آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

واقعاً مهارت شما در ترجمه ی زبان انگلیسی در نوع خودش بی نظیره!!
در حد بوندسلیگا!
بابا من بوقم!قبول!
دیگه خانومه مارپل هم میدونه اونجا نوشته Halo3 و Halo wars!!!!! نه تنهایی!یعنی روی هم!
اشتباهم فقط توی رنگ عدد 74,000 بود که باید آبی میزدیم اشتباه کردم!
شما 2 تا بازیرو با یک بازی مقایسه میکنی!من چه کار به تیترش دارم!توی متن رو باید خوند!نکنه مهارت تیتر خوندنمم در نوع خودش بینظیره!
شما داری پافشاری میکنی
بعد بهتره اول بفهمید آمریکا دنیا نیست!منم برم هی از ژاپن آمار بدم!عمرا نمیتونی یک کلمه بر ضدش بگی!قبوله؟تازه یک بازی بر علیه 2بازی 360 نه 2 بازی 360 بر علیه یک بازی PS3!!!!
خوب منم بالا همینو گفتم که توی انگلیس!اگه توی آمریکام همینطور باشه میشه موفق!خوب فروش بازیهای 360 توی این 2 منطقه از همه بهتره!
همین 2عنوان جدید خودش 4 پلرو میگیره!
3تا همیشه برای Wii کنار باید گذاشت.
توی اون 3 تای آخر یا هست یا نیست دیگه!

آخرین ویرایش:
در حد بوندسلیگا!
بابا من بوقم!قبول!
دیگه خانومه مارپل هم میدونه اونجا نوشته Halo3 و Halo wars!!!!! نه تنهایی!یعنی روی هم!
اشتباهم فقط توی رنگ عدد 74,000 بود که باید آبی میزدیم اشتباه کردم!
شما 2 تا بازیرو با یک بازی مقایسه میکنی!من چه کار به تیترش دارم!توی متن رو باید خوند!نکنه مهارت تیتر خوندنمم در نوع خودش بینظیره!
شما داری پافشاری میکنی
بعد بهتره اول بفهمید آمریکا دنیا نیست!منم برم هی از ژاپن آمار بدم!عمرا نمیتونی یک کلمه بر ضدش بگی!قبوله؟تازه یک بازی بر علیه 2بازی 360 نه 2 بازی 360 بر علیه یک بازی PS3!!!!
خوب منم بالا همینو گفتم که توی انگلیس!اگه توی آمریکام همینطور باشه میشه موفق!خوب فروش بازیهای 360 توی این 2 منطقه از همه بهتره!
همین 2عنوان جدید خودش 4 پلرو میگیره!
3تا همیشه برای Wii کنار باید گذاشت.
توی اون 3 تای آخر یا هست یا نیست دیگه!
اولاً من هرگز نگفتم تمام دنیا فقط لینک دادم که این قضیه اینطوریه،مگه شما از تمام دنیا صحبت کردی؟!هرچند کهHalo 3 Outsells Killzone 2 in UK اینم دروغه؟!:)
در ضمن فروش Halo 3 در همون ژاپن هم اگه بیشتر از KZ2 نباشه کمتر هم نیست شما حضور ذهن نداری ولی توی این تاپیک چند روزی بحث های جالبی راجع به این دو بازی توی ژاپن شد...
بعد پس چه بازی هایی رو باید با هم مقایسه کنم؟Jack & Dexter با GEARS OF WAR؟!:arrowd:
نوشته شده توسط Skuul
علیک:smile:
من که نگفتم فوق العاده گفتم اصلا سونی برای این بازی تبلیغ نکرده!برای یک بازی انحصاری میدونید که چجوری باید تبلیغ بشه!
در کل باید منتظر بود و دید چجوری میشه بعد البته من هنوز این قضیه فروش های بلند مدت بازیهای PS3 با فروش های انفجاری 360 رو نفهمیدم!
یعنی کنسول سونی بازیهاش (انحصاریاش)دراز مدت میفروشند و مثل بقیه افت نمیکنند!اما بازیهای انحصاری 360 در ماه اول رویایی اما بعدا به شدت افت میکنند(مثالش هم Halo:ODST )

میشه مثال بزنید؟

شمام ریاضیت فوقالعادست به خدا!!!!!

بازی 26 می اومده!امارش توی ژوئن میفته!بعد این آمار تا اکتبر هستش.با انگشته دستم بشمری میشه 5 ماه!
بعد باندل:biggrin1:سونی تازه برای Black Friday باندل زده این بازیو در 2 تا باندلش که با توجه به فروش 440 هزار عددیش اگه 200هزار تاشم 2 باندل این بازی باشن خودش کلی فروخته!تازه این بازی از امروز قیمتش شده 40 دلار.تا قبل از این 60 دلار بوده!
تا به اینجام 72 میلیون دلار دراورده که باز اگه 40 میلیونش رو در نظر بگیریم(بگیم بقیش خرج چیزای دیگه)باز خوبه فکر نکنم هزینه ساخت بازی زیاد بوده باشه.
این پست شماست دیگه یا اینم دروغه؟:)
شما خودت بحث بازی های انحصاری رو وسط کشیدی بعد حالا میزنی زیرش؟!جالبه...
اون لینک Killzone 2 outsold by Halo 3 هم ربطی به مجموع فروش Halo Wars و Halo 3 نداره مثل اینکه شما خیلی وضعیت زبانت مورد داره!!
ببین دوست عزیز
"Halo 3 and Halo Wars each sold somewhere between 57,000 and 74,000 units."
اون کلمه ی each یعنی هر کدام میشه به منم نشون بدی کجا نوشته both به معنی هر دو؟!
بابا بیخیال دیگه یه صحبتی شد که پایه و اساسش نا مشخص بود حالا برا درست کردنش سعی نکینم خرابترش کنیم.

محمد و میلاد عزیز (:love:) جون ماکان بیخیال شید!:biggrin1:

دوستان اینا چی میگن؟ میگن این قارچ خور جدیده توی سال 2009 از FFXIII هم بیشتر خواهد فروخت!!

من که همچین چیزی رو فکر نمیکنم ولی خود در مجموعه اگر هم فروخت خسته نباشه چون دو هفته زودتر و بدون رقیب امده وسط!:biggrin1:

پ.ن: مرگ بر قارچ خور!:biggrin1:

Halo 3 and Halo Wars each sold somewhere between 57,000 and 74,000 units

each sold یعنی هر کدوم به تنهایی.
یعنی هر کدوم به تنهایی یه چیزی بینه 57K و 74K فروختن.

سلام

Michael Patcher از Wedbush Morgan و Jesse Divinch از Electronic Entertainment Design & Research یا EEDR پیش بینی های خود برای ماه نوامبر ایالات متحده را ارائه کردند:
Wedbush Morgan

Wii:1,050,000
PS3:700,000
Xbox360:650,000
PS2:175,000
PSP:290,000
DS:1,535,000

EEDR

Wii:1,200,000
PS3:725,000
Xbox360:700,000
PS2:200,000
PSP:270,000
DS:1,580,000

*نکته ی مشترک در هر دو پیش بینی تداوم پیش تازی PS3 نسبت به Xbox360 است،هرچند که در پیش بینی EEDR فاصله ی دو سیستم کمتر از پیش بینی Wedbush Morgan است.
*می توان این اعداد را به صورت تخمینی با درصدی اشتباه(همه ی ما انسان هستیم و هیچ کس کامل نیست!)پذیرفت که در این صورت فروش ضعیف PSP همچنان ادامه دارد و نیاز برای کاهش قیمت را بیش از پیش نمایان میکند مخصوصاً اگر با میزان فروش PS2 که دهمین سال حضور خود در بازار را به پایان میبرد و DS که رقیب مستقیم این کنسول است.

آره محمد دیشب من اصلا دقت نداشتم.اشتباه کردم قبول میکنم.الان که سر حالم داشتم نگاه میکردم دیدم اون آمار اون ماه رو.
نکته جالب این ماه فروش سخت افزاره.
* Wii - 340,000
* Xbox 360 - 175,000
* PS3 - 127,000
* NDS - 1,040,000
* DSi - 827,000
* PSP - 116,000
* PS2 - 172,000
آمار فروش PS3 از PS2 هم کمتر بوده یعنی خیلی کم بوده!
در حالت عادیم فروش سخت افزار عادی باشه 360 در انگلیس و آمریکا بیشتر میفروشه.

بعد محمد جان من توی پستم اصلا حرفی از فروش برابر این کنسولها زدم!من گفتم فروش بازیهای 360 با شدت شروع و یکهو کمتر از از روز اول میشه اما بازیهای PS3 نه از اول یکنواخت آرام ارام لاکپشتی هی میفروشه!
مثالم زدم.
من نگفتم که فروش X360 بازیهاش نباید زیاد باشه اصلا عددی گفتم؟شما توی پسته من اصلا چنین منظوری دیدید که متهم به دروغ میکنید(اوووف چه دادگاهی:d )
من گفتم چرا مثلا فروش Halo ODST j,d 10 روز ول اینقدر زیاده اما هفته دیگش بالای 70% افت میکنه.نگفتم که کم میفروشه!!!گفتم از اون طرف بازیهای PS3 شزروع طوفانی ندارن اما سقوط اینطوریم ندارن هی میفروشن!اما کم اما مستمره!
چجوری بگم:d
دوستان اینا چی میگن؟ میگن این قارچ خور جدیده توی سال 2009 از FFXIII هم بیشتر خواهد فروخت!!
آره دیگه توی هفته اول فقط توی ژاپن صفحه قبل گفتم نزدیک 1 میلیون فروخته:d
البته به نظرم FFXIII طرف 2 میلیون میفروشه:d
اما به نظرم فروشش عمرا نمیرسه به این بابا شکمو:d

آره محمد دیشب من اصلا دقت نداشتم.اشتباه کردم قبول میکنم.الان که سر حالم داشتم نگاه میکردم دیدم اون آمار اون ماه رو.
نکته جالب این ماه فروش سخت افزاره.
* Wii - 340,000
* Xbox 360 - 175,000
* PS3 - 127,000
* NDS - 1,040,000
* DSi - 827,000
* PSP - 116,000
* PS2 - 172,000
آمار فروش PS3 از PS2 هم کمتر بوده یعنی خیلی کم بوده!
در حالت عادیم فروش سخت افزار عادی باشه 360 در انگلیس و آمریکا بیشتر میفروشه.

بعد محمد جان من توی پستم اصلا حرفی از فروش برابر این کنسولها زدم!من گفتم فروش بازیهای 360 با شدت شروع و یکهو کمتر از از روز اول میشه اما بازیهای PS3 نه از اول یکنواخت آرام ارام لاکپشتی هی میفروشه!
مثالم زدم.
من نگفتم که فروش X360 بازیهاش نباید زیاد باشه اصلا عددی گفتم؟شما توی پسته من اصلا چنین منظوری دیدید که متهم به دروغ میکنید(اوووف چه دادگاهی:d )
من گفتم چرا مثلا فروش Halo ODST j,d 10 روز ول اینقدر زیاده اما هفته دیگش بالای 70% افت میکنه.نگفتم که کم میفروشه!!!گفتم از اون طرف بازیهای PS3 شزروع طوفانی ندارن اما سقوط اینطوریم ندارن هی میفروشن!اما کم اما مستمره!
چجوری بگم:d

آره دیگه توی هفته اول فقط توی ژاپن صفحه قبل گفتم نزدیک 1 میلیون فروخته:d
البته به نظرم FFXIII طرف 2 میلیون میفروشه:d
اما به نظرم فروشش عمرا نمیرسه به این بابا شکمو:d
کسی هم از نفروختن بازی های 360 صحبت نکرد منتها شما انتظار داری مثلاً ODST هر هفته 1.5 میلیون نسخه بفروشه!!
اینطوری نیست،100% فروش بازی ها به مرور کاهش پیدا میکنه و باید با DLC و کاهش قیمت بهشون شوک یا Surge,Spike یا هرچی که اسمشو میذارید وارد کرد...
ODST اگه فروشش یهو کم میشه معنیش این نیست که ضعیف میفروشه بلکه از حالت فوق العاده به معمولی برمیگرده...

forza35.jpg

Microsoft اعلام کرد Forza Motorsport 3 که حدوداً در انتهای اکتبر ریلیز شده مرز 1 میلیون فروش در ماه اول حضورش در بازار را رد کرده ( به صورت جهانی ) . همچنین Microsoft اضافه کرد Forza community در Xbox Live در مجموع بیش از 6.6 میلیون ساعت بازی آنلاین رو در بیش از 64 میلیون ارتباط منطقه ای ( connected sessions ، همین میشه دیگه ؟ :دی ) داشته اند در حالی که بیش از 590 میلیون مایل ( 925 میلیون کیلومتر ) در بازی تا به امروز رانندگی کرده اند . و فقط برای جالبی این موضوع ، این شرکت اضافه کرد که " این مسافت برابر است با 3 بار رفت و برگشت از زمین تا خورشید !! "

همچنین T10 پک تعطیلات کریسمس خودش تحت عنوان “Hot Holidays” Car Pack رو آنونس کرده امروز بر روی Xbox Live Marketplace با ارزش 400mp در دسترس است . این پک بیش از 10 ماشین را شامل می شود ، که شامل اولین نمونه مجازی قابل راندن Ferrari 458 Italia و آخرین مدل Nissan GT-R Spec V می شود . انتظار می رود که یک پک دیگر از ماشینهای جدید همزمان با نمایشگاه جهانی اتومبیل در آمریکای شمالی در Detroit که در اوایل سال آینده است آماده عرضه شود .

منبع

آخرین ویرایش:
بعد 8 ماه 1.2 میلیون!اگه مال شرکت دیگه بود عادی بود اما سونی...
بهمراه باندل و platinum .کجا خوب فروخته؟میشه تقریبا ماهی صدو خورده ای هزار تا.اگه تو دو ماه این مقدار فروش میکرد اره میشد گفت که خوب فروخته.may کجا Dec کجا.
شرمنده دوست من فقط اگه شد جواب این پست رو نده نمیخوام واسم شر درست بشه! :دی
من که داشتم چند صفحه ی قبل رو مرور میکردم دوستان گفتن Forza3 این قدر فروخته که میشه هفته ای 35 هزار تا (به قول محسن با اون همه کشک (هایپ) ) ولی inFamous بدون هیچ گونه تبلیغات هفته ای 100 و خورده ای هزارتا به نظر شما کافی نیست؟! :دی به نظر من خیلی هم خوبه!
یه درخواست هم از دوستان اهل فن:دی: آخرین آمار ارائه شده (دقیق) Forza3 رو میخواستم! :دی موجود هست؟!
یه سوال تخصصی دیگه هم دارم:دی : جلوی بعضی فروش ها توی پرانتز مینویسن Shipped! این فرقش با بقیه که این پسوند رو ندارن چی هست؟!

آخرین ویرایش:
شرمنده دوست من فقط اگه شد جواب این پست رو نده نمیخوام واسم شر درست بشه! :دی
من که داشتم چند صفحه ی قبل رو مرور میکردم دوستان گفتن Forza3 این قدر فروخته که میشه هفته ای 35 هزار تا (به قول محسن با اون همه کشک (هایپ) ) ولی inFamous بدون هیچ گونه تبلیغات هفته ای 100 و خورده ای هزارتا به نظر شما کافی نیست؟! :دی به نظر من خیلی هم خوبه!
یه درخواست هم از دوستان اهل فن:دی: آخرین آمار ارائه شده (دقیق) Forza3 رو میخواستم! :دی موجود هست؟!

خبر بالای پستت هست ! اینفیموس تو 5 ماه 1.2 میلیون فروخته که میشه هفته ای 60 هزارتا ! Forza 3 هم هفته ای 250 هزارتا ! تا الان البته ! سبک دو بازی هم که مشخصه ! یکی سیمولیشن ترین ریسینگ کنسولی و دیگری سند باکس !!!!!!!!!!!!

سونی هم اصلاً تبلیغات نمیکنه ! فقط نمیدونم چرا این چند شبه هر فوتبالی که میبینم تبلیغ PS3 رو همه جای زمین فوتبال میشه دید ! از بازیهایی مثل بارسا و اینتر !!!!!!!! بگیر تا بازی تیم های پرطرفدار با ضعیف ! لیگ قهرمانان اروپا !!!!!!! میدونی سونی تبلیغات زیاد میکنه ولی لد نیست کجا و چجوری ! که این هم مشکل مایکرو نیست !;)

خبر بالای پستت هست ! اینفیموس تو 5 ماه 1.2 میلیون فروخته که میشه هفته ای 60 هزارتا ! Forza 3 هم هفته ای 250 هزارتا ! تا الان البته ! سبک دو بازی هم که مشخصه ! یکی سیمولیشن ترین ریسینگ کنسولی و دیگری سند باکس !!!!!!!!!!!!

سونی هم اصلاً تبلیغات نمیکنه ! فقط نمیدونم چرا این چند شبه هر فوتبالی که میبینم تبلیغ PS3 رو همه جای زمین فوتبال میشه دید ! از بازیهایی مثل بارسا و اینتر !!!!!!!! بگیر تا بازی تیم های پرطرفدار با ضعیف ! لیگ قهرمانان اروپا !!!!!!! میدونی سونی تبلیغات زیاد میکنه ولی لد نیست کجا و چجوری ! که این هم مشکل مایکرو نیست !;)
و اینم در نظر بگیریم که اون ریسینگ جنابعالی قبلا دو شماره ازش عرضه شده و موفق هم بوده ولی شماره ی سومی به عبارتی نتونسته اون موفقیت رو بیشتر کنه! اما این سند باکسی که جنابعالی باز به دلیل تفاوت سبکش با Forza داری دبه درمیاری اولین شماره اش بود و هیچ جا هم تبلیغاتش رو ندیدیم! ;) بعدشم اون تبلیغات برای خود PS3 هست (نه بازیش) که میبینیم اخیرا چقدر هم جواب داده (اگه باز دبه در نیاری این تبلیغات از زمان عرضه ی اسلیم شروع شد!) و PS3 با چند برابر اختلاف از رقیب مستقیمش بالاتر هست!
راستی اون دوتا سوال رو هم جواب بده فقط دعوا راه ننداز! :دی :دی :دی

فقط نمیدونم چرا این چند شبه هر فوتبالی که میبینم تبلیغ PS3 رو همه جای زمین فوتبال میشه دید ! از بازیهایی مثل بارسا و اینتر !!!!!!!! بگیر تا بازی تیم های پرطرفدار با ضعیف ! لیگ قهرمانان اروپا
توی تمام بازیای بازیای لیگ قهرمانان تبلیغات یکی هست. حتی جاشون هم عوض نمیشه. سونی همیشه جز اسپانسرای چمپیونزلیگ بوده!

و اینم در نظر بگیریم که اون ریسینگ جنابعالی قبلا دو شماره ازش عرضه شده و موفق هم بوده ولی شماره ی سومی به عبارتی نتونسته اون موفقیت رو بیشتر کنه! اما این سند باکسی که جنابعالی باز به دلیل تفاوت سبکش با Forza داری دبه درمیاری اولین شماره اش بود و هیچ جا هم تبلیغاتش رو ندیدیم! ;) بعدشم اون تبلیغات برای خود PS3 هست (نه بازیش) که میبینیم اخیرا چقدر هم جواب داده (اگه باز دبه در نیاری این تبلیغات از زمان عرضه ی اسلیم شروع شد!) و PS3 با چند برابر اختلاف از رقیب مستقیمش بالاتر هست!
راستی اون دوتا سوال رو هم جواب بده فقط دعوا راه ننداز! :دی :دی :دی

فروش قسمت اولش 900 هزارتا بوده ! نسخه دوم هم 2.7 میلیون تو 8 ماه ! این نسخه هم تو یک ماه حضورش در بازار 1 میلیون ! الان دبه در میارم ؟ 1 میلیون تو یک ماه کمه ؟ عرضه شدن با بازیهای بزرگی مثل MW2 L4D و AC2 و u2 و ... و فروش یک میلیون تو یک ماه کمه ؟

اون سبک هم دبه نیست ! واقعیت هست ! همین دبه ( واقعیت ) رو میتونستید چند ماه پیش تو نظر سنجی ign حدود 30 درصد محبوبترین سبکشون شوتر بود 30 درصد rpg و 10 درصد ادونچر و ... فک کنم سهم ریسینگ خیلی کم بود شاید 8 % !!!!!! حالا fORZA 3 بین این همه شوتر و rpg بزرگ اومده بیرون و انقدر فروخته ! بازم کمه !؟

تبلیغ تبلیغه ! آخر همه تریلر های عناوین 360 هم میزنه JUMP IN و علمت 360 میاد ! مطمعن باش مایکرو همچین پولی رو صرف تبلیغ کنسولش نکرده ! لا اقل من ندیدم ! ولی سونی و plAYSTATION تو زمین فوتبال رو به وفور دیدم ! که هزینش هم کم نیست !منتهی مایکرو عقلش میرسه کجا و چجوری تبلیغ کنه ! همین

-------------------------

جواب اون یکی تاپیکت !

خب ببین GoW رو چقدر میپسندی ؟باقی فنهای PS3 چطور ؟ MGS رو چی ؟ Killzone رو چی ؟ و .... همه این بازیها فروششون از همون GeoW کمتره ! میدونی چرا چون فنهای PS3 بد سلیقن !! :laughing: شوخی کردم ! واسه اینکه فن های PS3 و اون عده ای از اونها رو که شما میبینی و خیال میکنی خیلین بخش کوچکی از بازار رو تشکیل میدن ! در حقیقت عده خیلی کمی از خریداران هر دو کنسول مدام میان و تو اینجور بحثها شرکت میکنن و یا نظرات مسخره مثل اونهایی که تو امضات هست میدن ! :smile: بازیی مثل L4D تو دو هفته 2 میلیون فروش میکنه و کیلزون تا الان هنوز به 2 میلیون نرسیده !

دلیلش این هست که فنهای PS3 فقط حرف میزنن ! کسایی که حتی بازهای انحصاری خودشون رو هم نمی خرن انتظار داری برن بازیهای مشترک 360 و PC رو بخرن یا دانلود کنن و بازی کنن ؟ یکم به نظرت مسخره نیست ؟ :))

آخرین ویرایش:
November NPD software

November NPD Software
Modern Warfare 2 (360) – 4.20M
Modern Warfare 2 (PS3) – 1.87M
New Super Mario Bros. Wii – 1.39M
Assassin’s Creed II (360) – 794.7K
Left 4 Dead 2 (360) -744.0K
Wii Sports Resort – 720.2K
Wii Fit Plus – 679.0K
Assassin’s Creed II (PS3) – 448.4K
Dragon Age: Origins (360) – 362.1K
Mario Kart Wii -315.0K
gt6newestDivider2.gif

November NPD hardware
Nintendo DS – 1.70M
Wii – 1.26M
Xbox 360 – 819.5K
PlayStation 3 – 710.4K
PSP – 293.9K
PlayStation 2 – 203.1K

آخرین ویرایش:
اوووف کجاست اونی که میگفت FORZA 3 جزو Top ten هستش!؟!؟
فروش MW2 روی کنسول 360 16 درصد بهتر از زمان مشابه در زمان عرضه Halo 3 هستش و مجموع 2 نسخه بیش از 6 میلیون شده که رکورد هست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or