آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

Michael Patcher از Wedbush Morgan و Jesse Divinch از Electronic Entertainment Design & Research یا EEDR پیش بینی های خود برای ماه نوامبر ایالات متحده را ارائه کردند:
Wedbush Morgan

Wii:1,050,000
PS3:700,000
Xbox360:650,000

PS2:175,000
PSP:290,000
DS:1,535,000

EEDR

Wii:1,200,000
PS3:725,000
Xbox360:700,000

PS2:200,000
PSP:270,000

DS:1,580,000​
November NPD hardware
Nintendo DS – 1.70M
Wii – 1.26M
Xbox 360 – 819.5K
PlayStation 3 – 710.4K

PSP – 293.9K
PlayStation 2 – 203.1K
فقط خدا میدونه این موسسه ها به چه منظوری به این اشخاص مخصوصاً Michael Patcher حقوق میدن!اگه درصد بگیریم حاضرم شرط ببندم پیش بینی های Patcher زیر 20% صحیح یا نزدیک به واقعیت در اومدن...
بحث بقیه ی کنسول های جداست چون رقابت به این شکل بینشون نیست و از رو فروش سال های پیش میشه یه پیش بینی کلی کرد ولی زمانی که شما مشخصاً به یه نکته اشاره میکنید اون موقع بحث کمی متفاوت میشه...

من چنین حرفی نزدم و منظورم هم نبود
کلمه دوبل هست که من گفتم فکر نکنم 2 برابر .همون1.7 برابر.
مشکل هایپ خبری سورس هست:smile:

:arrowd:

Call Of Duty:Modern Warfare 2:نسخه ی Xbox 360 نسخه ی PS3 را Double کرد!

امروز صبح Activision تایید کرد که فروش جدیدترین قسمت از عنوان پرطرفدار و محبوب این شرکت Call Of Duty:Modern Warfare 2 در انگلستان و امریکای شمالی نزدیک به 5 میلیون نسخه فروش داشته است.
در همین راستا Microsoft اعلام کرد محبوب ترین پلتفرم برای این بازی کنسول این شرکت بوده است.در کنفرانس BMO Capital Markets Digital Entertainment در شهر نیویورک دنیس دورکین از Microsoft تایید کرد نسخه ی X360 این بازی دو برابر نسخه ی PS3 فروش داشته است،وی گفت:گزارشات اولیه از فروشگاهها حاکی از پیش تاز بودن X360 نسبت به PS3 با نسبت 2 به 1 بوده است.

call_of_duty-_modern_warfare_2_trailer-226095-1238153853.jpeg

دورکین همچنین تایید کرد سه شنبه ی گذشته شلوغ ترین روز Xbox Live بوده است و بیش از 2 میلیون کاربر در آن واحد به این سیستم متصل شده بودند.وی همچنین با لحن طعنه آمیز گفت:با وجود چنین حجم اتصال سیستم برای ما هیچ گونه مشکلی پیش نیامد.
دیروز کاربران PS3 به دلیل حجم بالای اتصال به PSN با مشکلاتی مواجه شدند که خوشبختانه Infinity Ward در کمتر از 24 ساعت این مشکلات را حل کرد.

November NPD Software
Modern Warfare 2 (360) – 4.20M
Modern Warfare 2 (PS3) – 1.87M

New Super Mario Bros. Wii – 1.39M
Assassin’s Creed II (360) – 794.7K
Left 4 Dead 2 (360) -744.0K
Wii Sports Resort – 720.2K
Wii Fit Plus – 679.0K
Assassin’s Creed II (PS3) – 448.4K
Dragon Age: Origins (360) – 362.1K
Mario Kart Wii -315.0K
از Double هم بیشتر شد!
2.24 برابر!!

نکته ی آخر هم راجع به FMS3 بود،میشه بفرمایید به غیر از MW2 و ACII چه بازی جدید دیگه ای هست که به Forza 3 اجازه نده توی 10 بازی پرفروش ماه قرار بگیره؟"بازی که توی 5 روز 175,000 نسخه فروخت"
الآنم بیش از 1 ماهه که توی پرفروش ترین های بریتانیاست...

:arrowd:​

November NPD Software
Modern Warfare 2 (360) – 4.20M
Modern Warfare 2 (PS3) – 1.87M
New Super Mario Bros. Wii – 1.39M
Assassin’s Creed II (360) – 794.7K
Left 4 Dead 2 (360) -744.0K
Wii Sports Resort – 720.2K
Wii Fit Plus – 679.0K
Assassin’s Creed II (PS3) – 448.4K
Dragon Age: Origins (360) – 362.1K
Mario Kart Wii -315.0K
gt6newestDivider2.gif

November NPD hardware
Nintendo DS – 1.70M
Wii – 1.26M
Xbox 360 – 819.5K
PlayStation 3 – 710.4K
PSP – 293.9K
PlayStation 2 – 203.1K

حتی توی 20 بازی اول هم نیست!!!!
top-20-nov-2009.png

به نقل از:GAMASUTRA
اگه بنا به این حرفاست! پس اینم برای شما!
نه توی 10 تا نبود بلکه توی 20 تام نیست !!!!!!!نمیدونم چه بازیی اومده نزاشته این بازی توی 20 تا باشه!حتما NFL 10

بحثه الکی نمیخوام بکنم ولی تو این لیست حتی Uncharted 2 هم نیست؟ چجوریاست؟
یعنی اونم تو نوامبر نتونسته حتی تو Top 20 باشه؟
من کلا دباره یک چیزه دیگه صحبت میکردم.من گفتم شاید فروش MW2 نسبت 1.7 باشه که گفتند شده 2.24!
خوب ایشونم گفت زیر 10 میشه رتبش یعنی جزو 10 تاست که دیدیم جزو 20 تام نشد!
حالا من از بازیه دیگه ای صحبت کردم بحث کنم!صفحه قبلم گفتم که فروش U2 هم کم شده و به 113 هزار تا رسیده.مجموع فروش جهانیش هم 1.4 میلیون شده در هرصورت به خاطر ترافیک وحشتناک این ماه هستش !
ماه پیش U2 صدر NPD بود.

من کلا دباره یک چیزه دیگه صحبت میکردم.من گفتم شاید فروش MW2 نسبت 1.7 باشه که گفتند شده 2.24!
خوب ایشونم گفت زیر 10 میشه رتبش یعنی جزو 10 تاست که دیدیم جزو 20 تام نشد!
حالا من از بازیه دیگه ای صحبت کردم بحث کنم!صفحه قبلم گفتم که فروش U2 هم کم شده و به 113 هزار تا رسیده.مجموع فروش جهانیش هم 1.4 میلیون شده در هرصورت به خاطر ترافیک وحشتناک این ماه هستش !
ماه پیش U2 صدر NPD بود.
راجع به چه بازی صحبت میکنی؟!
اگه منظورت FMS3 که بله،قطعاً بین پیش بینی کردن من و Patcher باید یه تفاوتی باشه چون هرچی باشه من بابت پیش بینی حقوق نمی گیرم!!
و اما MW2 من یه خبر گذاشتم با منبع که نسخه ی 360 نسخه ی 3 رو دوبل کرد شما آسمون و ریسمون بافتی که نه نکرد یادآوری بعضی از پست ها نیازه...
Forza اگه جزء 20 تا هم نشد ولی فروش خوبی داشته و با وجود IP های جدید زیاد هم تعجب آور نبود ولی برای بازی که Mega Hype شده بود و از لحظه ای که عرضه شد سایت های مختلف 1000 نوع مقایسه ی گرافیک جدید از خودشون درآوردن مثله بهترین گرافیک پردازش شده با کمک CPU و بهترین گرافیک رنگ آمیزی شده بهترین Color Depth و...خیلی نامید کننده اس،نه؟
ماه عرضه ی Prototype هم این بازی با وجود رقیبی مثه Infamous صدر NPD بود،زیاد کار شاقی نیست پرفروش ترین شدن،U2 اگه با 530.000 پرفروش ترین شد خب Halo 3:ODST هم 1.5 میلیون پرفروش ترین شد!
آمار فروش این هفته UK و پیش تازی MW2 همچنان در صدر!
آمار تا پایان 12 دسامبر هست.
ukcharts2.jpg
حداقل FMS3 توی UK خوب بالا مونده...

آها من حقوق میگیرم!!!!
من نظرمو گفتم شمام نظرتو گفتی!مشکل کجاست!؟
و اما MW2 من یه خبر گذاشتم با منبع که نسخه ی 360 نسخه ی 3 رو دوبل کرد شما آسمون و ریسمون بافتی که نه نکرد یادآوری بعضی از پست ها نیازه...
آها اینکه گفتم نه دوبل نیست شاید 1.7 باشه آسمون ریسمانه!اما میگی بازیی توی 5 روز 175 هزار فروخته چرا نباید توی 10 تا باشه آسمون ریسمان نیست تازه اینو خودتون گفتید بعد میاید دوباره میزنید زیرش!
نکته ی آخر هم راجع به FMS3 بود،میشه بفرمایید به غیر از MW2 و ACII چه بازی جدید دیگه ای هست که به Forza 3 اجازه نده توی 10 بازی پرفروش ماه قرار بگیره؟"بازی که توی 5 روز 175,000 نسخه فروخت"
Forza اگه جزء 20 تا هم نشد ولی فروش خوبی داشته و با وجود IP های جدید زیاد هم تعجب آور نبود
نکته جالب داستان اینه!شما این همه IP جدید رو برای FMS3 به حساب میارید اما U2 رو نه!دیگه حداقل بازیه هم سبکی برای FMS3 نیومده!اما AC II برای افت فروش U2 کاملا منطقیه!
درباره Hype که دیگه شرمنده فکر نکنم کسی توی بازیسنتر مهمان باشه و ندونه هایپ هایی که برای FMS3 و صحبت های سازنده هاش که حتی به اونجا رسید میگفتند!!GT از روی ما تقلید میکنه و ما بهترین بازی Sim Racing تاریخ هستیم هایپ نیست!بعد سازندهای Uncharted 2 یک مصاحبه اینجوری داشتند!نگید دیگه!منطقم خوب چیزیه!
U2 اگه با 530.000 پرفروش ترین شد خب Halo 3:ODST هم 1.5 میلیون پرفروش ترین شد!
ربطش چی بود!

نکته جالب داستان اینه!شما این همه IP جدید رو برای FMS3 به حساب میارید اما U2 رو نه!دیگه حداقل بازیه هم سبکی برای FMS3 نیومده!اما AC II برای افت فروش U2 کاملا منطقیه!
درباره Hype که دیگه شرمنده فکر نکنم کسی توی بازیسنتر مهمان باشه و ندونه هایپ هایی که برای FMS3 و صحبت های سازنده هاش که حتی به اونجا رسید میگفتند!!GT از روی ما تقلید میکنه و ما بهترین بازی Sim Racing تاریخ هستیم هایپ نیست!بعد سازندهای Uncharted 2 یک مصاحبه اینجوری داشتند!نگید دیگه!منطقم خوب چیزیه!

میلاد چرا هی این رو میگی ؟ :confused:

دیگه حداقل بازیه هم سبکی برای FMS3 نیومده!ا

پس NEED FOR SPEED: SHIFT و Dirt2 چی بودن ؟ اینا یک ماه قبلش اومدن دیگه ! کسایی که تو اون ماه ریسینگ میخواستن بخرن اینا رو خریدن دیگه یه مدتی سراغ ریسینگ نمیرن ! => تاثیر رو فروش Forza 3 !!

هایپ هایی که برای FMS3 و صحبت های سازنده هاش که حتی به اونجا رسید میگفتند!!GT از روی ما تقلید میکنه و ما بهترین بازی Sim Racing تاریخ هستیم هایپ نیست!

هنوز که چیزی قطعی نیست ! ولی همون ترمز خودکار یا گذاشتن ریوایند توی سیمولیشن رو اولین باز Forza 3 انجام داد و بعد تو صحبتهای یامائوچی همینها رو شنیدیم ! یا اصلاً چرا باید تو PD برن Forza 3 بازی کنن و تستش کنن و زیر رو روش کنن ؟ ( نفس عملشون شک برانگیز هست ! ) بهترین Sim Racing تاریخ رو جایی نشنیدم ( در مورد این نسل از کنسولها بوده ! نه تاریخ ) ولی بهترین Sim Racing کنسولی تا به الان Forza 3 هست و دروغ نگفتن ! ISR هم تأیید کرده این ادعاشون رو !

آها من حقوق میگیرم!!!!
من نظرمو گفتم شمام نظرتو گفتی!مشکل کجاست!؟

آها اینکه گفتم نه دوبل نیست شاید 1.7 باشه آسمون ریسمانه!اما میگی بازیی توی 5 روز 175 هزار فروخته چرا نباید توی 10 تا باشه آسمون ریسمان نیست تازه اینو خودتون گفتید بعد میاید دوباره میزنید زیرش!

ربطش چی بود!
ببین دوست عزیز من و فکر کنم اکثراً قبول دارن که FMS3 فروش(اولیه ش)در حد انتظار نبود ولی نباید فراموش کرد باندل 250GB فقط برا UK و فکر کنم Ireland باشه پس امکانش بسیار بالاست اگه باندل برا امریکا هم عرضه بشه فروشش خیلی زیاد تر بشه ولی نکته اینجاست که شما همینم قبول نداری اون از بحث بازی های انحصاری که میگفتی خانم مارپل و...
اینم از این که میگی U2 چون پرفروش ترین بازی ماه شد پس دیگه فروشش عالی بوده نه دوست عزیز ODST هم پرفروش ترین بازی ماه شد و Prototype هم پرفروش ترین بازی ماه شد خب،فروش همه ی اینا یکسان بود؟بحث اینه که بازی که پرفروش ترین بازی ماه میشه لزوماً دلیل بر فروش خوب نیست و بلعکس بازی که توی لیست پرفروش ترین ها نیست لزوماً دلیل بر فروش ضعیف نیست،برهه ی زمانی مورد بحث کمترین و بیشتری حد فروش بازی ها هم از اهمیت بالایی بخورداره...
مثلاً برا ماه نوامبر نمی شه متوجه شد فروش FMS3 چقدر بوده...
اینکه گفتید دوبل یا هر چیز دیگه جریانش اینه که من متوجه نمی شم شما چرا سعی میکنید یه خبر که اتفاقاً منبع قابل اعتمادی هم داره رو انکار کنید یکی از مدیرای Microsoft دنیس دورکین،گفت نسخه ی 360 دو برابر 3 فروش کرده شما اومدی گفتی نه 1.7 برابر خب من متوجه نمی شم خبر رو که گذاشتن منبعش هم مشخصه چرا یه نفر باید اینطوری بگه؟آخرش هم که مشخص شد بیش از دوبل بوده...
FMS3 همونطور که الآن هفته هاست توی 10 بازی پرفروش بریتانیا مونده بعید نیست بعد از خوابیدن سر و صدای غول های سه ماهه ی سوم دوباره فروشش رونق بگیره و اما راجع به هایپ!FMS3 هایپ داشت ولی نه در حدی که مثلاً OXM امتیاز 21 از 20 بهش بده!!
سبک ریسینگ فروشی متفاوت از Action/Adventure و کلاً ژانرهای دیگه داره نهایت زور بازی های شوتر تو ماه یا نهایتاً دو ماه اول ولی برا ریسینگ لزوماً به این شکل نیست.
ربط جمله ی آخر هم فکر کنم مشخص شد...
نکته ی آخر و جالبی که جدیداً برخورد کردم اینه که یهو از ماه سپتامبر این تاپیک چقدر شلوغ شد!!
خدا کنه همیشه Sony در زمینه ی قیمت فعال باشه که چندماهی PS3 جلو بیفته حداقل چند نفر باشن برا بحث کردن!!

پس NEED FOR SPEED: SHIFT و Dirt2 چی بودن ؟ اینا یک ماه قبلش اومدن دیگه ! کسایی که تو اون ماه ریسینگ میخواستن بخرن اینا رو خریدن دیگه یه مدتی سراغ ریسینگ نمیرن ! => تاثیر رو فروش Forza 3 !!
محسن جان من این حرفت رو قبول ندارم! :دی خوب اگه کسی یه بازی رو از دل و جون بخواد (منظورم Forza 3 هست) یک سال صبر کرده یه ماه هم روش صبر میکرد بعد میرفت همین Forza 3 رو میخرید. یا مثل اینه که بگی اگه MOH جدید یک ماه قبل از MW3 بیاد اگه MW3 نصف MW2 هم نفروشه حق داشته!:eek:
هنوز که چیزی قطعی نیست ! ولی همون ترمز خودکار یا گذاشتن ریوایند توی سیمولیشن رو اولین باز Forza 3 انجام داد و بعد تو صحبتهای یامائوچی همینها رو شنیدیم !
خیلی باحالی پسر! :دی بابا همین دو تا بازی ای که اسم بردی این دو فانکشن رو یک ماه قبل از FM3 به کار بردن تو بازیشون! توی SHift قابلیت ترمز خودکار و توی Dirt 2 هم قابلیت Rewind! درسته که ریوایند کردن توی FM3 نامحدود هست و توی Dirt 2 محدود ولی هر چی باشه Dirt زودتر این قابلیت رو نشون داد.
راستی در مورد صحبت های یامائوچی هم تا جایی که من شنیدم همه اش میگفت این قابلیت ریوایند کردن FM3 رو از Real SIM بودن دور کرده حالا خودش بیاد استفاده کنه؟! گمون نکنم!

محسن جان من این حرفت رو قبول ندارم! :دی خوب اگه کسی یه بازی رو از دل و جون بخواد (منظورم Forza 3 هست) یک سال صبر کرده یه ماه هم روش صبر میکرد بعد میرفت همین Forza 3 رو میخرید. یا مثل اینه که بگی اگه MOH جدید یک ماه قبل از MW3 بیاد اگه MW3 نصف MW2 هم نفروشه حق داشته!:eek:

خیلی باحالی پسر! :دی بابا همین دو تا بازی ای که اسم بردی این دو فانکشن رو یک ماه قبل از FM3 به کار بردن تو بازیشون! توی SHift قابلیت ترمز خودکار و توی Dirt 2 هم قابلیت Rewind! درسته که ریوایند کردن توی FM3 نامحدود هست و توی Dirt 2 محدود ولی هر چی باشه Dirt زودتر این قابلیت رو نشون داد.
راستی در مورد صحبت های یامائوچی هم تا جایی که من شنیدم همه اش میگفت این قابلیت ریوایند کردن FM3 رو از Real SIM بودن دور کرده حالا خودش بیاد استفاده کنه؟! گمون نکنم!

ببین هیچ کس نیومد بگه Forza توی فروش قوی بوده و ... قرار بود و هست که Forza 3 نقطه عطفی در فروش این سری باشه که باید منتظر موند و دید که تا چه حد موفق هست ! ولی NFS از چندین سال پیش اسم و رسم داشته و محبوبیتش بیش از Forza 3 بوده پس مقایسش با بازیی مثل MW که فروشش روی نسخه اولش عالی بود و نسخه دومش هم که دیگه نیازی به توضیح نداره ، کار درستی نیست Forza هیچ وقت در سبک ریسینگ پر فروش ترین نبوده در حالی که MW بوده !

این قابلیت ها رو از E309 نشون دادن نمیدونم NFS:shift قابلیت ترمز خودکار رو از کی رو کرده ، جای بحث داره ! Dirt یک شبیه ساز نیست ! قبلاً هم توی سایر ریسینگ های آرکید کند شدن زمان هم بوده ! ولی FM یک شبیه ساز هست و سنت شکنی کرده !

خب این رو نگه چی بگه ؟ Real SIM بودن یک ریسینگ رو فیزیک بازی و دمیج بازی و ... تعیین میکنن ! نه بودن قابلیتی به اسم ریوایند ، یا نبودنش !

برای ترمز خودکار
برای ریوایند

این قابلیت ها رو از E309 نشون دادن نمیدونم NFS:shift قابلیت ترمز خودکار رو از کی رو کرده ، جای بحث داره ! Dirt یک شبیه ساز نیست ! قبلاً هم توی سایر ریسینگ های آرکید کند شدن زمان هم بوده ! ولی FM یک شبیه ساز هست و سنت شکنی کرده !
محسن مهم اینه که کدوم بازی زودتر عرضه شد. Shift زودتر از FM3 اومد و قبل از FM3 از ترمز خودکار استفاده کرد (هرچند بعید نمیدونم بازیهای دیگه ای هم قبل از این از این قابلیت استفاده کرده باشن)
Grid هم سال 2008 اولین بازی ای بود که از Flashback استفاده کرد و سبکش هم ترکیبی از Arcade و Simulation بود که توی درجه های سختی بالا به نظر من از FM3 خیلی سخت تر میشد.
در طرف مقابل سری FM تقریبآ به خاطر GT ساخته شد. GT اولین بازی بود که این حالت مسابقه دادن و شبیه سازی و تعداد زیاد ماشینها رو باب کرد. نوع هدیه دادن ماشینها , آپگرید کردن قطعات و ... از GT الهام گرفته شده و توی این موضوع شکی نیست !

یا اصلاً چرا باید تو PD برن Forza 3 بازی کنن و تستش کنن و زیر رو روش کنن ؟ ( نفس عملشون شک برانگیز هست ! )
به همون دلیل که چند تا شرکت (بعضآ وابسته به مایکروسافت) میرن Uncharted 2 رو تست میکنن و Naughty Dog در کمال ادب و احترام ازشون تشکر هم میکنه ! ولی Turn 10 با لحن خیلی جالبی میگه یامائوچی (که سری FM کلآ به خاطر این آقا به وجود اومده) با دفترچه رفته یادداشت برداری کرده !

محسن مهم اینه که کدوم بازی زودتر عرضه شد. Shift زودتر از FM3 اومد و قبل از FM3 از ترمز خودکار استفاده کرد (هرچند بعید نمیدونم بازیهای دیگه ای هم قبل از این از این قابلیت استفاده کرده باشن)
Grid هم سال 2008 اولین بازی ای بود که از Flashback استفاده کرد و سبکش هم ترکیبی از Arcade و Simulation بود که توی درجه های سختی بالا به نظر من از FM3 خیلی سخت تر میشد.
در طرف مقابل سری FM تقریبآ به خاطر GT ساخته شد. GT اولین بازی بود که این حالت مسابقه دادن و شبیه سازی و تعداد زیاد ماشینها رو باب کرد. نوع هدیه دادن ماشینها , آپگرید کردن قطعات و ... از GT الهام گرفته شده و توی این موضوع شکی نیست !

به همون دلیل که چند تا شرکت (بعضآ وابسته به مایکروسافت) میرن Uncharted 2 رو تست میکنن و Naughty Dog در کمال ادب و احترام ازشون تشکر هم میکنه ! ولی Turn 10 با لحن خیلی جالبی میگه یامائوچی (که سری FM کلآ به خاطر این آقا به وجود اومده) با دفترچه رفته یادداشت برداری کرده !

آریا من آخر نفهمیدم مهم زودتر نشون دادن یک ایدست یا عملی کردنش در بازار ! وقتی میگن Uncharted از قابلیت سنگر گیری GeoW تقلید کرده میگن نه ! قبلش تویه یه نمایشگاه این ایده نشون داده شده ! حالا هم که من میگم FM3 زودتر قابلیت ترمز خودکار رو نشون داده تو میگی باید زودتر میومد تو بازار !! :confused: الان من چکار کنم ؟ :biggrin1:

نمیتونم بگم Grid سخت تر میشده یا نه ( البته هر چی سخت تر باشه دلیل بر بهتر بودن شبیه سازیشون نیست !! ) ولی سیمولیشن نبوده ! Shift هم یه بازی آرکیده بیشتر تا سیمولیشن ! که البته بحثی سر این چیزها ندارم ! در مورد اینکه نوع جایزه دادن و ... آریا این چیزی نیست که بگی GT خودش بهش رسیده ! تو خیلی از بازیها وسایل جدید به دست میاری و یا میتونی ارتقائشون بدی و ... تو همون بازیهای RPG قبل از GT هم این جور چیزها بوده ! تنها نکته ای که هست اینه که GT پای این جور کارها رو به ریسینگ باز کرده ! ( اگر قبلش روی PC نبوده باشه !! )

خب من از بانجی خبر دارم که دیگه فکر نمیکنم زیر مجموعه مایکرو باشه ! Rare رو هم نشنیدم این کار رو کرده باشه ! اگر هم کرده باشه بازیی در سبک U2 ندارن ( کلاً 360 بازی انحصاریی در این سبک نداره ) که تا چند ماه دیگه بخواد بیاد تو بازار ! اگر این جور قابلیتها قبل از آمدن FM3 و تو این مدت 3-4 سال بحثش میشد و یا مشابه اینها توی GT5p بود بحثی توش نبود ! ولی این صحبتها از طرف یامائوچی زمانی مطرح میشه که FM3 یا عرضه شده و یا مراحل پایانی عرضه رو میگذرونه و GT5 هم تا 5 ماه بعدش ( اون زمانی که این حرفها رو زدن ) قراره بره واسه عرضه !

ولی آریا این چیزی که داری میگی میدونی مثل چیه ؟ مثل این هست که بگی اگر ادیسون برق رو اختراع نمیکرد چی میشد ! به طور قطع بهت میگم هیچ چیز خاصی نمیشد ! بالاخره برق اختراع میشد ! کما اینکه بسیاری از نظریات فیزیک و اقتصاد و ... ( مثال زیاد دارم ! ) به طور همزمان در دو نقطه جهان و توسط افراد مختلف و بدون اطلاع از کارهای هم دیگه ابداع شدن آنهم به طور همزمان و با شباهتهای زیاد ! این حرفت رو قبول ندارم که اگر GT نبود FM نبود ! و یا FM به خاطر این آقا بوجود آمده ! یک تجدید نظری در این خصوص بکنی بد نیست !

ویرایش :

شرمنده دیگه بحث رو ادامه نمیدم (چون ربطی به تاپیک نداره) و نظراتم رو گفتم ! هیچ جا هم ندیدم در این مورد بحث بشه که FM3 این دو تا سیستم رو ابداع کرده ! چون این کار رو نکرده و قبلش بازیهای دیگه ای در این زمینه عرضه شده بودن. این طوری خیلی راحت میشه همه چیز رو زیر سوال برد ! مثلآ به دوستانی که میگن Uncharted از Gears of War تقلید کرده بگیم سبک این دو تا یکی نیست , پس تقلید نکرده ! همون طور که به نظر تو FM3 از Grid تقلید نکرده !

من هم دیگه این بحث رو اینجا ادامه نمیدم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or