این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
مشخص نیست چرا سونی علاقه به کنسول طرح دار زدن نداره با وجود اینکه براش کاری نداره تازه کتسول گرونتر هم دارن میفروشن وقتی باندل هستش حالا یه طرح هم روش بزنن خوب چی میشه واقعا .یعنی برای هورایزن هم نمیخواد یه باندل طرح دار بزنه ؟
الان این چه منطقی بود؟ مگه پلاس رو فقط برای مثلا بازی هورایزن میده؟
خدایی نکرده من که نگفتم برای جنجال اون پست رو دادید خوب کسی مطمئنن صرفا به خاطر هورایزن نمیره اونهمه پول کنسول بده. و توی اون سه ماهی هم که پلاس داره مطمئنن بازی های دیگه هم تجربه میکنه. به علاوه بازی های مجانی و ... در کل خواستم بگم این منطق که پلاس رو برای هورایزن گذاشته که نیازی به پلاس نداره درست نیستمگه بازی دیگه ای هم باهاش باندله؟
من فکر می کنم باندل یه پکیجه که مجموعش یک هدفی رو دنبال می کنه و "با هم و در خودش" قرار هست معنادار باشه برای تجربه ای طبعا، نه با تبصره. وقتی پلاس که "عمده ی استفاده ش آنلاین بازی کردنه" رو با یک بازی سینگل باندل می کنن توجیه زیادی نداره و عجیبه.
من اینطوری فکر کردم که اون حرفو زدم قربان. واقعا به نظرم عجیب اومد. قصد جنجال و مزه پرونی نداشتم.
خدایی نکرده من که نگفتم برای جنجال اون پست رو دادید خوب کسی مطمئنن صرفا به خاطر هورایزن نمیره اونهمه پول کنسول بده. و توی اون سه ماهی هم که پلاس داره مطمئنن بازی های دیگه هم تجربه میکنه. به علاوه بازی های مجانی و ... در کل خواستم بگم این منطق که پلاس رو برای هورایزن گذاشته که نیازی به پلاس نداره درست نیست
دقیقا منم اولین چیزی که به ذهنم رسید بعد از دیدن باندل، همین بود!یعنی برای هورایزن هم نمیخواد یه باندل طرح دار بزنه ؟
استوری تریلر آخری رو گویا رو PS4 معمولی نشون دادن ، فکر کنم دیدن باندل PS4 اسلیم داره مثل باقلوا می فروشه نظرشون رفته رو PS4 معمولیدقیقا منم اولین چیزی که به ذهنم رسید بعد از دیدن باندل، همین بود!
برا Horizon نزنه، برا چی بزنه؟ گرچه تا حالاشم توی غرب فقط آنچارتد بین بازی های انحصاری باندل داشته و بقیشون برای بازی های مولتی بودن( Destiny,Batman,MGS V, SW:BF و ... )
حالا اون هیچی، اومدن هورایزن رو روی Pro نشون دادن و هایپ کردن و ...، بعد باندل پرو هم نداره!
منظورم همون میتینگ معرفیه Pro بود، احتمالا هم جزو اولین بازی هایی باشه که خفن از قدرت Pro استفاده کنه ولی خوب....استوری تریلر آخری رو گویا رو PS4 معمولی نشون دادن ، فکر کنم دیدن باندل PS4 اسلیم داره مثل باقلوا می فروشه نظرشون رفته رو PS4 معمولی
دقیقا درست میگی آزادی تو آمریکا بی نظیرهنکته جالب فروش اینچنانی و متداوم GTA V ـه...و جالب تر اینکه بر خلاف بازی های دیگه که فروش بیش از حدشون رو میبینی حرص میخوری اینجا هی خوشحال تر هم میشی ..انگار تک تک پولایی که گرفتن حقشونه...
واقعا راکستار این دید انتقادی که نسبت به آمریکا داره جالبه...یعنی به حدی جزوی اهداف و خط مشی ـش شده که تو تک تک آثارشون همچین نکتهای برجسته و مرکزیه...کسی که برای بیان حرفش محبوبترین پروتاگونیست خودش رو قربانی میکنه به بهای زنده شدن و موندن سیجی ها و نیکو بلیک ها در جامعه مدرن آمریکا...این که محبوبیت جان مارستون فرسنگها با مجموع سیجی و نیکو بلیک و تامی فاصله داره اتفاقی نیست...اینکه جان مارستن یه شخصی سر تا پا هویته و شخصیتهای جیتیای یه سری ادمهای بی هویت که زاده جامعه امروزی آمریکان بی دلیل نیست...همون جامعهای که Edgar Ross ها واسه ساختنش ادمایی مث جان مارستن رو قربانی کردن.
من چند وقتیه این فکر ذهنمو مشغول کرده که داستان اصلی RDR نه نشون دادن رستگاری جان مارستون بل نشون دادن همین Edgar Ross ها و چگونگی دگرگونی جامعه آمریکائه،یا اون جمله آخر داچ وندر لینده به جان...نگین اسم بازی هست رستگاریه که این خودش دلیل محکمتریه برای اینکه هدف اصلی بازی رستگاری نیست
واقعا ستودنیه این راکستار...کسی که بعد سن آندریس وقتی دید بازی همچین فروشی میکنه و به همچین اسم بزرگی تو صنعت بازی تبدیل شده سریعاً پروسه ساخت جیتیای ها رو دگرگون کرد..یعنی از 2001 تا 2004 سه تا جی تی ای داد و از 2004 تا 2013 2 تا،دقیقا برعکس شرکتهای امروزی کار میکنه...هر شرکت دیگهای بود تاریخ رلیس بازیهاش رو فشرده تر میکرد...دیگه کاملا مشخصه راکستار برا پول بازی نمیسازه،فوش بالای بازی ربطی به این که برا پول بازی نمیسازه نداره..نه اینکه پول مد نظرش نباشه،منظور اینکه اگر اهدافش رو به صورت طبقه بندی ببینی شاید فروش جزو آخریا باشه،چون دیگه تاریخ طوری رقم خورده بازیای راکستار پرفروش بشه...پس چرا وقتی از پول مطمئنی فقط رو کیفیت کار نکنی؟بحث پول یه مقوله مارکتینگ داره و تبلیغات که از بدنه اصلی بازی جداست...این که بازیش میفروشه یه مقوله جداست و اینکه چقدر خوب این فروش رو ابزار دستش کرده.
یه شرکت مث اکتیویژن هم پرفروش ترین بازی های تاریخ گیم رو داره یکی مث راکستار هم...از 2008 به اینو 2 تا جی تی ای داریم،9 تا کال آو دیوتی و 7 تا اسسینز...پس چطور میتونیم همه رو با یه چوب بسنجیم و در جواب اینکه راکستار برای پول بازی نمیسازه به تمسخر بگیم «نه پس برای رضای خدا بازی میسازه»؟ پس آیا برابرند 20 میلیون راکستار با 20 میلیون اکتیویژن و یوبی سافت؟هَل یَستوی الذینَ به قول قرآن ؟ نه برابر نیستند فقط عددشون برابره.
چقدر عظیمه این راکستار
درود بر برادران Houser
بازی در هفته اولش در رتبه ۱۶ ام بود,این هفته دومش محسوب می شه,اتفاقا بازی در همه فروشگاه ها پیدا می شه,فقط همشون دست نخورده باقی موندندکسی میدونه شیپ گراویتی راش چقدر بوده ؟
بازی اصلا گیر نمیاد ... همین نسخه محدودی هم که پیدا میشه ... سریع غیب میشه . نه فقط تو ایران ... همه جا .
الان بازی جز ۴۰ تا بازی این هفته انگلیسم نبود .. بابا یعنی دیگه هر چقدرم داغون بفروشه دیگه جز ۴۰ تا هم نباشه تو هفته اولش ..
یعنی گمانم بازی ۱۰۰ هزار نسخه هم شیپ نشده با احتساب ژاپن