آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

View attachment 386955
پرفروش‌ترین بازی‌های در سال ۲۰۲۵ در آمریکا تا ابتدای جولای (کل پلتفورم ها )
شما که زحمت می‌کشی آمار جدای هر پلتفرم برای ماه قبل و فروش کنسول ها رو هم بزار که تکمیل تر باشه.

لیست ده بازی پر فروش پلی استیشن در سه ماه دوم 2025 در آمریکا
View attachment 387523
چارت رو ببین تورو خدا ....
قشنگ در تسخیر مایکرو هستن ...
این چارت بیشتر ادم رو مطمئن میکنه که تا سال دیگه همین موقع سونی IP هاش رو قطعا برای سایر پلتفرم ها پورت میکنه ....

چارت رو ببین تورو خدا ....
قشنگ در تسخیر مایکرو هستن ...
این چارت بیشتر ادم رو مطمئن میکنه که تا سال دیگه همین موقع سونی IP هاش رو قطعا برای سایر پلتفرم ها پورت میکنه ....
آخه ربط چندانی بهم ندارن این دو موضوع.

مایکرو چون فروش سخت افزارش پایینه و بازیهاش روی کنسول خودش زیاد فروش نمیره اومده سمت "استراتژی گسترش فروش رو پلتفرمای دیگه"(که همشون از پلتفرم خودش پرفروشترن)
ولی اگه سونی بیاد سمت این استراتژی علاوه بر اینکه فروش سخت افزار و نرم افزار تو پلتفرم خودش ضربه میخوره، تو سمت xb هم بازیاشو اونقدری که مد نظرشه نمیخرن(چون خیلیا تو این پلتفرم به سیستم گیم پس عادت کردن) البته این حرفم در مورد بازیهای سینگل پلیر صدق میکنه و مهمه.

خلاصه مایکرو چون دیگه فروش سخت افزارش زیاد نیس خیلی راحت تر از سونی میتونه تصمیم بگیره. ولی سونی بخاطر پرفروش بودن کنسولش و اکثر فروشش روی پلتفرم خودش، تو دو راهی گیر کرده.

.

ولی اگه سونی بیاد سمت این استراتژی علاوه بر اینکه فروش سخت افزار و نرم افزار تو پلتفرم خودش ضربه میخوره،
این حرفا رو قبل از حراج کردن بازی هاش روی PC هم میزدن...
تهش دیدیم چه اتفاقی افتاد...
سال اینده همین موقع .....

این حرفا رو قبل از حراج کردن بازی هاش روی PC هم میزدن...
تهش دیدیم چه اتفاقی افتاد...
سال اینده همین موقع .....
اصن شاید همین فردا اینکارو بکنه. ولی من دارم تفاوت هاشو میگم. قضیه pc هم فرق میکنه:

1-پلتفرم pc مخاطباش زیاده حتی بیشتر از ps
2-پلتفرم pc چیزی مثه گیم پس نداره و مخاطب برا خرید بازی خرج میکنه
3- انتشار بازیهای ps روی pc طوریه که خیلی هم پوشانی نداره تو بحث مخاطب و سونی مخاطباشو ازدست نمیده. ولی اگر روی xb منتشر بشن تعداد قابل توجهی مشتری از دست میده.

خود مایکرو هیچکدوم از این سه مشکل رو روی انتشار بازیهاش برای پلی استیشن نداشت. سونی هم اگه برای انتشار بازیهاش رو xb نتونه به این چالش ها پاسخ مناسبی بده، همه بازیهاشو dayone هم رو xb منتشر کنه چندان به نفعش نخواهد بود

.

اصن شاید همین فردا اینکارو بکنه. ولی من دارم تفاوت هاشو میگم. قضیه pc هم فرق میکنه:

1-پلتفرم pc مخاطباش زیاده حتی بیشتر از ps
2-پلتفرم pc چیزی مثه گیم پس نداره و مخاطب برا خرید بازی خرج میکنه
3- انتشار بازیهای ps روی pc طوریه که خیلی هم پوشانی نداره تو بحث مخاطب و سونی مخاطباشو ازدست نمیده. ولی اگر روی xb منتشر بشن تعداد قابل توجهی مشتری از دست میده.

خود مایکرو هیچکدوم از این سه مشکل رو روی انتشار بازیهاش برای پلی استیشن نداشت. سونی هم اگه برای انتشار بازیهاش رو xb نتونه به این چالش ها پاسخ مناسبی بده، همه بازیهاشو dayone هم رو xb منتشر کنه چندان به نفعش نخواهد بود

.
من حرفم اینه
بازی هایی که سال ها از انتشارشون گذشته مثل انچارتد مثل دیزگان و ....
اینا دیگه برای خوده سونی روی پلتفرمش درامد زایی انچنانی ندارن ...
دلیل نداره از فروش اینا روی سایر پلتفرم ها دست بکشه ....
یه بازی مثل دیزگان که دیگه روی ps5 فروشی نداره همین بازی برای سوئیچ ۲ و XBOX پورت بشه شما بگو روی هم ۱ میلیون نسخه هم بفروشه برای سونی سوده خالصه ....
پورت اینا انچنان هزینه ای نداره براش
ولی کلی IP داره که روی ۲ تا بازار ۳۰ میلیونی و اون یکی هم احتمالا ۱۰۰ میلیونی به هر حال مشتری دارن .... حالا شما بگو اصلا ۵۰۰ هزار نسخه
من یکی شک ندارم سونی برای افزایش فروش نرم افزار تا سال دیگه IP های زیادی مولتی پلتفرم میکنه ...

اخرین امار فروش عناوین کپکام در سه ماه اخیر + اپدیت کلی :

GxF_70ta0AAXrmf.jpg

سری DMC به لطف پخش انیمه اش تو سه ماه اخیر 3 میلیون نسخه فروش داشته . Devil May Cry 5 پر فروش ترین عنوان کپکام تو این سه ماهه بوده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or