این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
با اینکه کار اولشون بوده اولشم که خوب یـ تیم چند نفره بیشتر نبودن که بعد شدن 80 نفر + یـ ناشر نچندان پولدار که ظاهرا فقط وظیفه نشر نسخه کنسولی رو داشته عجیبه تهیه کردن چنین پولی !با اینکه مستقلن خودشون میگفتن بازیشون اندازه یه بازی AAA خرج برداشته . البته این هزینه کلی هست و هزینه مارکتینگ هم داخل همین هزینه محاسبه شده که هزینه مارکتینگ بازی ناچیز بوده و تقریبا کل مبلغ صرف ساخت بازی شده است .
35000 نفر از طریق kickstarter کمک کردن 1.5 میلیون دلار شده مابقی پول حالا احتمالا ناشر دیده و کمک کرده .
اینم بگم بازی براشون هزینه های ساخت رو تا حالا دراورده و سود هم برای سازنده داشته .
بازی خیلی خوبی هست خیلی عالیه و منتظر نسخه بعدیش هم هستم ، امیدوارم همه مستقل کارا اینجوری بتونن پیش برن و اثار متفاوت مثل این رو ببینیم همیشه .
بلابورن همیشه اولش این حس بدو به آدم میده که ای دل غافل که پولو ریختیم به جوبی که برگشتم نداره که نداره!یکی از دلایل فروش پایین سری souls سختی خیلی زیادش هست. من خودم هیچ وقت سراغ blood borne نرفتم چون مطمئن بودم بعد از 3-4 ساعت بازی رو ول میکنم