبریم:biggrin1:cod رقیب میطلبد:biggrin1:

اتفاقا من از این بحث ها لذت میبرم و اگه یک نمه تند هستش دلیل بر دشمنی نیست اتفاقا در پشت پرده هم بسیار دوستانست!:d
مطمئنا بحث منطقی خیلی لذت بخشه!
چون در هر صورت باعث قانع شدن یک نفر میشه که خودش کلی هست!
اون پست ها هم چون داره خیلی کش دار میشه و از تاپیک میزنه بیرون فعلا ادامه ندیم.ایشالا مبحث بعدی فروش سالانه و کل سال 2009 باشه:d
پ.ن:من از سپتامبر پست دادم؟کتک میخوای ها:d

Assassins_Creed_II_1.jpg

Assassin's Creed II
از Modern Warfare 2 بر روی پلتفورم PS3 برتری یافت.

شوتر محبوب Activision در مقام دوم بعد از Assassin's Creed II قرار گرفت، و بعد از آن Fifa 10 هم سوم شد.
ته Chart هم به این گونه است که Batman: Arkham Asylum به دو رتبه پایین تر سقوط و مقام هشتمی را دارد و PES 2010 هم نهم است.

لیست:

1. Assassin's Creed II
  2. Call Of Duty: Modern Warfare 2
  3. FIFA 10
  4. Need For Speed: Shift
  5. Uncharted 2: Among Thieves
  6. WWE: Smackdown VS. Raw 2010
  7. Tekken 6
  8. Batman: Arkham Asylum
  9. Pro Evolution Soccer 2010
  10. Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues
Leisure software charts compiled by Chart Track, (C) 2008 ELSPA Ltd

Manbae.png
منبع

فروش PS3 در ژاپن از 4 میلیون دستگاه گذشت.

ps3slim2.jpg

فامیتسو فروش PS3 در ژاپن را به طور دقیق 4,020,563 دستگاه اعلام کرد.

فروش دقیق Wii هم به *9,048,012 دستگاه رسیده است.

منبع

X360
PSP-
DS
چقدرن- جالبها رو نزاشتی- اونا که تابلو بدون:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or