آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

با فروش 2.5 میلیون نسخه ای FH3 تا پایان سال 2016 فرانچایز فورزا 1 میلیارد دلاری شد

Today, we’re excited to share a major milestone – as of December 2016, the Forza franchise has exceeded $1 billion in retail sales.

This news caps an amazing year. As of December, more than 14 million unique players were involved in the Forza community on Xbox One and Windows 10, the award-winning Forza Horizon 3 sold through 2.5 million units, and Forza continued its run as the best-selling racing franchise of this console generation.* Additionally, our online racing community expanded significantly: over three million players joined us online each month and we launched the Forza Racing Championship, an eSports league for players of all skill levels to compete for glory and real-world prizes.

Read more at The Forza Franchise Has Exceeded $1 Billion in Retail Sales

The Forza Franchise Has Exceeded $1 Billion in Retail Sales

2.5 میلیون واسه یه ریسینگ که اصلا باندل هم نشده (تا آخر 2016)، اونم طی 3 ماه فوق العاده هست. فکر کنم تا حالا 3 میلیون رو رد کرده و با باندل جدیدی که معرفی کردن، و اینکه سری Forza همیشه در دراز مدت فروش خوبی داشته، قطعا فروشش خیلی بالاتر خواهد رفت :D

ایتفاقا ریسینگ سبک پر فروشیه ... من متوجه نمیشم چرا هی میگید اینقدر فروش برای یه ریسینگ خیلیه ... به خصوص این نسل که قحط ریسینگ اومده چه برسه ریسینگ خوب , مسلما بازی های خوب این سبک باید بیشترم بفروشن

ارزش کمپانی CD Projekt به بیش از 1.6 میلیارد دلار رسید و الان از کپ کام هم با ارزش تر محسوب میشه !!!!!

CD Projekt's share value continues to surge following successful Christmas sales and good performance of the Gwent beta. Ahead of the annual results that will be published on March 30th, CD Projekt's value has risen to over $1.6 billion, making it worth more than Capcom.

To put this in perspective, the Polish energy giant Tauron which employs 25000 people is valued at "only" 5bln PLN - some $600 million less than the makers of The Witcher 3. Overall CDP group is now the 15th biggest company listed on the Polish Stock Exchange and its share value has risen by over 1200% in the last 5 years, and by 56% in the last three months alone.

CD Projekt is also the biggest Polish exporter in the IT sector - 95% of its revenue is generated outside of Poland.

CD Projekt's market value continues to grow, now worth over $1.6 billion

ایتفاقا ریسینگ سبک پر فروشیه ... من متوجه نمیشم چرا هی میگید اینقدر فروش برای یه ریسینگ خیلیه ... به خصوص این نسل که قحط ریسینگ اومده چه برسه ریسینگ خوب , مسلما بازی های خوب این سبک باید بیشترم بفروشن

شاید نسل های قبل سبک ریسینگ خیلی پرفروش محسوب میشد ولی الان دیگه اونطوری نیست ! نشونه های این امر هم خیلی زیاد هست حتی یوشیدا هم درباره این امر صحبت کرده و گفته دیگه بازار ریسینگ مثل قبل نیست و تقریبا اشباع شده

"The driving genre's a very difficult market right now. The team, we need to find a great angle for the racing to continue, to come up with a new racing game, if we're to look at another racing title. Creative ideas come when things are tough, so that lightbulb moment, I'm looking forward to."

و همین که EA میاد عرضه سالیانه nfs رو کنار میذاره و هر دو سال یکبار نسخه جدید میده و دیگه خبری از خیلی از ریسینگ های قدیمی نیست با اینکه بازار گیم روز به روز داره بزرگتر میشه خودش مشخص میکنه وضعیت ژانر ریسینگ انچنان مساعد نیست.

بحث من سر اینه که مبحثی که دوستان میکنن روی نفروش بودن ریسینگ تاکید دارن .... من چیز اشتباهیه ... حداقل تاریخچه این سبک چیز دیگه ای بر خلاف حرف شما میگه
در مورد حرف یوشیدا هم

, Driveclub has sold over 2 million copies as of 31 July 2015.

ولی در استودیو رو تخته کردن . پس حرف و عملشون با هم هماهنگی نداره و همین کارشون نشون میده انتظار فروش بالاتری از یه ریسینگ داشتن اینا . اونم برای یه بازی با متای ۷۰ ... تو این مدت زمان
فروش fh3 بله برای فرانچایز fh خوبه .. ولی اصلا درست نیست که گسترشش بدید به کل سبک ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
فروشش برا یه ریسینگ انحصاری اونم تو3ماه و فصل پاییز که شلوغ ترین فصله واقعا عالیه
اگه داری همه رو باgtمقایسه میکنی که اشتباهه اون 3نسل پرفروش ترین ریسینگ بوده و کلا فروشش تخیلیه و با بقیه قابل مقایسه نیست بجز ماریو:دی
سبک ریسینگ واقعا پرفروش نیست
البته همینgtهم فروشش پایین اومده gt6درحد قبلی ها نبود و gtsهم فعلا معلوم نیست ولی بهش نمیاد در حدمثلاgt5بفروشه
fh3هنوزم داره خوب میفروشه و فکر کنم راحت به4میلیون هم برسه
البته یه چند ماهی وقت داره چون امسال یکی از شلوغ ترین سال های سبک ریسینگه.
gtsوpc2وgtr3وdirt4وflatout4واحتمال زیادforza7وnfsجدید هم داشته باشیم
یهو دیدی یوبی هم درایور جدیدمعرفی کرد:دی
سال خوبیه راضیم:دی

• Like
Reactions: vaan 2 and SHANSER
فروشش برا یه ریسینگ انحصاری اونم تو3ماه و فصل پاییز که شلوغ ترین فصله واقعا عالیه
اگه داری همه رو باgtمقایسه میکنی که اشتباهه اون 3نسل پرفروش ترین ریسینگ بوده و کلا فروشش تخیلیه و با بقیه قابل مقایسه نیست بجز ماریو:D
سبک ریسینگ واقعا پرفروش نیست
البته همینgtهم فروشش پایین اومده gt6درحد قبلی ها نبود و gtsهم فعلا معلوم نیست ولی بهش نمیاد در حدمثلاgt5بفروشه
fh3هنوزم داره خوب میفروشه و فکر کنم راحت به4میلیون هم برسه
البته یه چند ماهی وقت داره چون امسال یکی از شلوغ ترین سال های سبک ریسینگه.
gtsوpc2وgtr3وdirt4وflatout4واحتمال زیادforza7وnfsجدید هم داشته باشیم
یهو دیدی یوبی هم درایور جدیدمعرفی کرد:D
سال خوبیه راضیم:D
در اینکه fh3 خوب فروخته هیچ شکی نیست ... به خصوص با استناد به اینکه اینستال بیس x1 خیلی زیاد نیست, نه سبک بازی . خیر من فقط با gt مقایسه نمیکنم ... خود forza motorsport ها هم فروش خوبی داشتن ...فقط فرقش اینه که مثل f4 برای ۶۰-۷۰ میلیون کنسول ریلیز شده f6 برای 15-20 میلیون کنسول .. خوب معلومه اون فروش رو نسخه ۴ رو نمیکنه . این نسل هم که به جز خود forza ها هیچ ریسینگ پدر مادر داری نداشتیم . خود ea هم یادم میاد گفتن هیچ ایده ای برای ساخت نسخه بعدی nfs فعلا نداریم.
سونی هم تو این سه سال و خورده ای فقط یه ریسینگ متوسط داشت که از همونم انتظار فروش نجومی داشت و چون انتظاراتش براورده نشد زد در استودیو رو تخته کرد . Gts هم جدا از اینکه از اسم و رسمش مشخصه اسپین افه ... اگه همچنان تمام انلاین باشه بعید میدونم نزدیک به gt5 بشه . در مورد gt6 هم کلا نسخه های دومی که تو یه نسل اومدن فروششون کمتر شد .. اما زمان عرضه gt6 رو من هیچ بازی یادم نمیاد اون موقع (بعد از تغییر نسل) اومده باشه و فروش بترکونی کرده باشه .

• Like
Reactions: u_2 and SHANSER
در اینکه fh3 خوب فروخته هیچ شکی نیست ... به خصوص با استناد به اینکه اینستال بیس x1 خیلی زیاد نیست, نه سبک بازی . خیر من فقط با gt مقایسه نمیکنم ... خود forza motorsport ها هم فروش خوبی داشتن ...فقط فرقش اینه که مثل f4 برای ۶۰-۷۰ میلیون کنسول ریلیز شده f6 برای 15-20 میلیون کنسول .. خوب معلومه اون فروش رو نسخه ۴ رو نمیکنه . این نسل هم که به جز خود forza ها هیچ ریسینگ پدر مادر داری نداشتیم . خود ea هم یادم میاد گفتن هیچ ایده ای برای ساخت نسخه بعدی nfs فعلا نداریم.
سونی هم تو این سه سال و خورده ای فقط یه ریسینگ متوسط داشت که از همونم انتظار فروش نجومی داشت و چون انتظاراتش براورده نشد زد در استودیو رو تخته کرد . Gts هم جدا از اینکه از اسم و رسمش مشخصه اسپین افه ... اگه همچنان تمام انلاین باشه بعید میدونم نزدیک به gt5 بشه . در مورد gt6 هم کلا نسخه های دومی که تو یه نسل اومدن فروششون کمتر شد .. اما زمان عرضه gt6 رو من هیچ بازی یادم نمیاد اون موقع (بعد از تغییر نسل) اومده باشه و فروش بترکونی کرده باشه .
البته این Froza M5 ,6 زیادم فروش چشمگیری نداشتن این نسل و زیادم تو چارت ها نبودن و حالا اینستال بیس کم و افت متاهاشون به زیر 90 و دلایل دیگه ولی کلا FH از زمانی که اومده محبوب تر از سری متور اسپرت نشون داده بخاطر سبک ارکید و ازادی بازی

• Like
Reactions: u_2
چجوری به این نتیجه رسیدین که سبک ریسینگ تو این نسل ضعیف بوده؟
اتفاقا این نسل بهترین و رویائی ترین نسل برای بازیهای ریسینگ و همینطور طرفدارهاش هست.
نمیدونم بخوام بشمارم از الان تا سال بعد نزدیک به 15-14 بازی ریسینگ گردن کلفت برای طرفدارها وجود داره که بتونن درگیرش بشن.
Forza 7- DiRT 4 - GTR 3- GT Sport -Pcars 2- WRC 7-Nascar 2017 -Assetto Corsa - F1 2017 -Next NFS -Next Flatout -
اینها فقط روی کنسول بودن و اختصاصی های PC :
Automobilista - Iracing - R3E -Rfactor 2
این بازیهای که همین الان در دسترس هستن مثل AC تو لیست گذاشتم چون هر سال در حد یک بازی جدید براش محتوا میاد.
در مورد انحصاریهای PC هم همینطور.
======================
من یادم نمیاد سالی بوده باشه که اینهمه بازی ریسینگ با محتوا و سلایق مختلف در دسترس من بوده باشه.
از طرف دیگه اگر هم سونی نمیتونه (بخونید عرضش رو نداره) که ریسینگ بسازه، ربطی به اشباع شدن بازار نداره.
من فروش FH 3 رو عالی میدونم، اگر قبلا نسلی بود که GT توش فروش نجومی داشت به این دلیل بود که انتخاب دیگه ای نبود (از لحاظ اعتبار اسم و رسم)، یا باید NFS انتخاب میکرد و یا GT.
اما الان کسی بخواد Arcade بازی کنه چندتا انتخاب خوب داره، اگه بخواد سبک شبیه ساز بازی کنه انتخابهای خیلی زیادی داره.
اینه که تو این سبک فروش به اون حد قبل نمیرسه، در واقع اون فروش نسلهای قبل الان بین عناوین مختلف پخش شده.
باز هم اگه کسی فکر میکنه سبک ریسینگ تو این نسل ضعیف شده، لطفا نصف این تعداد، بازی گردن کلفت از سبکهای دیگه معرفی کنه که ببینیم ریسینگ ضعیف شده و یا باقی سبکها.

آخرین ویرایش:
فروش FH3 عالی بوده چون سبک ریسینگ خیلی در امریکا پرفروش نیست نه اینکه خیلی بد باشه ولی معمولا ریسینگ ها در اروپا و آسیا بیشتر می فروشن که وضعیت وان در این مناطق فقط در UK میشه گفت خوبه و در UK هم هر هفته رتبه خیلی خوبی داره پس میشه گفت با این شرایط خیلی خوب کار کرده (البته بازی برا PC هم در دسترس هست که اینم میتونه یکی از عوامل فروش خوب باشه) 2.5 میلیون به نظرم آماره خیلی خوبیه ولی خب اون 3 ماه هم 3 ماه آخره ساله که اوج فروش کنسول و باندل و بازی هاست , بازم این آماره فروش عالیه در دراز مدت میتونه تا 4 میلیون و حتی بیشتر هم بره

بحث من سر اینه که مبحثی که دوستان میکنن روی نفروش بودن ریسینگ تاکید دارن .... من چیز اشتباهیه ... حداقل تاریخچه این سبک چیز دیگه ای بر خلاف حرف شما میگه
در مورد حرف یوشیدا هم

, Driveclub has sold over 2 million copies as of 31 July 2015.

ولی در استودیو رو تخته کردن . پس حرف و عملشون با هم هماهنگی نداره و همین کارشون نشون میده انتظار فروش بالاتری از یه ریسینگ داشتن اینا . اونم برای یه بازی با متای ۷۰ ... تو این مدت زمان
فروش fh3 بله برای فرانچایز fh خوبه .. ولی اصلا درست نیست که گسترشش بدید به کل سبک ....
مشکل Driveclub این بود که توی لانچ ضعیف عمل کرد، برای مثال تا آخر 2014 تو آمریکا فقط 86000 نسخه فیزیکی فروش داشت، یا توی بریتانیا توی هفته اولش در حد هفته دوم FH2 فروخته بود. این بازی بعد از کاهش قیمت و باندل شدن توی تعطیلات سال 2014، فروشش رشد داشت، ناگفته نمونه که پشتیبانی سازنده بعد از عرضه هم مشخصا تو فروش بیشتر بازی تاثیرگذار بوده. از نظر فروش عددی آمار Driveclub خیلی خوبه ولی به نظر میاد از نظر سودآوری جالب نبوده وضعش. یا مثلا Dirt Rally تو 50 تا بازی پرفروش UK نبوده، F1 2016 هم رتبه 41 بوده. سال قبلش FM6 رتبه 24 و Project Cars رتبه 42 لیست بودن. ولی سال گذشته FH3 رتبه 10 پرفروش ترین بازی های UK بوده که با یه مقایسه ساده مشخصه نسبت به بقیه ریسینگ ها خیلی عالی کار کرده :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or