آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بعد 8 ماه 1.2 میلیون!اگه مال شرکت دیگه بود عادی بود اما سونی...
بهمراه باندل و platinum .کجا خوب فروخته؟میشه تقریبا ماهی صدو خورده ای هزار تا.اگه تو دو ماه این مقدار فروش میکرد اره میشد گفت که خوب فروخته.may کجا Dec کجا.

inFamous موفق شد به فروش 1.2 میلیون برسه ! سبک این بازی هم که همه دوستان میدونن سندباکس یا اپن ورلد بود ( فرقی که با هم ندارن ؟ :confused: )

منبع
به نظر من که فروش این بازی حداقل باید 2میلیون میشد.تبلیغات ضعیفی هم نداشت.

من موندم بازیهایی که سونی روشون مانور نمیده خوب میفروشن!!!
اصلا برای این بازی تبلیغ نشد!!!خدایی من تا E3 آخری اصلا نمیدونستم همچین عنوانی هست اما بعد از E3 شیفتش شدم!جالب اینکه سونی بازم هی گونه هایپی نکرد.
شماره دومش هم ساخته میشه همرا فیلم:d

سلام :smile:

تو نسل قبل با توجه به هزینه ساخت بازی 1 میلیون فروش خوبی بود ! اما الان فکر نمی کنم ! در هر صورت نمیشه گفت فروش بدی داره ! فروشش معمولی هست و برای یه IP جدید که به قول شما کم روش تبلیغ شده خوب هست ! من منتظر Crackdown 2 هستم ! چون انگار فعلاً تنها عنوان انحصاری و سندباکس 360 همین بازی هست ! ببینم اون چیکار میکنه ! :biggrin1:

علیک:smile:
من که نگفتم فوق العاده گفتم اصلا سونی برای این بازی تبلیغ نکرده!برای یک بازی انحصاری میدونید که چجوری باید تبلیغ بشه!
در کل باید منتظر بود و دید چجوری میشه بعد البته من هنوز این قضیه فروش های بلند مدت بازیهای PS3 با فروش های انفجاری 360 رو نفهمیدم!
یعنی کنسول سونی بازیهاش (انحصاریاش)دراز مدت میفروشند و مثل بقیه افت نمیکنند!اما بازیهای انحصاری 360 در ماه اول رویایی اما بعدا به شدت افت میکنند(مثالش هم Halo:ODST )
به نظر من که فروش این بازی حداقل باید 2میلیون میشد.تبلیغات ضعیفی هم نداشت.
میشه مثال بزنید؟
بعد 8 ماه 1.2 میلیون!اگه مال شرکت دیگه بود عادی بود اما سونی...
بهمراه باندل و platinum .کجا خوب فروخته؟میشه تقریبا ماهی صدو خورده ای هزار تا.اگه تو دو ماه این مقدار فروش میکرد اره میشد گفت که خوب فروخته.may کجا Dec کجا.
شمام ریاضیت فوقالعادست به خدا!!!!!
And one special final note, we’d like to send out congratulations to Sucker Punch Productions as inFAMOUS has sold over 1.2 million copies as of October 2009 – congrats guys!
بازی 26 می اومده!امارش توی ژوئن میفته!بعد این آمار تا اکتبر هستش.با انگشته دستم بشمری میشه 5 ماه!
بعد باندل:dسونی تازه برای Black Friday باندل زده این بازیو در 2 تا باندلش که با توجه به فروش 440 هزار عددیش اگه 200هزار تاشم 2 باندل این بازی باشن خودش کلی فروخته!تازه این بازی از امروز قیمتش شده 40 دلار.تا قبل از این 60 دلار بوده!
تا به اینجام 72 میلیون دلار دراورده که باز اگه 40 میلیونش رو در نظر بگیریم(بگیم بقیش خرج چیزای دیگه)باز خوبه فکر نکنم هزینه ساخت بازی زیاد بوده باشه.

من که نگفتم فوق العاده گفتم اصلا سونی برای این بازی تبلیغ نکرده!برای یک بازی انحصاری میدونید که چجوری باید تبلیغ بشه!
در کل باید منتظر بود و دید چجوری میشه بعد البته من هنوز این قضیه فروش های بلند مدت بازیهای PS3 با فروش های انفجاری 360 رو نفهمیدم!
یعنی کنسول سونی بازیهاش (انحصاریاش)دراز مدت میفروشند و مثل بقیه افت نمیکنند!اما بازیهای انحصاری 360 در ماه اول رویایی اما بعدا به شدت افت میکنند(مثالش هم Halo:ODST )

فروششون انفجاری و بلند مدت هست ! دامنه دار ! ODST همچنان داره خوب میفروشه ! و احتمالاً بین 5.5-6 فروش نهایش باشه ( این حدس من هست ) افت کدوم بازی منظورت هست ؟

left4dead230.jpg

LEFT 4 DEAD 2 در طول دو هفته موفق به فروش 2 میلیون نسخه شد ! و در لایو بیش 1 میلیون کاربر داشته ! فروش این عنوان در مدت زمان مشابه دو برابر نسخه اولش بوده !

منبع

تو اینمدته کوتاه خیلی خوب بوده فروشش. تازه اونقدرا هم هایپ نداشت، نسبت به بازیهایه انحصاریه دیگه.

آره ماکان الان نیست این مایکرو تو تمام باندلاش 2 تا بازیه Pure و Lego گذاشته هر وقت آمار انگلیس و آمریکا میاد توی رتبه های 30 تا 15 هستند!
محسن جان هر کدوم از هوادارا که ODST رو خریده بعد از 1 ماه یا برای فروش گذاشته یا تعویض کرده(توی خارج )این موضوع با گشتن توی فروم خارجی به راحتی قابل درکه.

آره ماکان الان نیست این مایکرو تو تمام باندلاش 2 تا بازیه Pure و Lego گذاشته هر وقت آمار انگلیس و آمریکا میاد توی رتبه های 30 تا 15 هستند!
محسن جان هر کدوم از هوادارا که ODST رو خریده بعد از 1 ماه یا برای فروش گذاشته یا تعویض کرده(توی خارج )این موضوع با گشتن توی فروم خارجی به راحتی قابل درکه.

بستگی داره میلاد جان ! اونهایی که Halo 3 و مپ پک هاش رو داشتن ممکنه برن بازی رو عوض کنن ولی اونهایی که مپ پک های Halo 3 رو نداشتن عمراً به این زودی ها پسش بدن ! همون موقعی که ODST اومد کاربرهای روزانه Halo 3 از مرز 1 میلیون گذشت ! هر وقت به سایت بانجی سر میزدم بیش از 1 میلیون کاربر داشت ! در هر صورت موضعی نیست که بخوایم سرش بحث کنیم ! زمان ، همه چیز رو روشن میکنه ! ;)

میشه مثال بزنید؟

شمام ریاضیت فوقالعادست به خدا!!!!!

بازی 26 می اومده!امارش توی ژوئن میفته!بعد این آمار تا اکتبر هستش.با انگشته دستم بشمری میشه 5 ماه!
بعد باندل:dسونی تازه برای Black Friday باندل زده این بازیو در 2 تا باندلش که با توجه به فروش 440 هزار عددیش اگه 200هزار تاشم 2 باندل این بازی باشن خودش کلی فروخته!تازه این بازی از امروز قیمتش شده 40 دلار.تا قبل از این 60 دلار بوده!
تا به اینجام 72 میلیون دلار دراورده که باز اگه 40 میلیونش رو در نظر بگیریم(بگیم بقیش خرج چیزای دیگه)باز خوبه فکر نکنم هزینه ساخت بازی زیاد بوده باشه.
خب آخه موضوع همینجاست!
یه بازی مثه GEARS 2 تو 24 ساعت اول 2 میلیون و 100 هزار نسخه فروخت یعنی بیشتر از حدود 5 بازی که نام بردی!
پس وقتی هم فروششون افت کنه تازه از فوق العاده به حالت نرمال برمیگرده...
ODST هم نمی دونم اگه کسی عوض کنه یا نکنه به هر حال توی حدود 10 روز فروش 2 میلیون 500 هزار نسخه ی 60$ برای یه Stand Alone Expansion رقم کمی نیست.
حتی اگه عوض هم کنن به هر حال مخاطب های جدید جذب این بازی میشن.

سعی کن تو حرفات تیکه نندازی skuul عزیز.اتفاقا من زمان مدرسه رشتم ریاضی بوده.اخبار و امارش مگه مال dec نبوده؟اگه مال قبلا بوده که هیچ و الا میشه 8 ماه.اصلا تو 5 ماه این مقدار فروخته!!. ولی اصلا از یه عنوانی که ناشرش sony هست این انتظارو نداشتم که بعد از این همه مدت بشه 1.2.تو می خوای از ps3 دفاع کنی اشکال نداره ولی من نظرمو دادم.بی کار نیستم بیام زرتی جواب الکی بدم.من این بازیرو انجامش دادم و انصافا از prototype سرتره.برای همین بهت گفتم کجا خوب فروخته.;)موفق باشی.

خب آخه موضوع همینجاست!
یه بازی مثه GEARS 2 تو 24 ساعت اول 2 میلیون و 100 هزار نسخه فروخت یعنی بیشتر از حدود 5 بازی که نام بردی!
پس وقتی هم فروششون افت کنه تازه از فوق العاده به حالت نرمال برمیگرده...
ODST هم نمی دونم اگه کسی عوض کنه یا نکنه به هر حال توی حدود 10 روز فروش 2 میلیون 500 هزار نسخه ی 60$ برای یه Stand Alone Expansion رقم کمی نیست.
حتی اگه عوض هم کنن به هر حال مخاطب های جدید جذب این بازی میشن.
خوب منم همینو میگم!در اینکه فروش نرم افزاریه 360 کلا بهتره تردیدی نیست.
دقیقا حرفه منه!میگم مثلا Motorstormتوی هفته اول فکر نکنم زیاد فروخت اما هی فروخت هی فروخت!!!تا زد بالای 3 میلیون!یا همچنین Resistance که جفتشون IPهای جدید لانچ کنسول بودند!اما فروش هفته یا ماه اولشون خیلی نا امید کننده بود!اما به فروششون ادامه دادن!خیلی عجیبه و نکته مقابل!
همین Halo:ODST توی 10 روز 2 میلیون 100 تا فروخته!اما هنوز نرسیده به 3 میلیون!(البته باید آمار این ماه NPD هم بیاد تا بشه دیق نظر داد چون 70%فروش بازی توی آمریکاست)خوب حرف خوبی زدی فروش برخی عناوین به خصوص انحصاری روی 360 عالی شروع میشه اما هفته دوم بالای 60%افت میکنه و همینطور 5% کم میشه.
منظور منم اون 60%افته که شاید دلیلش مثلا برای بازی ODST اینه که خیلی از فن های بازی دوست دارن سریعتر اونو بازی کنند اما از هفته بعد افراد معمولی هستند!کلا برام سواله!
من قول میدم ODST تا سال دیگه اندازه این 10 روز نمیتونه بفروشه!(فروش بازی عالی بوده من جهت مثالش دارم میگم و افت و این حرفا)
سعی کن تو حرفات تیکه نندازی skuul عزیز.اتفاقا من زمان مدرسه رشتم ریاضی بوده.اخبار و امارش مگه مال dec نبوده؟اگه مال قبلا بوده که هیچ و الا میشه 8 ماه.اصلا تو 5 ماه این مقدار فروخته!!. ولی اصلا از یه عنوانی که ناشرش sony هست این انتظارو نداشتم که بعد از این همه مدت بشه 1.2.تو می خوای از ps3 دفاع کنی اشکال نداره ولی من نظرمو دادم.بی کار نیستم بیام زرتی جواب الکی بدم.من این بازیرو انجامش دادم و انصافا از prototype سرتره.برای همین بهت گفتم کجا خوب فروخته.موفق باشی.
شرمنده اشتباه کردم:smile:
کلا سال دیگه مطمئنا آمار بازی بالای 2 میلیون میشه.اینطور که از IP های جدید دیگه دیدم تازه این بازی از اونها بهتر فروخته توی مدت مشابهو اینم در نظر گرفت فروش نرم افزاری اون 5 ماه و ژوئن قابل قیاس با نوامبر و دسامبر نیست!
من کلا از سونی طرفداری نکردم بعضی جاهها هم از عناوین 360 طرفداری میکنم اما کلا از حرفی که بی اساس باشه نمیتونم چشم پوشی کنم.چون ممکنه 5 نفر دیگه به مستند اون حرف پست بدن و اون موقع جمع کردنش سخته.
در کل اگه ناراحت شدید معذرت میخوام:smile:

اقا یکی میشه امار فروش بازی pes 2010 Pc رو بگه.میدونم pc فروشش معلوم نیست.ولی اگه حدودشم بگید ممنون میشم.میترسم بن شم میخوام مال pc شو بگیرم.میخوام ببینم کسی خریده بازیو:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
مثلا 300000 تا فروش رفته؟
اخه وقتی xbox شو بازی میکردم تمام room ها پر بود.
ممنون میشم بگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or