این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
به نظر من که فروش این بازی حداقل باید 2میلیون میشد.تبلیغات ضعیفی هم نداشت.
من موندم بازیهایی که سونی روشون مانور نمیده خوب میفروشن!!!
اصلا برای این بازی تبلیغ نشد!!!خدایی من تا E3 آخری اصلا نمیدونستم همچین عنوانی هست اما بعد از E3 شیفتش شدم!جالب اینکه سونی بازم هی گونه هایپی نکرد.
شماره دومش هم ساخته میشه همرا فیلم:d
میشه مثال بزنید؟به نظر من که فروش این بازی حداقل باید 2میلیون میشد.تبلیغات ضعیفی هم نداشت.
شمام ریاضیت فوقالعادست به خدا!!!!!بعد 8 ماه 1.2 میلیون!اگه مال شرکت دیگه بود عادی بود اما سونی...
بهمراه باندل و platinum .کجا خوب فروخته؟میشه تقریبا ماهی صدو خورده ای هزار تا.اگه تو دو ماه این مقدار فروش میکرد اره میشد گفت که خوب فروخته.may کجا Dec کجا.
بازی 26 می اومده!امارش توی ژوئن میفته!بعد این آمار تا اکتبر هستش.با انگشته دستم بشمری میشه 5 ماه!And one special final note, we’d like to send out congratulations to Sucker Punch Productions as inFAMOUS has sold over 1.2 million copies as of October 2009 – congrats guys!
علیک:smile:
من که نگفتم فوق العاده گفتم اصلا سونی برای این بازی تبلیغ نکرده!برای یک بازی انحصاری میدونید که چجوری باید تبلیغ بشه!
در کل باید منتظر بود و دید چجوری میشه بعد البته من هنوز این قضیه فروش های بلند مدت بازیهای PS3 با فروش های انفجاری 360 رو نفهمیدم!
یعنی کنسول سونی بازیهاش (انحصاریاش)دراز مدت میفروشند و مثل بقیه افت نمیکنند!اما بازیهای انحصاری 360 در ماه اول رویایی اما بعدا به شدت افت میکنند(مثالش هم Halo:ODST )
زکی پس نینتدو چطوری 50 میلیون wii sport به مردم قالب کردهمگه اصلا فروش باندل ها هم جزو فروش رسمی بازی حساب میشه؟:biggrin1:
آره ماکان الان نیست این مایکرو تو تمام باندلاش 2 تا بازیه Pure و Lego گذاشته هر وقت آمار انگلیس و آمریکا میاد توی رتبه های 30 تا 15 هستند!
محسن جان هر کدوم از هوادارا که ODST رو خریده بعد از 1 ماه یا برای فروش گذاشته یا تعویض کرده(توی خارج )این موضوع با گشتن توی فروم خارجی به راحتی قابل درکه.

خب آخه موضوع همینجاست!علیک:smile:
من که نگفتم فوق العاده گفتم اصلا سونی برای این بازی تبلیغ نکرده!برای یک بازی انحصاری میدونید که چجوری باید تبلیغ بشه!
در کل باید منتظر بود و دید چجوری میشه بعد البته من هنوز این قضیه فروش های بلند مدت بازیهای PS3 با فروش های انفجاری 360 رو نفهمیدم!
یعنی کنسول سونی بازیهاش (انحصاریاش)دراز مدت میفروشند و مثل بقیه افت نمیکنند!اما بازیهای انحصاری 360 در ماه اول رویایی اما بعدا به شدت افت میکنند(مثالش هم Halo:ODST )
میشه مثال بزنید؟
شمام ریاضیت فوقالعادست به خدا!!!!!
بازی 26 می اومده!امارش توی ژوئن میفته!بعد این آمار تا اکتبر هستش.با انگشته دستم بشمری میشه 5 ماه!
بعد باندل:dسونی تازه برای Black Friday باندل زده این بازیو در 2 تا باندلش که با توجه به فروش 440 هزار عددیش اگه 200هزار تاشم 2 باندل این بازی باشن خودش کلی فروخته!تازه این بازی از امروز قیمتش شده 40 دلار.تا قبل از این 60 دلار بوده!
تا به اینجام 72 میلیون دلار دراورده که باز اگه 40 میلیونش رو در نظر بگیریم(بگیم بقیش خرج چیزای دیگه)باز خوبه فکر نکنم هزینه ساخت بازی زیاد بوده باشه.
موفق باشی.خوب منم همینو میگم!در اینکه فروش نرم افزاریه 360 کلا بهتره تردیدی نیست.خب آخه موضوع همینجاست!
یه بازی مثه GEARS 2 تو 24 ساعت اول 2 میلیون و 100 هزار نسخه فروخت یعنی بیشتر از حدود 5 بازی که نام بردی!
پس وقتی هم فروششون افت کنه تازه از فوق العاده به حالت نرمال برمیگرده...
ODST هم نمی دونم اگه کسی عوض کنه یا نکنه به هر حال توی حدود 10 روز فروش 2 میلیون 500 هزار نسخه ی 60$ برای یه Stand Alone Expansion رقم کمی نیست.
حتی اگه عوض هم کنن به هر حال مخاطب های جدید جذب این بازی میشن.
شرمنده اشتباه کردم:smile:سعی کن تو حرفات تیکه نندازی skuul عزیز.اتفاقا من زمان مدرسه رشتم ریاضی بوده.اخبار و امارش مگه مال dec نبوده؟اگه مال قبلا بوده که هیچ و الا میشه 8 ماه.اصلا تو 5 ماه این مقدار فروخته!!. ولی اصلا از یه عنوانی که ناشرش sony هست این انتظارو نداشتم که بعد از این همه مدت بشه 1.2.تو می خوای از ps3 دفاع کنی اشکال نداره ولی من نظرمو دادم.بی کار نیستم بیام زرتی جواب الکی بدم.من این بازیرو انجامش دادم و انصافا از prototype سرتره.برای همین بهت گفتم کجا خوب فروخته.موفق باشی.