این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
قیمت های جدید هم اومد. نینتندو سوییچ با 40$ افزایش قیمت شد 340 دلار، نینتندو سوییچ لایت با 30$ افزایش شد 230 دلار و نینتندو سوییچ اولد هم با 50$ افزایش ناقابل شد 400 دلار
فکر کنم برای اولین بار یه سیستم منسوخ شده افزایش قیمت میخورهقیمت های جدید هم اومد. نینتندو سوییچ با 40$ افزایش قیمت شد 340 دلار، نینتندو سوییچ لایت با 30$ افزایش شد 230 دلار و نینتندو سوییچ اولد هم با 50$ افزایش ناقابل شد 400 دلار
تو اینستاگرام یه سری ریلز هست در خصوص گناه های کبیره ؟ نینتندو Gluttony و Greed رو با هم دارهفکر کنم برای اولین بار یه سیستم منسوخ شده افزایش قیمت میخوره
مرادجون من میبینم هم تو هم یکی دونفر دیگه به این نکته اشاره کردن که فروش بازی ها روی ایکس باکس کمه که به خودی خودش ادعای درستی هست (در قیاس با پلی استیشن) ولی باید در کل درآمدزایی یک بازی روی پلتفرم را در نظر بگیری.
الان ایکس باکس یک 30 میلیونی روی سریز کاربر داره+ کاربرهای XBOX PC و کاربرهای روی کنسول های نسل قبل. حالا درآمدزایی بازی شامل فروش بازی روی تمام این پلتفرم ها + درآمد از طریق گیم پس هست.
من نمیدونم چرا شماها گیم پس را یک پلتفرم مفتی درنظر میگیرن. مخاطب داره بابت گیم پس پول میده (که امروز هم آمارش در اومد حدود 5 میلیارد دلار سالانه درآمد داره)، ماکرو هم داره از این درآمد به بازی هایی که روی سرویس میان پول میده.
حالا فرضا یک بازی که از هر ناشری روی ایکس باکس عرضه میشه (فرضا همین FF16 اخیر) اولش یک فروشی میکنه که میتونه در مقابل پلی استیشن کمتر باشه ولی در ادامه معمولا اگه اون بازی باکیفیت باشه روی گیم پس هم میاد که ماکرو هم اونجا باز یک پولی میده (که حالا خیلی موقع ها اخبارش اومده که ارقام خوبی هم میده) و درآمدش میشه مجموع درآمد.
به هر صورت فعلا در مجموع پلتفرم ایکس باکس (نه فقط سخت افزار) زنده هست و داره درآمد ایجاد میکنه. پس ممکن هست ناشرهای مختلف بخان روش بازی عرضه کنن (حتی سونی) و این البته به عوامل مختلف بستگی داره که خیلی هاش برا ماها روشن نیست.
مراد سونی برای بازی های مالتی پلیرش میخواد اینکارو بکنه (حداقل با اینها شروع میشه) و کار درستی هم هست. شاید امدن GoW مثلا روی Xbox تصمیم درستی نباشه، ولی برای بازی های لایو سرویسی که علی ماشالله هم داره میسازه بسیار کار درستیه. کما اینکه همه بازی های موفق لایو سرویس رو همه پلتفرم ها میان و انحصار براشون از هرچیزی بدتره. اگه مخاطبینشون رو هم از نزدیک دیده باشی متوجه میشی آخرین چیزی که براشون مهمه همین کنسول واره و چه بسا بازی باید کراس پلتفرم هم باشه که هرکی رو هر آشغالی که دم دستش بود بتونه بازی کنه.
اینکه این نسل فاجعه سونی فقط به خاطر GTA 6 میتونه بیشتر از نسل قبلش بفروشه واقعا خنده دارهفروش PS5 از 80.3میلیون عبور کرد...
فروش کلی بازی ها در این کوارتر 65.9میلیون بوده که از این رقم 6.9 میلیونش فرست پارتی ها بودند
فروش دیجیتالی 83 درصد فروش کلی رو شامل می شه
123میلیون کاربر ماهانه دارند
View attachment 388254