این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
شما که زحمت میکشی آمار جدای هر پلتفرم برای ماه قبل و فروش کنسول ها رو هم بزار که تکمیل تر باشه.View attachment 386955
پرفروشترین بازیهای در سال ۲۰۲۵ در آمریکا تا ابتدای جولای (کل پلتفورم ها )
چارت رو ببین تورو خدا ....لیست ده بازی پر فروش پلی استیشن در سه ماه دوم 2025 در آمریکا
View attachment 387523
آخه ربط چندانی بهم ندارن این دو موضوع.چارت رو ببین تورو خدا ....
قشنگ در تسخیر مایکرو هستن ...
این چارت بیشتر ادم رو مطمئن میکنه که تا سال دیگه همین موقع سونی IP هاش رو قطعا برای سایر پلتفرم ها پورت میکنه ....
این حرفا رو قبل از حراج کردن بازی هاش روی PC هم میزدن...ولی اگه سونی بیاد سمت این استراتژی علاوه بر اینکه فروش سخت افزار و نرم افزار تو پلتفرم خودش ضربه میخوره،
اصن شاید همین فردا اینکارو بکنه. ولی من دارم تفاوت هاشو میگم. قضیه pc هم فرق میکنه:این حرفا رو قبل از حراج کردن بازی هاش روی PC هم میزدن...
تهش دیدیم چه اتفاقی افتاد...
سال اینده همین موقع .....
من حرفم اینهاصن شاید همین فردا اینکارو بکنه. ولی من دارم تفاوت هاشو میگم. قضیه pc هم فرق میکنه:
1-پلتفرم pc مخاطباش زیاده حتی بیشتر از ps
2-پلتفرم pc چیزی مثه گیم پس نداره و مخاطب برا خرید بازی خرج میکنه
3- انتشار بازیهای ps روی pc طوریه که خیلی هم پوشانی نداره تو بحث مخاطب و سونی مخاطباشو ازدست نمیده. ولی اگر روی xb منتشر بشن تعداد قابل توجهی مشتری از دست میده.
خود مایکرو هیچکدوم از این سه مشکل رو روی انتشار بازیهاش برای پلی استیشن نداشت. سونی هم اگه برای انتشار بازیهاش رو xb نتونه به این چالش ها پاسخ مناسبی بده، همه بازیهاشو dayone هم رو xb منتشر کنه چندان به نفعش نخواهد بود
.