این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
دوتا بازی Wii Sports و Tetris به ترتیب 82 و 100 میلیون فروختن که پرفروش ترین بازیای تاریخن.دومی رو رد میکنه احتمالا باید دید به رتبه اول میرسه یا نهفك كنم الان بزرگترين و بيشترين فروش رو در تاريخ داره اين اثر . صد البته در صنعت گيم اين مساله رو خيلي وقته رد كرده و منظور من كلا در مقايسه با همه چيز هستش .
ايليا من از نظر درامد گفتم ، منظور من صرفا تعداد نسخه هاي فروخته شده نيست ، بلكه با توجه به قيمتي كه داره ، يقينا با اين مقدار فروش درامد خيلي فضايي داشته تا حالادوتا بازی Wii Sports و Tetris به ترتیب 82 و 100 میلیون فروختن که پرفروش ترین بازیای تاریخن.دومی رو رد میکنه احتمالا باید دید به رتبه اول میرسه یا نه
Wii Sports که از لانچش روی Wiiها بصورت باندل عرضه میشد.بعدش ما داریم از یه عنوان AAA با قیمت 60$ در زمان لانچش صحبت میکنیم وگرنه همون Tetris سرجمع 495 میلیون فروخته که حتی GTA V اگه همینجوری بفروشه هم تا 10 سال دیگه بهش نمیرسهدوتا بازی Wii Sports و Tetris به ترتیب 82 و 100 میلیون فروختن که پرفروش ترین بازیای تاریخن.دومی رو رد میکنه احتمالا باید دید به رتبه اول میرسه یا نه
دوتا بازی Wii Sports و Tetris به ترتیب 82 و 100 میلیون فروختن که پرفروش ترین بازیای تاریخن.دومی رو رد میکنه احتمالا باید دید به رتبه اول میرسه یا نه
راحت به Wii sport میرسه و حتی minecraft رد میکنه تا سال دیگه هنوز ول کن چارت نیستالبته اول tetris هست که 495 میلیون نسخه فروخته بعید هست GTA V تحت هیچ شرایطی بهش برسه ! اصلا خوده این بازی چه طوری اینقدر فروخته برای من سوال هست
ولی رتبه بعدی minecraft هست با 107 میلیون نسخه
wii sport با 82 میلیون
و رتبه چهارم برای GTA V هست.
فکرنکنم.درامد کلی یوبی سافت از سه ماهه اخر سال تا اخرین روز سال 2016 رقم بالای 564 میلیون دلار بوده اما نسبت به سال گذشته 5.7 درصدکاهش داشته.کل فروش پارسال یوبی سافت 1.5 میلیارد دلار بوده که سال قبل ترش 1.7 میلیون دلار هستش بازم کم تر بوده باوجود عناوین نسبتا پرفروش دیویژن و سیجیوبی سافت چرا آماری از فروش rainbow six نمیده؟حس میکنم درآمد زایی فوق العاده ای برای این شرکت داشته.خود بازی به کنار از امکانات جانبی بازی داره کلی پول به جیب میزنه.کاش یه آمار فروش کلی از این بازی میداد بیرون یوبی سافت
آمار فروش رو در جریان نیستم اما چند وقت پیش خبر زیر رو در مورد آمار پلیرهای بازی دیدم.یوبی سافت چرا آماری از فروش rainbow six نمیده؟حس میکنم درآمد زایی فوق العاده ای برای این شرکت داشته.خود بازی به کنار از امکانات جانبی بازی داره کلی پول به جیب میزنه.کاش یه آمار فروش کلی از این بازی میداد بیرون یوبی سافت
اره خب من از بچگی ریسینگ باز بودم و fh3 دقیقا همون ریسینگیه که همیشه میخواستممعلومه خیلی دوست داری Fh3 چند بار دیدم تعریف کردی
معلومه خیلی دوست داری Fh3 چند بار دیدم تعریف کردیبازگشت شاهکار fh3به10بازی پرفروش هفته رو به عموم مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.:sunglasses:
بی نظیره این بازی حقشه بیشتر از اینا بفروشه
فکرنکنم.درامد کلی یوبی سافت از سه ماهه اخر سال تا اخرین روز سال 2016 رقم بالای 564 میلیون دلار بوده اما نسبت به سال گذشته 5.7 درصدکاهش داشته.کل فروش پارسال یوبی سافت 1.5 میلیارد دلار بوده که سال قبل ترش 1.7 میلیون دلار هستش بازم کم تر بوده باوجود عناوین نسبتا پرفروش دیویژن و سیج